Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 24 Апр 2018 02:09
Изчистихме абсолютно всичко, разбира се . Досега не ни се е случвало да бягаме от нещо, дори да сме усещали, че не ни е там мястото хаха. Иначе ще си продължа blademaster'a.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 24 Апр 2018 11:23
Абе гадна работа, вече го виждах като 100лвл машина за вадене на айтъми още една смърт и ще си изравня умирачките в д3 за цели 3 години
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 25 Апр 2018 00:37
Ами просто е принцип - арпгтата са доста елементарни игри, ако я няма тръпката от хардкора, става много по-лесно да ти писне. Отделно след като зарибих и приятел, с когото да играем хардкор, няма връщане назад Едит: хардкорът няма нищо общо със стриймването, защото така или иначе почти никой не се вълнува от rpg/arpg/mmorpg и постоянно ме питат "как ги играеш тия скучни игри бе гипо?!?" Но аз съм инат и стриймвам това, което ми се играе(от притежаваните) най-много на момента.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 13 Май 2018 10:48
Пък аз съм 71лвл с меле героя и впоследствие разбрах, че съм убил финалния бос на Normal Veteran Поне така ми каза моят човек като му описах битката, а и вече мога да ходя на Elite. Ама засега мисля да си довърша всички странични куестове и чак тогава ще го направя. Играта ми крашна 2 пъти откакто е излязъл новия пач.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 13 Май 2018 14:54
Ами босът, за който говорех го пребих веднъж, стана по-голям, пребих го втори път, стана още по-голям и го пребих трети път. Пръскаше ме с някакви зелени работи. Точно май за бос в Malmouth става дума, стигнах до него като ходех по нещо като вътрешности
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 21 Окт 2018 19:43
iskam_keri_russell написа: Нещо интересно за играта, което научих току що, което адски много ме учуди че изобщо е възможно... Играта заема само 6 ( шест) гигабайта дисково пространство. За съвременна игра с толкова богат и обширен контент това звучи сякаш невъзможно. Ще ми е интересно да прочета за това какви оптимизационни хитринки са използвали Crate Entertainment при създаването ѝ, че да е размерът ѝ толкова малък. Ако изобщо са налични материали по темата, разбира се, тъй като този подвиг е толкова величествен, че сигурно всичко свързано с него е строго засекретено. Та, в случай че някой ARPG фен все още не я е пробвал, то нека това се яви още една причина да го направи. Брат Dark Souls Remastered е 6 гигабайта...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 21 Окт 2018 22:22
На практика не е толкова изненадващо - играта има сравнително low poly модели, текстурите не са с много голяма резолюция и играта няма много озвучен диалог. Играта на практика не е толкова съвременна и всъщност Dark Souls не е никак лошо сравнение като се има превдид количеството геометрия, текстури и озвучение.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 12 Мар 2019 12:11
Някой да каже иттересна ли е играта. Дали като избия 20 купчини моове няма да ми стане еднообрезно... и освен да се цъкля над събирането на дропа ... Path of exile ми омръзна за 2 часа. Victor Vran на бг език ми омръзна за 2 дена. Sacred поредицата почти ми хареса. Titan quest е изиграх сигурно до средата.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 12 Мар 2019 13:26
Ами за мен лично, Grim Dawn е най-добрата от игрите, които си изброил. Тя е най-добрата диаблоподобна игра, според мен. А това дали ще ти писне и тн си зависи изцяло от теб. Аз примерно не мога да издържа и 1 секунда в игра като CS, ама хората я играят от 100 години.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 01 Апр 2019 12:47
Първия път когато ми предложиха играта не я почнах. Сега 2 или 3 години по късно направо съм луд по нея. Никога не съм бил добър в която и да е игра. Общо взето слабак съм , а на всичкото отгоре нямам почти никакво време за игра. Запален съм по мултиплея и супорт героите. Жалко, че тук в ко-оп игрането не можах да намеря нужния герой с добро супортване. Просто и двамата си трупаме купчини с мобове. 20 лвл съм и просто тичам подир Deathknight на партньора ми и гледам как ги убива с по 1-2 удара. той е с поне 10 лвл повече щото има повече време за игра. И той се е зарибил и не ме чака да играем мултиплеар, а си цъка отделно. Незнам нататъка как ще е. Witchblade съм и смятам на отрова да го развива... С рендж оръжие. Незнам дали да развивам махането на резистенциите - като чи ли от тях няма файда. А точки ще ми трябват. Уж гледам калкулатора- слагам точки и се чудя как да го развия - хем да не съм в тежест да тичам наляво надясно, а да помагам.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 01 Апр 2019 19:31
Съветвам ви и двамата да гледате гайдове за билдове, иначе ще стане неприятно трудно на горните трудности.
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 23 Сеп 2019 14:28
Тва беше потвърдено още преди Ashes of Malmouth да излезе, че след Forgotten Gods няма да правят повече content - и да не забравяме факта, че проекта Grim Dawn се знаеше че ше е base game + 1, 2 expansion-a отначало. (подобно на старите hack & slash rpg-та) Аз дет не ги следя работите въобще го знам, силно ме съмнява като те гледам колко си зарибен и ги следиш да си го "прозрял" сам. Нищо не бил чел, ей господинчо...
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 07 Юли 2020 09:52
Базовата игра е dirty cheap в момента в Стийм, експанжъните също са намалени. Мисля да ги грабна тях днес, пък да видим какво ново
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 21 Юли 2020 08:57
Поиграх. Въпреки, че играта е на светлинни години от това, което помня като играех ванилата, все още ме побъркват ужасно дългите, безкрайни, широки зони от едно и също. Да, красиво е, въртиш камерата, завирането във всеки ъгъл може да е rewarding, но НЕ МОГА да си представя играенето с алтове освен ако не оставиш няколко месеца играта и да се върнеш рефрешнат. В тоя ред на мисли, колкото и да искам да навдигам различни билдове, а-ла ПоЕ, където левълването вече го имам за досадните ден и половина, но напълно поносимо, тук не бих могъл - дори да имах желанието. Отнема ужааааааааааааааасно много време. Предполагам с изфармен гиър, реп, колби за ХР и онова дето ти дава да скипнеш половината игра ( от последния експ ) сигурно е по-окей, ама не съм пробвал. Играта е чудесна, но трябва да гледам на нея като на РПГ, което минаваш бавно и се наслаждаваш на кампанията. Рядкост за тоя тип игри Което си е плюс, от друга страна. А, обаче патфайндинга в разбития Малмут е ужасен. Така не се бях нервил на глупости от много време насам.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 22 Юли 2020 09:21
Да не съм пропуснал да активирам някоя опция за ходенето или нещо такова? Моя герой се забива и заклещва във всяко едно стълбище. В Малмут всичко е разбити сгради и стълбища и там просто щях да си строша клавиатурата. Отделно, че съм ww barb ( във всяка една игра трябва да има такова ) и е некъв цирк просто.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 05 Окт 2020 23:26
Йей, вече имам последния експанжън. Ще направя някакъв могъщ пет билд
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grim Dawn Публикувано на: 09 Окт 2020 21:12
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|