Дайде да направим рънчета заедно за си трябва отбор да може да се минават тея рънове
GTFO
GTFO
Бастуняги играете ли GTFO.
Дайде да направим рънчета заедно за си трябва отбор да може да се минават тея рънове
"He who makes a beast of himself, gets rid of the pain being a Man"
Re: GTFO
Не съм и няма, по принцип skip-вам игри с глупави имена. Не искам да ми грозят steam library-то. 
Важно е да сме живи и здрави!
Ако някой се заинтересува FYI :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r-y_N-3t7tI[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r-y_N-3t7tI[/youtube]
34,99€ за early access игра ми се струва абсурдно много. Иначе бях гледал трейлъри на времето за играта и изглеждаше доста интересна. Но за толкова пари и без matchmaking не бих си я взел.
Има ли я пиратска? Бих цъкал ако я има от къде да я сваля.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Какво значи пиратска, която е ърли аксес със мачмейкинг ситема включваща Дискорд ?Rico написа:34,99€ за early access игра ми се струва абсурдно много. Иначе бях гледал трейлъри на времето за играта и изглеждаше доста интересна. Но за толкова пари и без matchmaking не бих си я взел.
И след това освен да минем на 1 нет провайдър и да си опънем ЛАНче да цъкнем
You still in 1999 ?
Ако те интересува и те кефи играта гугълваш намираш си по евтин кий зимаш си го, активираш си в стиим и се действа.
Не всички са привилегировани малки дришльовци, които харчат парите на мама и тати... Хората нямат пари за глупости...Valerian написа:Какво значи пиратска, която е ърли аксес със мачмейкинг ситема включваща Дискорд ?Rico написа:34,99€ за early access игра ми се струва абсурдно много. Иначе бях гледал трейлъри на времето за играта и изглеждаше доста интересна. Но за толкова пари и без matchmaking не бих си я взел.
И след това освен да минем на 1 нет провайдър и да си опънем ЛАНче да цъкнем![]()
You still in 1999 ?
Ако те интересува и те кефи играта гугълваш намираш си по евтин кий зимаш си го, активираш си в стиим и се действа.
Отделно едни френдове си я бяха земали и си цъкаха доста запалено около седмица... И после им беше тъпо че са дали една кофа пари за глупости... Изглежда яко, но не става
П.С. Повечето сме стари на библия и обичаме да си пиратстваме игрите и искаме да си цъкаме ланче, понеже през дискорд не е същото като да се целите с чехли докато цъкате
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста