Уредбата на централното заключване е отишла по дяволите и не отключва багажника. Нямам външна ключалка и ми се налага да отварям багажникът отвътре.
Колата е четвърто поколение поло фейслифт.
И аз, и азGen.Toast написа:Имам чувството че само аз не гледам тая помия game of thrones.
Ебаси чудото.
именно, беше на работа до 8 вечерта пича, така че да кажем че му е простено.Императора написа:Или може би си има компания, с която са заделили специален time slot за гледането му, тъй като все пак дори и най-големите фенове трябва да ходят на работа и не могат да го гледат веднага като излезе. -_-Gipo написа:Значи не ти е никакъв приятелАко е бил фен е щял да го гледа още вчера, пък ако не го е гледал вчера, е можел да го гледа и утре

браво, Сашко, верно оправи проблема на момчето, каза го три пъти - на четвъртия го направи. на родината й трябват повече хора като тебИмператора написа:аха, ясно.
Ами, казах ти по някакъв начин да промениш анти-американската си позиция, или поне дейност.
Иначе ще продължават да ти се случват разни "случайни" инциденти с колата, а вероятно и друга електроника, която притежаваш.
играй го като мен - еврейската. Сега от тия, след малко от ония, после от другите и т.н.
Лесно е.
На днешния ден - денят за отдаване на почит към падналите за това ние да сме свободни, оценяваме факта, че сте решили да включите в работата си за първи път модел на Американски танк! Свободата не е безплатна (Freedom isn't free)! Поздрави!Gen.Toast написа:Скъпи светещи в тъмното ЦРУ негр- glowfrican americans, тържествено обявявам първият американски танк в 35ти мащаб. Работата по него започва другата седмица, ще ми оправите ли багажника по същото време?
Ето каква опозиция ще има:
опа

Екзистенциално затруднение поради напиване бе, дебил.Императора написа:напиване 1-2 пъти годишно като не-тийн = ОК.
напиване придружено с екзистенциални затруднения като не-тийн = странно.