Аре момчета, утре вечер приятни емоции пожелавам на тези от вас, които ще гледат.
Общо взето за всекиго ще има по нещо. Важното е да не сте с много високи очаквания, че това винаги води до разочарование.

Ами то е лесно да се провери, че човека има други 4 "leak"-а с вярна информация за игри около ден преди официалния анаунс. В коментарите предполагат, че работата му е да "leak"-ва информация по-рано за да генерира hype.Императора написа:bulLshi7 написа:https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/dpgwmv/diablo_4_information_leak_spoiler/Не мога да повярвам че този е успял да събере 1000 ъпвоута.My "history" could convince you![]()
![]()
Момче, това, че си идиот го знаем отдавна, не е някакво ново разкритие, за което сега да разбираме.Императора написа:Да, лесно е.Sentry написа:Ами то е лесно да се провери, че човека има други 4 "leak"-а с вярна информация
Ето, ще ти покажа и аз колко добър "лийкър" съм и колко ми е "вярна информацията" за "Диабло 4":
* Ще има поне 3 различни класа, сред които боец, маг и стрелкови тип
* противниците в играта ще включват скелети и демони
* действието ще бъде разделени на актове, като между всеки ще има синематик. Очаквайте последните да са особено епични!!!
* Играта ще има доста мрачна визия
* Някои от уникатите в играта направо ще преобърнат представите ви!!! Но естествено ще ви трябват стотици часове грайндене за да се докопате до тях
... и т.н.
надявам се разбра![]()
![]()
TheChosen1 написа:даджайците
Sentry написа:Прекалено измити цветове, липса на контраст. Детайлите са добри, но липсата на цвят убива всичко.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
А аз те съветвам да запалиш Diablo 2 за да видиш как изглежда. Играта има реалистичен стил, но има цветове - fallen-ите са ярко червени, а не почти сиви, както е в клиповете на 4. Героите имат цветове по тях, враговете имат цветове по тях. Има тъмни dungeon-и, но има и светли dungeon-и. Има запуснати зони, но има и дворци и интересна архитектура. В клипа на 4 има само generic изглеждащи външни терени и руини и цветовете са изкуствено притъпени. Играта изглежда не като Diablo, а като Dark Souls. И то най-скучната част от Dark Souls.Agent написа:Sentry написа:Прекалено измити цветове, липса на контраст. Детайлите са добри, но липсата на цвят убива всичко.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Играй d3 тогава.
(от теб не съм очаквал тва, може и да тролиш неочаквано - ако не, пий една лимонада да си освежиш мозъка)
---------------
Най-накрая Diablo да изглежда както трябва. Попаднах на някви слухове, че release date-a даже не е "Blizzard soon" - мн зле ако е истина тва.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.