Никой не използва тази формула, малоумно е да вадиш изводи въз основа на броя възстановили се, предвид че не сме преминали пика на епидемията (както може да се каже че е на път да се случи в Китай) за да могат да се отделят консумативи и време за категоричното тестване на потенциално възстановилите се пациенти, затова и примерно в държави като Холандия и изобщо почти всички наоколо за момента не се индикират възстановените случаи, защото те пък от своя страна дори не са длъжни да сигнализират че вече са окей. Съотношението инфектирани към починали пациенти за момента е много по-адекватно, другото са врели некипели.
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия
Публикувано на: 12 Мар 2020 22:17
mom4eta ako umra do 2-3 sedmici, myr6ata v mcDonalds deto mi ka6lq nonstop 10 min do men 6te e vinovna
#2020 SI4KI 6A OMREM
nqma ww3, ama pone ne6to interesno se slu4va
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
kingcrimson
Публикувано на: 12 Мар 2020 22:18
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 12 Мар 2020 22:33
Брат жената е ходила на personal trip в Испания. Вторника е била в офиса и днес е излязла положителна, мъжът и също. Не казаха нито име нито нищо повече освен, че контактните с нея хора вече са привикани за изследвания. И да за София става въпрос. Shit happens. Поне home-а е гарантиран
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 12 Мар 2020 22:46
onq den v avtobusa slu6ah 1 kak se smee po telefona i obqsnqva kolko safe bil tripa do ispaniq na klientka
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Публикувано на: 13 Мар 2020 13:31
Преди си мислехме, че ще оцелеем при зомби апокалипсис, а сега заради медиите и гладките мозъци, една коварна настинка видя сметката на всичко
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Agent
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 760 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 13 Мар 2020 15:25
Ebal sam va, az sam na korab i otivame kam Houston for orders. xD
(oficialno canceliraha vsi4ki crew changes v4era za min 45 dena)
Seriozno, pazete se, dano ot6umi taz prostotiq... i da nqma death case vav Forumo. Ama me samnqva, vsi4ki tuka ste qki kopeleta AKA " naparfuimirani eba4i".