Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 18 Мар 2020 21:50
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 18 Мар 2020 21:52
Kompoth написа: чакаме да пише първият потвърден с коронавирус във форума Ми то може и да има вече, ама да се добере някой до кит сигурно трябва да излъже, че лизал е метрото в милано преди 10 дни
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 19 Мар 2020 12:39
Това с цигарите е знак, че е време да ги спреш Също така, по принцип не обръщам внимание на подобни булшит сайтове и статии, ама тоя път съм напълно съгласен с това: https://news-bulgaria.info/rubriki/alo- ... -testvate/
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 19 Мар 2020 14:22
В личностен план тая карантина ако продължи, ще ми струва около 500 лева в неизпълними полети, хотели и визи. По ме е яд че вероятно няма да мога да отида до Москва навреме за парада тази година.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 19 Мар 2020 18:02
Абсолютно сигурен съм, че накрая нещата ще ста такива: Ще се окаже, че над 80% от населението е преболедувало без да разбере, въпреки всякакви мерки. И в крайна сметка заради мерките ще са фалирали един куп малки бизнеси и ще ни чака ужасен период. Тъпня.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 19 Мар 2020 18:36
Gipo написа: Абсолютно сигурен съм, че накрая нещата ще ста такива: Ще се окаже, че над 80% от населението е преболедувало без да разбере, въпреки всякакви мерки. И в крайна сметка заради мерките ще са фалирали един куп малки бизнеси и ще ни чака ужасен период. Тъпня. Аз се чудя защо по времето на пандемията от 2009-2010 нямаше такава паника, психоза, облъчване и затваряне на един куп неща. А сегашните статистики сочат, че е тогава нещата са били в много пъти по-мащабни от сегашните, но наистина не помня такива неща от тогава. Ама айде, тогава бях 20 годишен и почти не съм гледал медии та може да съм пропуснал нещо. Но със сигурност не е било нещо такова. Сега по телевизиите гледам, че спират "нормалните" предавания за сметка на повече живи включвания и специални рубрики посветени на тоя вирус. Айде, аз не обръщам толкова внимание на твто и мога да си гледам youtube-a, ама и там почти всичко е с такава тематика напоследък. И сега хората като са си затворени в тях през повечето време и няма как да избягат от постоянното облъчване с информация, да не стане така че да ни трябват повече психиатрии от колкото болници. Не знам, побъркана работа тотално и вече направо нямам търпение да свършва тая година. PS: Дайте да залагаме до коя страница ще е стигнала темата докато нещата отшумят
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 19 Мар 2020 20:02
Gipo написа: Ще се окаже, че над 80% от населението е преболедувало без да разбере, въпреки всякакви мерки. И в крайна сметка заради мерките ще са фалирали един куп малки бизнеси и ще ни чака ужасен период.. Въпреки неоспоримата необходимост от сериозни мерки за да не дадем стотици хиляди излишни жертви, това което описваш е напълно реална възможност. Подобно с вируса Зика, където милиарди са вложени в разработването на ваксина само за да се окаже че към 60% от хората вече са го изкарали този вирус, придобили са групов имунитет и е изчезнал... Какво да се прави, целият свят е единодушен че няма еднозначно правилно решение на проблема.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 19 Мар 2020 21:29
Императора написа: The Arrow написа: Аз се чудя защо по времето на пандемията от 2009-2010 нямаше такава паника, психоза, облъчване и затваряне на един куп неща. А сегашните статистики сочат, че е тогава нещата са били в много пъти по-мащабни от сегашните, но наистина не помня такива неща от тогава. Веднага ти казвам: 1) Все още си бил във възраст, в която си бил далеч от това да се обременяваш с проблемите на света. Прекалено много ти е кипяла МЛАДЕЖКАТА КРЪВ ВЪВ ВЕНИТЕ, за да си отделял внимание за нещо друго освен собствените си проблеми. 2) Светът беше далеч-далеч по-малко взаимносвързан от това, което е сега. И във физическо-географско отношение, и в технологично-медийно отношение. ТОВА всъщност е най-важната точка. 3) Всъщност аз имам поне един познат, който изкара птичия грип. Бонус инфо: Виден член на форума тогава (който последно е бил виден преди повече от 10 години) също го изкара... ...поне според нейните думи... ...но... предвид историята на масови манипулации и шменти-капели на споменатия член, вие избирате дали да ѝ вярвате... 1) Сигурно, но дори да е така, защо тогава не бяха обявили извънредно положение с оглед на статистиките, които сега имаме за оня период? 2) Определено това е така. Няма спор. 3)коя е тая, че ми стана интересно?
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 19 Мар 2020 21:44
Преди при лудата крава, птичият, свинският грип и прочие нямаше толкова много китайци които пътуват където им скимне за да ги разпространяват тези ендемични болести. Това което е по-особено в тази болест е, че е изключително по-заразна от гриповете. Болестта която няма да може да се лекува с антибиотици ще дойде от Китай.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Мар 2020 03:05
От 7 милиона население, 2 милиона са пенсионери. Вземете ги тия 70-80%, дето станаха модерни тия дни и направете една груба сметка при такъв процент заразени колко от тях биха били пенсионери.
Здравната система ще се огъне (счупи направо) от натоварването - няма да има достатъчно легла, медицински персонал и т. Н. и ще настъпи нечуван геноцид (може би не е най-точната дума) спрямо старото поколение.
Тоест, подписваме смъртната присъда на десетки хиляди български пенсионери. Общо-взето като в Италия. Айде сега върви обяснява на баба си за колективния имунитет
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Мар 2020 03:08
Намерих контактите за подаване на сигнали: Цитат: Сигнали към Министерство на здравеопазването могат да бъдат подавани на електронен адрес: goreshtalinia@mh.government.bg или на телефони: 02/ 9301 152, 02/ 9301 253, 02/ 9301 259. Май 112 също работели с такива сигнали
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Мар 2020 10:53
На мен пък ми направи впечатление, че точно Вашингтон откъдето са Майкрософт и самия Бил Гейтс е най-силно поразен.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Мар 2020 12:23
denik написа: Здравната система ще се огъне (счупи направо) от натоварването - няма да има достатъчно легла, медицински персонал и т. Н. и ще настъпи нечуван геноцид (може би не е най-точната дума) спрямо старото поколение.
Да и точно заради това те трябва да са под карантина, а не хората, които могат да преборят вируса с лекота. Резултатът от сегашните мерки ще е, че хората така или иначе ще преболедуват, а накрая голяма част от тях няма да могат да се върнат на работа, защото работодателите им ще са приключили с бизнеса.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Мар 2020 13:11
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Мар 2020 13:13
Легла има, и лекари има, и болници има, и сестри има, всичко има... освен вентилаторите. Машинките които дишат докато дроба ти се възстановява, от тях няма. И никъде няма, защото през 99% от времето тази скъпа апаратура си седи неизползвана. Та ако въпросния пенсионер е в лошо състояние заради сърцето или генералното здраве, и просто тялото му замира, може да оцелее само с дрога и легло. Тези които имат белодробни проблеми, за тях се отнася въпросния "геноцид". Та тези хора с предварителни белодробни проблеми не са само стари.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Мар 2020 14:35
Императора написа: @The Arrow - оф, за Амора ставаше дума. Толкова ли беше трудно да се досетиш? Ее, това вече ми е прекалено ретро профил Иначе за Бил Гейтс, от сума ти време има конспирации за него ама аз лично смятам, че е простотия.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Мар 2020 14:45
Млади хора, седят си вкъщи, пушат и пият и се притесняват да не са сред 0,5% от болните, които имат усложнения от короната. Тъпотата на нашия век. След 100 години ще ни изучават както ние сме учили за живота без канализация (дето са си хвърляли акитата през прозореца) и като къпането се е смятало за нещо лошо
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Мар 2020 15:56
Gipo написа: Млади хора, седят си вкъщи, пушат и пият и се притесняват да не са сред 0,5% от болните, които имат усложнения от короната. Тъпотата на нашия век. След 100 години ще ни изучават както ние сме учили за живота без канализация (дето са си хвърляли акитата през прозореца) и като къпането се е смятало за нещо лошо Е САРС-1 е вече забравен, Ебола вече забравихме, може и това след 20тина месеца да е забравено, и да се смеем колко рязко сме реагирали. Но от друга страна си мисля, че може да е събитие като атаките в САЩ на 11ти септември. Да промени много значително начина по който работят самолетните полети, летища, световна търговия и пътуване. Напомням, че "времените мерки" които се въведоха тогава още си седят. Та ще поживеем (99.64% от нас поне) и ще видим.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 20 Мар 2020 17:15
Е това ще е много глупаво, ако си позлват агентите за това. Нали имат Столична чистота, която не съм разбрал да е спирала работа, та най-вероятно тя следи за тези статически дани и техните агенти в оранжеви дрехи.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 21 Мар 2020 11:34
Това е доста добър сайт, показващ в реално време данните за България и света и друга полезна информация. Извинявам се, ако някой вече го е споделил: https://koronavirus.bg/%d0%ba%d0%be%d1% ... %83%d1%81/
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|