Сериали 2021/2022
Re: Сериали 2019
На трети епизод съм на Stranger Things и все така ми е кеф атмосферата на тоя сериал. Супер приятно ми е да го гледам. Дотук е добър.
След него веднага почвам втори сезон на Dark, което е съвсем резличен, но все така много як сериал. Минусът му е немския и грозните актьори (сякаш с конкурс са ги избирали).
След него веднага почвам втори сезон на Dark, което е съвсем резличен, но все така много як сериал. Минусът му е немския и грозните актьори (сякаш с конкурс са ги избирали).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Justified не е лош. Гледал съм го отдавна и мисля, че бях забравил да го продължа между два сезона, защото не е точно моя тип сериал, или по-скоро не ми беше много по настроението, когато бях тръгнал да го гледам, но има western и кримка елементи и доколкото помня не е много процедурен, по-скоро е фокусиран на overarching историята. Лично аз харесвам актьорския състав и играта им.
Ако ти хареса може да видиш и Banshee, въпреки че той е малко повече over the top.
Ако ти хареса може да видиш и Banshee, въпреки че той е малко повече over the top.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Вкъщи преоткрихме Dexter и вече сме на 4ти сезон
Преди години бях гледал само някакви епизоди по телевизията, ама сега решихме да го пробваме и супер много се зарибихме.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Тия дни изгледахме The Umbrella Academy. Не е никак лош сериала, ако ви се гледа нещо сравнително сериозно със супер сили и вече сте изгледали The Boys.
Започнахме два сериала:
- Lucifer - оказа се приятна изненада. Сериалът е неангажиращ и има забавни моменти, а полицайката изглежда като Мила Йовович на младини, ама по-хубава
;
- Sons of Anarchy - само два епизода сме изгледали, но изглежда като страхотен сериал и ме е яд, че не сме го почвали до сега
.
Започнахме два сериала:
- Lucifer - оказа се приятна изненада. Сериалът е неангажиращ и има забавни моменти, а полицайката изглежда като Мила Йовович на младини, ама по-хубава
- Sons of Anarchy - само два епизода сме изгледали, но изглежда като страхотен сериал и ме е яд, че не сме го почвали до сега
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
The Umbrella Academy имаше страшно добър саундтрак, чак да се чудиш как това е дошло от човек имащ общо с My Chemical Romance

<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
оо, това е перфектната мъжка сапункаGipo написа:;
- Sons of Anarchy - само два епизода сме изгледали, но изглежда като страхотен сериал и ме е яд, че не сме го почвали до сега.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HZS9M52Bd_w[/youtube]
Току що разбирам за съществуването на това. Задължително ще се гледа.
Току що разбирам за съществуването на това. Задължително ще се гледа.
тежки нокаути
Тъжничко ми е, че още в началото на годината изгледах двата ми топ сериала The Expanse и The Man In The High Castle. Сега чакам да излезе целия 15ти сезон на Supernatural, за да се свърши веднъж за винаги
След това лятото Stranger Things. Също Altered Carbon трябва да излиза, ама него 100 пъти го отложиха и не ми е ясно какво се случва. Може би ST Discovery сезон 3? Дано тази година да пуснат и втори сезон на The Boys. О да, трети сезон на доста тежичкия, но много як Mr. Mercedess трябва да се гледа. И още един, дето само е вдъхновен от Кинг имаше... ъъъъ 2ри сезон на Касъл Рок!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз The Expanse въпреки яките космически моменти едвам изтраях по-бавните сцени. Става ли по-динамичен сериала във втори сезон?
тежки нокаути
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Altered Carbon не свърши ли?
Завършека на предишната история беше ТОЛКОВА anti-climactic че направо ми беше трудно да повярвам, предвид колко сносно беше всичко допреди това![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Завършека на предишната история беше ТОЛКОВА anti-climactic че направо ми беше трудно да повярвам, предвид колко сносно беше всичко допреди това
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Вторият сезон трябваше да излезе в края на 2019, ама явно ще е февруари-март 2020.
Иначе - нямам търпение за това
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J4b9jqGVfc0[/youtube]
Иначе - нямам търпение за това
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J4b9jqGVfc0[/youtube]
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Толкова много се бяха отдалечили от книгата (която е хипер добра), че направо ми се плачеше как провалиха този франчайз още в зародиша си. Хич не ми се гледа сезон 2, щото най-вероятно и той ще е далеч-далеч от втората книга и кур батеВалентин написа:Altered Carbon не свърши ли?![]()
Завършека на предишната история беше ТОЛКОВА anti-climactic че направо ми беше трудно да повярвам, предвид колко сносно беше всичко допреди това
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Сериали 2019 / 2020
Вторият Altered Carbon беше по-слаб от първия, според мен. Авенджъра не си свърши добре работата и като цяло края беше не особено задоволяващ.
Стигнахме до 8мия последен сезон на Dexter и предстои да видим защо се води за провал.
Зарибихме се по Brooklyn 99 за по епизодче преди лягане. Много ми допада колко е освежаващ.
Стигнахме до 8мия последен сезон на Dexter и предстои да видим защо се води за провал.
Зарибихме се по Brooklyn 99 за по епизодче преди лягане. Много ми допада колко е освежаващ.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Defending Jacob Доста добър сериал... Напомня страшно много за култовия "Night Of" на HBO. Chris Evans , Michelle Dockery , Jaeden Martell правят страхотни роли. Най-доброто от Apple TV за тази година.
Лична оценка 8.3/10
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XQfeoRLvfqU[/youtube]
Румбата, Аз и Роналдо - Доста свежо БГ сериалче дори може да приемем, че до някаква степен е модерен прочит на "войната на таралежите"... БНТ отново изненадват с продукция на доста по-високо ниво, от средностатистическите БГ сериали и за мен дори е може би най-добрият детски сериал родна продукция за последните 20-тина години.
Лична оценка 8.3/10
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XQfeoRLvfqU[/youtube]
Румбата, Аз и Роналдо - Доста свежо БГ сериалче дори може да приемем, че до някаква степен е модерен прочит на "войната на таралежите"... БНТ отново изненадват с продукция на доста по-високо ниво, от средностатистическите БГ сериали и за мен дори е може би най-добрият детски сериал родна продукция за последните 20-тина години.

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xgbPSA94Rqg[/youtube]

--Gort!Klaatu barada nikto!--