TheChosen1 написа:даджайците

Аз пък обичам регулярно да преглеждам ето тази реакция на сцените:The Arrow написа:Аз за щастие почти нищо не помня от еп8.
За сметка на това, финалната битка от Rogue One съм си я пускал няколко пъти в youtube да я гледам

Грам не ме трогнаха убийствата им, но съм абсолютно съгласен за Rogue One. Бяха се постарали да накарат зрителя да се трогни от някакви рандом герои, (които все пак имат огромен принос) които няма да видим повече.Императора написа:Няма проблем, аз все пак съм готов да поспоря и по теорията ти че това потенциално заглавие би отговорило на това развитие:the_presator написа:Ок, явно аз не съм разбрал.
Пич, епизод 7 и 8 бяха сред най-мрачните епизоди от сагата досега, със събития като убийството на Хан и смъртта на Люк абсолютно засенчиха например кръцването на ръката на Люк и убийството на Оби-Уан. Единствено Епизод 3 беше по-мрачен.the_presator написа:Според мен вероятността заглавието да е A New Order е... нулевa
Защото все пак това е Дисни SW и те никога няма да си позволят "лошите" да спечелят накрая или дори да има някакъв bittersweet/ grey завършек.
Да не почваме дори да говорим за промеждутъчния Rogue One...