Автор |
Съобщение |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2019 22:23
Неправилно хранене ръка за ръка със застоял начин на живот, нощните смени и стресът само ускорили процеса.
За колата искам да си направя топка номер 8 за скоростният лост. Пробивам топката, залепям я за втулката със смола и я стягам за самият лост. Толкова конкретна част ми трябва за да мога да разглобявам централната конзола.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2019 11:13
Като гледам, само common sense-a на Tulsi Gabbard има шанс срещу Тръмп. Останалите кандидати на демократите са чисти лунатици и когото и да номинират от тях, ще го пратят на заколение срещу президента. Тръмп може да се държи адекватно или според ситуацията да се превърне в машина за миймове, с която да зарови опонента си по възможно най-олигофренския начин. Не виждам как Елизабет Уорън, Бърни Сандърс или Джо Байдън имат какъвто и да било шанс. Циркът отново ще бъде пълен.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2019 11:29
Малко обърка темата май, ама съм абсолютно съгласен и се надявам да вземе втори мандат.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2019 16:40
Ей, човек не може да остане насаме със самоходната си артилерийска установка в 72ри мащаб. Въпреки всичко не планирам летателни апарати. 
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2019 17:21
Gen.Toast написа: Ей, човек не може да остане насаме със самоходната си артилерийска установка в 72ри мащаб. Въпреки всичко не планирам летателни апарати.  ARTY=CANCER!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2019 17:45
И аз така WoT ще стане добра игра само когато махнат гнусните артилерии без компенсация за артилеристите War Thunder е малко по-така тъй като имаш ААА и шанс да свалиш задника със самолета
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2019 18:29
Маце Борко написа: Като гледам, само common sense-a на Tulsi Gabbard има шанс срещу Тръмп. Останалите кандидати на демократите са чисти лунатици и когото и да номинират от тях, ще го пратят на заколение срещу президента. Тръмп може да се държи адекватно или според ситуацията да се превърне в машина за миймове, с която да зарови опонента си по възможно най-олигофренския начин. Не виждам как Елизабет Уорън, Бърни Сандърс или Джо Байдън имат какъвто и да било шанс. Циркът отново ще бъде пълен. Да, хубавото е че май точно тези тримата са най-вероятните. Ето последните изследвания (31-ви юли) показват масивен аванс на Джо Байдън, следван от Сандърс и Уорън. https://www.realclearpolitics.com/epoll ... ion_polls/
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
CIA
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2019 22:18
Императора написа: от артилерия нищо не разбирам, нито дори потенциална държава на произход!  ЦРУ дали ще са способни? Имайки предвид двете цилиндърчета над оръдието и триъгълника на предницата почти сигурно е, че става дума за руската мобилна артилерийска установка - 2S19 "Msta-S"
___________________________________ We are the Nation's first line of defense. We accomplish what others cannot accomplish and go where others cannot go.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 05 Авг 2019 17:06
#voltajniqbe6e
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2019 15:40
бравос, ЦРУ, вие никога не разочаровате а сега ако изкопаете и скицата на 320 милиметровата " самоходната батаря", ще съм благодарен
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2019 18:28
Според мен това е недоразумение от страна на ЦРУ. През 1954та в България тежкото машинно производство се е състояло в двуцифрено количество автобуси по чешки лиценз. Към края на 70те нашата скромна държава е придобила лиценз за производството на амфибиен артилерийски влекач МТ-ЛБ, оттам и 122мм самоходна амфибийна артилерия 2С1 Гвоздика. Модифицирайки второто с малък купол с 23мм оръдие и ПТУР, казанлъшкият артилерийски арсенал създават БМП-23 - първата бронирана машина проектирана и произвеждана в България.
320мм калибър за цели до 1500 метра няма смисъл от военна гледна точка, това е калибър сравним с този на Щурмтигър от втората световна, но той е могъл да стреля по цели до 6 километра.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2019 20:55
ПТУР означава Противо Танкова Управляема Ракета, към това обозначение спадат всички наземни управляеми противотанкови ракети като Свир, Спайк, Фагот, Корнет, ТОУ, Милан и прочие.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2019 22:33
Наскоро сънувах как джиткам игрите от дисковете на ПЦ мания, заби ми се в главата едната от песните. Не мога да повярвам че открих това отново
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2019 07:57
Дръж го в хладилника.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2019 19:32
Излизам сега на пазар и гледам колата без номера! Някой кенеф ми е свил регистрационните номера и тези на съседа. Егати боклуците.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Авг 2019 13:17
Оправих се с номерата, са трябва да се разправям със застрахователите.
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 10 Авг 2019 14:27
Е как, полиция и КАТ Издадоха ми нови талони и номера
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 11 Авг 2019 01:51
Императора написа: Gen.Toast написа: Е как, полиция и КАТ бре, много услужливи нещо! явно само аз оставам вечния нелегал, за когото Полицията никога нищо не е помогнала. Поне видимо, и за нещо което наистина ми трябва.Батенце, Ти си криминал и затова те е страх от полицията и всички институции... Евала
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 31 Авг 2019 13:29
Окей, малко ми омръзна наземната техника и минах към летателни апарати Този е доста тежко въоръжен 
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema Публикувано на: 31 Авг 2019 20:23
Всичко е наред с колата, наскоро смених третия стоп и сега абсолютно всички светлини които има колата светят.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|