Bladurs gate 3
Bladurs gate 3
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bYLaV3f3yp4[/youtube]
Ще ползва днд 5 едишън правила. Иначе нещо малко ме притеснява това което виждам. Става дума готино цг в трейлъра, личи че този път са наляли повече пари от колкото в дивинити 2, ама самия плот хич не ми изглежда оргинален. Нещо от типа на суорд кост е в опаснаст от майнд флеъри и ти трябва да го спасиш. Някакси малко тъпанарско ми звучи сравнено с оригиналния Балдурс гейт. Там имаше мистерия, всичко се разкриваше постепенно, а не някви ми ти майндфлеъри нападнали Балдурс гейт. Нещо по оргинално не можаха ли да измислят?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ju12JNh8gJs[/youtube]
Ще ползва днд 5 едишън правила. Иначе нещо малко ме притеснява това което виждам. Става дума готино цг в трейлъра, личи че този път са наляли повече пари от колкото в дивинити 2, ама самия плот хич не ми изглежда оргинален. Нещо от типа на суорд кост е в опаснаст от майнд флеъри и ти трябва да го спасиш. Някакси малко тъпанарско ми звучи сравнено с оригиналния Балдурс гейт. Там имаше мистерия, всичко се разкриваше постепенно, а не някви ми ти майндфлеъри нападнали Балдурс гейт. Нещо по оргинално не можаха ли да измислят?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ju12JNh8gJs[/youtube]
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Re: Bladurs gate 3
https://www.redbull.com/ie-en/divinity- ... e-team-rpg
Swen Vicke on Divinity Original Sin:
Но иначе съм оптимист, заедно с Mount&Blade Bannerlord, Vampire The Masquerade Bloodlines 2 и Cyberpunk 2077 това е играта която очаквам най-много. Добри времена.
Предишните Baldur's Gate игри, особено тези в Infinity Engine, са RTwP (real time with pause), което не ми харесва прекалено много. Надявам се да е на ходове. То и на масата като играеш D&D си е на ходове, не знам защо е останало на компютъра имплементациите често да са в реално време. Това искам да разбера как ще е.
Кратко интервю за Escapist
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VJ-B4KF0H_w[/youtube]
Swen Vicke on Divinity Original Sin:
Spoiler for :
Предишните Baldur's Gate игри, особено тези в Infinity Engine, са RTwP (real time with pause), което не ми харесва прекалено много. Надявам се да е на ходове. То и на масата като играеш D&D си е на ходове, не знам защо е останало на компютъра имплементациите често да са в реално време. Това искам да разбера как ще е.
Кратко интервю за Escapist
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VJ-B4KF0H_w[/youtube]
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Е то има само 2 Балдурс гейта и те са на инфинити енджин. Другите игри с тва име не се броят за Балдурс Гейт. Иначе битките не са походови, понеже много ще затлачат играта. Ако всяка битка е походова играчите ще се оттегчат. Просто има рандом енкаутъри с филър гадове дето просто може да ги подминеш. Ако при всеки енкаунтър минава в търн бейс мод просто ще бъде оттегчително. В оригиналното тейбъл топ днд с истински дънжън мастър просто енкаунтърите не са толкоз много и за това е забавно, но тук си има бая. Пак Балдур Гейт 1 и 2 много добре оправдава този парадокс с разкриването на сюжетната линия. Явно са знаели много добре, че за едно истинско тейбълтоп днд не е ок да има толкоз клане, но пък за една дълга компютърна игра няма как да е без много клане. Помислили са по въпроса и са го решили перфектно разгръщайки сюжета. Притеснявам се, че в третата част няма да мислят толкоз на дълбоко.
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
fap fap fap
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LqdanQH4DM4[/youtube]
TheChosen1 написа:даджайците
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Малко е като дивинити 3, ама иначе е яко, въпреки, че патфайндер според мен беше най-близък до наследнк на балдурс гейт.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Определено ме кефи как изглежда, но по някакъв начин графиката и всичко което се случва изглежда твърде добре за да бъде изцяло походова.. Ясно ми е че битките в D&D винаги са били походови, но това е само заради самия носител - всичко се развива във въображението и се изразява с думи и зарчета, докато в игра с толкова добра графика изглежда някак неубедително как все едно стоят и се изчакват да се изпикаят на писоарите 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Как винаги да са били пходови? Бг 1 и 2 са днд и са риал тайм с пауза битки. Иначе това, че са походови е мн яко за мен, така ще има по-малко, но по-запомнящи се битки които ще се протакват дълго време. Това е важно за една днд игра понеже така ще се избегне проблема с хак енд слаша. Демек една днд игра трябва да е по-правдоподобна да се биеш с по-малко но по трудни противни, когато това е в реално време сичко се случва много бързои играта има нужда да ти изпраща хорди с противници за да не заспиш. Хубаво е да има бавни, тактически истински днд битки, които предлагат много възможности. За графиката наблегнали са на фото реализма и това е добре личи си, че са наляли много повече цравнение с дивинити 2, но прекалено много прилича на дивинити и изглежда по-скоро като дивинити 3 а не Балдурс 3. Според мен ще трябва доста да се потрудят за да я разграничат с дивинити и да кажат че това е Балдурс гейт
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
За хартиените D&D говоря, точно че повечето от РС игрите по тази система бяха в реално време с паузиране, просто на хартиения носител няма как да е в реално време щото винаги нещата се свеждат до това какво ти ще кажеш че правиш и какви зарове ще хвърлиш и после какво ДМ ще каже че се случва и какви зарове ще хвърли.iddqd написа:Как винаги да са били пходови? Бг 1 и 2 са днд и са риал тайм с пауза битки. Иначе това, че са походови е мн яко за мен, така ще има по-малко, но по-запомнящи се битки които ще се протакват дълго време. Това е важно за една днд игра понеже така ще се избегне проблема с хак енд слаша. Демек една днд игра трябва да е по-правдоподобна да се биеш с по-малко но по трудни противни, когато това е в реално време сичко се случва много бързои играта има нужда да ти изпраща хорди с противници за да не заспиш. Хубаво е да има бавни, тактически истински днд битки, които предлагат много възможности. За графиката наблегнали са на фото реализма и това е добре личи си, че са наляли много повече цравнение с дивинити 2, но прекалено много прилича на дивинити и изглежда по-скоро като дивинити 3 а не Балдурс 3. Според мен ще трябва доста да се потрудят за да я разграничат с дивинити и да кажат че това е Балдурс гейт
До сега поне във всичките класически игри от този тип системата с паузиране определено не е възпрепятствала сложните и доста забъркани тактически битки, да не говорим и че това че са я направили походова не е гаранция, че битките ще са малко и предизвикателни или дори запомнящи се, всичко е в усилията които вложат всичко да е убедително и точно затова момента с изчакването по време на супер напечени битки малко ме изкарва от филма който се опитват да ни набият
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
В крайна сметка Larian не правят Балдурс Гейт игра, а Original Sin 2.5, който кръщават Baldur’s Gate 3, понеже им е изпаднала добра оферта за правата.
Това е, за съжаление.
Това е, за съжаление.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Абе все пак е днд, ориджинал син не е днд.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Бе да праат, Ориджинал Син ( и 1, и 2 ) бяха сред най-добрите РПГ-та за последните няколко години. Малко DA: Origins vibes вкарват сега, гледам 
джумерки
Абе мен първия ориджинал син мн мн не ми хареса. Става дума добри и деии, амааа ташак игра нищо общо с епичния Балдурс. Сега ифрая Патфайндер и това е истинския Балдурс гейт 3, а Балдурс гейт 3 дето ще излезе ще е Дивинити 3.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Видях бъгчета в играта докато гледах стриймовете, но нищо ужасно. Много бих искал да я играя, но в никакъв случай не бих си загубил времето докато е в EA.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Аз я тегля от замунда, не че бих дал пари ся. Повече игри в early access не купувам, ако ще и най-реномирания дивелъпър да е 
джумерки
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Играта е абсолютно поносима макар и в ЕА, но единственото което ме спира да вложа време в нея е че е само на 1/3 от играта към момента и таман да се зарибя наистина и ще трябва да спирам и да чакам един господ знае колко ... 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Върви малко choppy и дълго време се чудех как да опраа липсата на звук при диалозите. После видях.
За демо става, но и аз не искам да се впускам сега. После ще ме мързи да преигравам.
За демо става, но и аз не искам да се впускам сега. После ще ме мързи да преигравам.
джумерки
Изиграх ea-а, играта е доста зарибяваща. Нищо общо с DOS, освен, че и двете са rpg-та на Larian. DnD5e правилата са имплементирани превъзходно, битките са много динамични, забавни и стратегически. Цял един ден ме мъчи един goblin camp, докато накрая просто не ги сгащих на един мост и не го запалих и feed-вах с grease докато не измрат. Адски задоволително.
Героите, които могат да се присъединят към дружината, са интересни. NPC-тата като цяло са добре замислени. Историите, от друга страна, макар и да увличат, имат проблеми:
Още от DOS игрите забелязвам, че Larian имат подобен маниер на писане, което съква, ама кодапрайш.
С удоволствие ще си изтегля цялата игра като излезе, и ще я изиграя и нахуля с кеф.
Героите, които могат да се присъединят към дружината, са интересни. NPC-тата като цяло са добре замислени. Историите, от друга страна, макар и да увличат, имат проблеми:
Spoiler for :
С удоволствие ще си изтегля цялата игра като излезе, и ще я изиграя и нахуля с кеф.