The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB]
-
kingcrimson
-
kingcrimson
Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB]
като ви гледам как гальовно си лафите
все едно сте двойка хомосексуалисти дето си го подават от гъза в устата
това достатъчно провинциално ли звучи, пантов
все едно сте двойка хомосексуалисти дето си го подават от гъза в устата
това достатъчно провинциално ли звучи, пантов
Еми като прясно ударил 30така, точно така се чувствамИмператора написа:За мен това все още е "оня ден".The Arrow написа: сякаш оня ден беше 2013-2014.
Когато си на 30, времето когато си бил на 24-25 е "оня ден".
Виж, ако си на 20, тогава времето когато си бил на 15 е "преди цяла вечност".
тежки нокаути
-
kingcrimson
не съществуват все още думи да изразят колко си криндж
скомина на n-та
скомина на n-та
Не знам как е възможно да звучиш като толкова 14 годишенkingcrimson написа:С това през годините и последвалата дискусия се замислих, че Риската вече ще е лелка или дори мамче и позагубих мотивация. Ти обаче не се тревожи и си гледай кефа
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Да бе, ма кат си бил с акъла на 14 годишен не си мислил такаGipo написа:жените изглеждат най-яко в 30те си години
Кримсънчето едва ли може да впечатли с нещо и осмокласничка, какво остава за зряла жена, затова му е и такова мисленето
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
затова му е такова КОЕ?
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Аз чат-пат си спомням за историята на Трупо как съблазнил някаква милфка и после му било съвестно.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
kingcrimson
The Chameleon написа: Ти си пълен дебил, продължавай да живееш смешния си живот на червей.
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake
Тъпунгер, аз съм на 35, каква по-зряла жена би била една 30 годишна? Че и да ме дундуркала ахахахахkingcrimson написа:...
Ти си мислиш, чe "sweet spot-a" е 18-24 годишни, защото очакваш от тях да са твърде кухи, че да осъзнаят, че си имат работа с пубертет. Всъщност за теб sweet spota е неродени, защото само те не биха те усетили.
Правил съм си лично проучване и съм гледал снимки на известни жени. В 10 от 10 случаи са ми изглеждали по-добре след като са чукнали 30. И затова си има научна обосновка. Тогава лицето е най-добре оформено, най-вече заради скулите.
Всеки има право да харесва каквато пожелае 16+ възрастова група, аз подчертах защо харесвам най-много 30+ годишните версии на жените.
Ти си бъди тъпир де.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
Момчета, няма какво да се лъжем.
Разговор за жени да водиш с кримсънчето и волтажа е загуба на време. Нито един от двамата не може да изгради функционална връзка с жена. Ако някой от тях не е девствен, то е резултат по-скоро от някакъв инцидент.
Ако са имали някакви сексуални или романтични отношения с жени, те са свършили трагично и неудовлетворително и за двете страни. Така е било, така ще бъде и при следващите им опити.
Вероятно и двамата таят някаква неосъзната ненавист към майките си, защото оттам започва уважението към другия пол изобщо. Ама джентълмени, ама разбирачи, ама това, ама онова. Много е интересно как никой друг във форума не си позволява да употребява езика, който използвате по отношение на някакви жени - имащи общо с форума или не
Аре стига, смотаняци.
Може да си се наливаме с всевъзжни измислени хранилки, обаче точно по отношение на тая тема истината за пълната ви обреченост е доста очевидна.
Разговор за жени да водиш с кримсънчето и волтажа е загуба на време. Нито един от двамата не може да изгради функционална връзка с жена. Ако някой от тях не е девствен, то е резултат по-скоро от някакъв инцидент.
Ако са имали някакви сексуални или романтични отношения с жени, те са свършили трагично и неудовлетворително и за двете страни. Така е било, така ще бъде и при следващите им опити.
Вероятно и двамата таят някаква неосъзната ненавист към майките си, защото оттам започва уважението към другия пол изобщо. Ама джентълмени, ама разбирачи, ама това, ама онова. Много е интересно как никой друг във форума не си позволява да употребява езика, който използвате по отношение на някакви жени - имащи общо с форума или не
Аре стига, смотаняци.
Може да си се наливаме с всевъзжни измислени хранилки, обаче точно по отношение на тая тема истината за пълната ви обреченост е доста очевидна.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
kingcrimson
-
kingcrimson
-
kingcrimson
-
Маце Борко
Ако е имало съмнение каква е ориентацията тиkingcrimson написа:Изобщо какво сте се вторачили в тези жени като невидели?
Иначе извинявай, че те прекъснах, вероятно си бил в процес на измисляне на още един-два обяснителни поста. Продължи си, не се притеснявай.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
kingcrimson
Вече съм сигурен, че когато кримсъна си е правил акаунта, е бил на 4
Тоест в момента е умствено изостанал 14 годишен.
Тоест в момента е умствено изостанал 14 годишен.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )