Автор |
Съобщение |
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Windows 10 in a nutshell Публикувано на: 23 Май 2018 13:39
Аз имах проблеми със скрития сървис който пускат в бекграунда, без да се дава информация на потребителя, за да подготви ъпдейти. Лошото е, че на някои машини това качва потреблението на диска на 100%, и заключва други програми, които искат да четат/пишат. Доста време ми отне докато разбера какво точно се случва, и това не мисля че са нужни нерви. Би трябвало като тестват да проверяват на повече от 2-3 различни конфигурации. И, разбира се, да се дава на потребителя да забави или да се откаже напълно от тази подготовка за ъпдейт, а и от целия ъпдейт. Знам, че искат системата им да е сигурна, и че ги боли като се появи нов експлойт.вирус който цака Уиондоуса, но извинението че жервтите са били със стара версия би трябвало да е достатъчно. Ъпдейтите да се ПРЕДЛАГАТ, не налагат. Аз пак ще си ги инсталирам, когато не ползвам активно машината.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Windows 10 in a nutshell Публикувано на: 24 Май 2018 04:35
Шото се правите на много умни сичките, за тва М$ ви форсват ся ъпдейтите и не ви питат.
И ако трябва да съм честен, съм напълно съгласен с тях, най-малкото защото виждам болката в очите им, когато някой им се оплаче и те му видят version output-a дето е от бебешките години на дадения продукт, защото "той така си е добре".
Ма не, те новите неща са лоши, XP FTW!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Windows 10 in a nutshell Публикувано на: 03 Окт 2018 17:35
Аз точно наскоро - преди около месец - се престраших и си сложих уин 10. В момента имам само един бъг, че не ми показва thumbnail-ите в папките и ще трябва да го оправям по някъв начин.
Спомням си какво реване беше, че МС ще ни вземат данните в такъв момент, точно преди Фейса и Гугъл яко да натиснат и да ни разберат всичко най-миличко... Вече съм претръпнал и ми е мех
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Windows 10 in a nutshell Публикувано на: 04 Окт 2018 09:47
Дреме ми на гъза какво виждат MS и какво не. Ползвам им OS все още безплатно и съм доволен. В тоя ред на мисли, в Instant gaming сайта, който е предимно за игри и е съвсем legit, можете да си закупите оригинален win10 proff за около 11 евро. Хоум едишъна е към 9. Пазарувал съм от тях какви ли не игри и не съм имал проблеми. Чувал съм за проблем само веднъж от Омегата, ама в крайна сметка всичко е било ок май.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Windows 10 in a nutshell Публикувано на: 13 Юли 2019 09:15
Императора написа: Излиза ми диалог информиращ за ъпдейт. Цъкам ANOTHER TIME и излизам за малко от нас. Връщам се след 1 час -- компът ми се рестартирал. Добре, кажете ми сега кво е тва? Мисля че от една вершия нататък вече не смее да се ъпдейтва толкова чак автоматично... Аз за по-сигурно съм ги спрял съвсем... П.С. Токов удар? Извънземни? Полтъргайст? ЦРУ? КГБ?
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Windows 10 in a nutshell Публикувано на: 13 Юли 2019 10:38
На работа бачкам на 10ка с 2 монитора. Това което най-много ме дразни е как от време на време като заключвам компютъра и го отключа след известно време, всичко бива наблъскано в главният монитор. Мислех че съм надхитрил тая каша като минимизирам всичко ама не.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|