Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Сериозен геймърски ютубър?
Публикувано на: 30 Дек 2018 12:51

Липсва ми наистина TotalBiscuit, защото през последните години той ми беше единственият източник, от когото се информирах за игри/новини. Не ми е интересно да чета статии и ревюта вече, а и нямам толкова време. Отделно, супер много подкрепях вижданията му относно цялата гейминг индустрия и самият факт, че говореше за нея без никакви въздържания и без да се притеснява да критикува на макс, където е нужно.

Някой знае ли и може ли да препоръча ютубър, който да се приближава максимално до TotalBiscuit като качество, начин на ревюиране на игри, мнения и коментари? Трябва ми някой straight to the point човек, без увъртания, без тъпи шегички и ако хейти/одобрява да е обосновано. Мерси

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Сериозен геймърски ютубър?
Публикувано на: 30 Дек 2018 14:41

Малко или много предпочитам по-нишови youtube-ри, като JollyWanker (не съм сигурен за ника дали беше така)

Edit:
Сменил го е, но в URL-а се е запазил оригиналния:
https://www.youtube.com/user/ajollywanker

Профил Skype

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 30 Дек 2018 15:00

https://www.youtube.com/user/AngryCentaurGaming

https://www.youtube.com/user/Worthabuyguys

Spawn Wave
https://www.youtube.com/channel/UCoIXnB ... 9zs4OIXTdQ

Edit:
Imho най-добрият reviewer на стари/ niche/ cult classic игри:
https://www.youtube.com/user/MandaloreGaming

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Дек 2018 15:53

Аз от поне две години се информирам за игри само посредством туич. Имам си няколко любими стриймъри, които цъкат повечето от обещаващите нови заглавия.

Профил

Публикувано на: 30 Дек 2018 17:05

В днешно време,да се информираш за игри от ютуб канали,особенно от такива,като тези които е линкнал пресатора е огромна грешка.Това е ракът на съвременния гейминг,боклуци,които зад фалшивата маска,че уж го правят за доброто на геймъра,са готови на всякакви мизерии,само и само да изкарат някой долар.Като им влезеш в канала и от всякъде светят банери и линкове-донейт тук,патреон там,мърчъндайз шопове,кодове за отстъпка и т.н и т.н.Хора,които само и само да спечелят от теб са готови да сипят какви ли не лайна по гейм индустрията,само и само да има скандал и сеири.И се стига до абсурди,където реални продукти,като игрите,да се плюят жестоко,а тези паразити,които имат точно нулева креативност и производителност,да ти искат пари.Да не говорим,колко трябва да си кух,че някакъв папагал от интернета да ти казва,коя игра е уърт и коя не.Както спомена Гипо,има туич със чист реален геймплей,има си редит,има си форуми със мнения на обикновенни геймъри(като нашия например),достатъчно материал да си направиш извод.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Дек 2018 17:11

Погледнал каналите за 2 секунди и веднага със заключнията :lol: :lol: :lol:
Да не мислиш, че ползвам само yt, за да се информирам за игрите и гейминг индустрията като цяло? :lol: :lol: :lol:
Дадох ги като пример, защото denik искаше канали за игри от ютуб.
Аз лично тези ги следя от доста време и мога да кажа, че са доста добри в това, което правят.

И сериозно ли мислиш, че чакам IGN да дадат 9.3/10 на поредната посредствена тъпотия, за да съм сигурен, че това е играта, която трябва да купя? :lol: :lol: :lol:

Edit: Да не мислите, че twitch стриймърите са изцяло безпристрастни и никога не получават пари, за да представят дадена игра положително? :lol:
Там е същата простотия, даже по-зле, защото всички треперят да не си загубят зрителите на безценният live stream и са готови на всякакви мизерии.

Ако искам да видя само геймплей предпочитам да си спестя безмисленият и ужасен коментар на някакви кретени и ще видя walkthrough/ demo в yt.

Edit 2: Преди някой да ме "поправи"- да, и youtube и twitch имат добри и лоши страни. И двата сайта имат както quality content creators така и отрепки, които правят всичко само заради парите, това е неизбежно.
Лично аз предпочитам формата на предварително направените видеота в YT, в които от зависимост от създателя могат да бъдат в пъти по-добри от "най-добрият twitch live stream" и много често могат да изпаднат в подробности или да говорят за теми, които би било трудно да се направят в live stream формат.

Edit 3: Това за IGN беше само пример. Не приемам нито едно ревю или коментар за дадена игра като единствено/ финално и не очаквам да съм направил 100% заключение след информация само от един източник...
Дори и с каналите, които следя, има случаи в които имам противоположно мнение на това, което казват.

Профил Skype

Публикувано на: 30 Дек 2018 18:06

Пресаторе,да уточня,че въобще нямам предвид тебе в коментара си,отдавна пишеш във форума и се знае,че си геймър и си имаш мнение.Просто поста ми е доста краен,защото не мога да ги понасям тези лицемерни боклуци,като този worthabuy е един от най-гнусните,знам го отдавна,беше дал червен палец на уичър 3.Ей това е дразнещото-че няма да си каже личното мнение,а заради ползата е готов на всякакви скандали и мизерии,само и само да се вдига пушек и да привлича внимание.Както си споменал-чист геймплей във тубата и туич и това е.Просто канали,като тези и сайтове,като игн и геймспот са най-голямата мизерия,защото една игра,колкото и технически проблеми да има или да има кофти монетаризация,все пак е някакъв вид продукт,по който е хвърлен труд,а тези паразити се хранят,като плюят по този труд,без от своя страна да са създали нещо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Дек 2018 18:26

Добре, извинявам се, ако съм звучал грубо.

Съгласен съм, че Worthabuy е далеч от най-добрите и има доста странни стандарти, като понякога дори противоречи със себе си и свои предишни твърдения.
Лош пример като цяло.
Но понеже го гледам от известно време г/д разбирам начина му на мислене и кога е сериозен и кога не. Също така усещам, когато се захване за нещо дребно и цялостното му мнение за някоя игра е повлияно от това, което също е адски лоша практика.
Дори и с всичките му минуси пак представя мнение, което в повечето случаи е поне прилично и доста често ми се струва забавен, когато изпадне в rants.

За ревюто му на The Witcher 3 не мога да коментирам, защото избягвах да гледам всякакви ревюта покрай излизането на играта, а неговото видео беше изтрито (unlisted?) и не съм се занимавал да го търся някъде другаде. Аfaik това е най-лошият му случай на грешно преценяване на игра, но не съм го гледал. Ако имаш линк към някакъв reupload прати го насам.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 31 Дек 2018 20:19

Аз лично харесвам стила на review на Angry Centaur Gaming.

Профил

Публикувано на: 01 Яну 2019 16:37

the_presator написа:
Добре, извинявам се, ако съм звучал грубо.

Съгласен съм, че Worthabuy е далеч от най-добрите и има доста странни стандарти, като понякога дори противоречи със себе си и свои предишни твърдения.
Лош пример като цяло.
Но понеже го гледам от известно време г/д разбирам начина му на мислене и кога е сериозен и кога не. Също така усещам, когато се захване за нещо дребно и цялостното му мнение за някоя игра е повлияно от това, което също е адски лоша практика.
Дори и с всичките му минуси пак представя мнение, което в повечето случаи е поне прилично и доста често ми се струва забавен, когато изпадне в rants.

За ревюто му на The Witcher 3 не мога да коментирам, защото избягвах да гледам всякакви ревюта покрай излизането на играта, а неговото видео беше изтрито (unlisted?) и не съм се занимавал да го търся някъде другаде. Аfaik това е най-лошият му случай на грешно преценяване на игра, но не съм го гледал. Ако имаш линк към някакъв reupload прати го насам.

И аз не мога да намеря линк към видеото,но не съм учуден,че го е изтрил,навреме се е усетил накъде духа вятъра и че за игра,като уичера няма да му мине номера и ще има негативни последствия за него.Впрочем аз точно за това говоря-тези хора нямат собствено мнение,просто чакат да видят каква е нагласата на масите и започват да пригласят на висок глас,само и само да имат изгода от цялата работа.

Профил

Аватар
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Публикувано на: 15 Юли 2019 19:40

Е, па, Яхце, брат. Той, заедно с Бейн и оня педал, бяха известни като големите трима британци.(Yahtzee, TotalBiscuit & Jimqusition)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2019 19:43

Друг британец, който, обаче прикрива сериозността си с хумор, но пак е пряк, е Гуру Лери. Той всъщност е бил и телевизионен водещ. Правил е интервю с Крис-чан. Мрази Питър Моленю и Енгри Джо.

Съжалявам за повторното публикуване.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2019 19:45

Друг, който е предимно известен, заради машинима поредиците си, като Freeman's Mind и Civil Protection, е Рос Скот, американец. Той е много против неща като "Games as a service" и убиването на игри.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com