Отново на футболна тематика, защото ми е скучно

Нещата от живота
Публикувай отговор
The Arrow

Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно

Мнение от The Arrow »

Надявам се по някое време в следващите около 10 години нещата с бг футбола да се оправят, че да се видим на поне едно европейско, ако не и световно...
тежки нокаути
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

it's coming home status: not
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

И един цитат от Тони Адамс (легенда на Арсенал) от преди турнира -
"I'm really worried about these Tottenham players. I don't think they know how to win. They're very good players, but at certain points in seasons & tournaments, you have to step up"
контекстът е, че цели 9 играчи от английския отбор (голяма част от които титуляри) са именно от Тотнъм
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аз

Мнение от Аз »

Много задълбаваш с прогнозите на Княза - Аз ако пишех моите преди всеки мач, щях да звуча по-зле :oops: Затова ако си забелязал, само коментирам след това, за да изглеждам (по-)умен :arrow:

Иначе, браво за прогнозата ти за хърватите :!: Аз самият знаех, че могат, но не вярвах, че си вярват и ето какво стана :arrow:

Не смея да давам каквато и да е прогноза за финала - за отбор като Хърватия това си е равносилно на титла и мисля, че за разлика от много отбори с претенции и традиции, няма от какво да се срамуват :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Ashkenazi написа:
Аз написа:Не смея да давам каквато и да е прогноза за финала
А аз ще посмея да им пожелая на Хърватите да си въздадат Отмъщението за това че бяха прецакани във Франция '98 в полуфиналния мач срещу домакина!
А дано хърватите сцепят жабарите! :D
Дебил такъв, виждаш ли до под коя крива круша точно ти стига компетенцията? Жабари се вика на италианците, даеба неадекватника ти даеба.. :lol: :lol: :lol:

Айде посочи ми кое от това ми изказване не е вярно - това че 10 от футболистите на Хърватия играят в топа на топ отборите на Европа, това че всичките са по-възрастни от английските пишлемета, това че се измориха повече от тях и бяха видимо по-бавни или кое бе? Подкрепям хърватите още преди края на групите и реално от мача им с Аржентина в самото начало на турнира не са играли срещу никой от другите отбори, които подкрепям. Факт е че показаха доста неубедително ниво срещу Дания и Русия, факт е че се измъчиха и срещу Англия, но в крайна сметка кой дори е особено изненадан? Както отбеляза Дидо, 9 футболисти на Тотнъм срещу 9 от Мадрид, Барселона, Интер и Милан..... Какво повече има да се коментира? Млади са момчетата, кадърни са, и Тотнъм ги бива и са интересен млад отбор подобно на националния, просто им трябва повече от физическа подготовка за да надделеят. В случая надделя менталната такава на хора, които са били на финали и са ги печелили неедин път, както и superior уменията. Спасението от гол линията срещу удара с глава на Стоунс беше просто космическо изпълнение, от което дори Субашич изтръпна.. Изключително високото центриране с глава назад с гръб за втория гол дори няма да го коментирам, гениално. :arrow:

Дано им се отдаде тази възможност и срещу французите, защото заслужават това отмъщение за преди 20 години и най-малкото заслужават титлата повече от тях, а и ачийвмънта за тях ще е по-ценен отколкото пак да гледаме същата история като през '98, но този път дори без нищо като Зидан. :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Изобщо не ми се обяснявай - когато чуеш някой на български на футболна тематика да нарече французите жабари, тогава може да си мислиш че има някакво основание. Това да не ти е Стогодишната война? Само англичаните го използват за французите, при това има конотацията на нещо като racial slur, докато в българския контекст за италианците в сферата на футбола няма такова нещо.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Image
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Евала, Волтаж, добра работа!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

добра тема, момчета
тежки нокаути
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Гъзета, добре че скорнах поне една от тези:

Изображение

Щото не искам да ви казвам, че всичките екипи на хърватите от сайта на Найки са разпродадени от поне две седмици, и сега в Амазон продават черния им дистройърски екип за 500 евро.... :lol: :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Не че нещо ама аз още преди осмина-финалните мачове играх финал Франция-Хърватска и Хърватска шампион на коефициент и за двете неща около 30. От скоро залагам и ме е яд, че сложих само по 2 лв. и за двете.
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Der Meister написа:Не че нещо ама аз още преди осмина-финалните мачове играх финал Франция-Хърватска и Хърватска шампион на коефициент и за двете неща около 30. От скоро залагам и ме е яд, че сложих само по 2 лв. и за двете.
Мен ме е яд, че не заложих на Хърватска, не че гледам мачовете де, ама много се изкефих като разбрах за победата им!
тежки нокаути
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Ashkenazi написа:
Der Meister написа:Не че нещо ама аз още преди осмина-финалните мачове играх финал Франция-Хърватска и Хърватска шампион на коефициент и за двете неща около 30. От скоро залагам и ме е яд, че сложих само по 2 лв. и за двете.
Значи да считаме, че съм ти се издължил за част от сумата, която ти дължа хехехе :D :D :D

ебавам се, естествено.

---

бтв връщам се към два въпроса, които зададох преди време:
Ashkenazi написа: П.П. Понеже и двата отбора извършиха четири смени... Това правило ново ли е? Че навлизането в продължения дава правото на допълнителна смяна?

П.П.П. Абе верно ли е това, че Модрич имал корени от Враца, или това е просто някакво тъпо българско меме, което набира незаслужена популярност в социалните мрежи? :D :D :D
Имат право на още 1 смяна в продълженията. :arrow:

За Модрич и Враца.. се опитах да намеря някаква твърда информация, ама удрям на камък за момента. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Ashkenazi написа:Мач с пределно ясен изход още преди да е започнал, но който все пак много добре показа как 1) Англия изобщо не трябваше дори да стигне до тук и 2) Белгия трябваше да е финалист вместо Франция.
Тъжно, но факт.
Ashkenazi написа:Колкото до утрешния мач - вече съм написал изхода му черно на бяло, но няма да го споделям тук от съображения за сигурност.
След като стане - тогава. ;)
Дано да стане каквото трябва, щото ми писна.. :arrow:
Но от друга страна предвид че днес е националния празник на Франция... а утре играят на финала... :cry:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Баси как ме е яд, баси скапания аржентински боклук.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Еми съдията помогна много, но изобщо не искам да омаловажавам постижението на младежите. И двата отбора стигнаха достойно до тук, но е факт че пътят на хърватите беше много по-лек, както и че за тях това също е постижение, а Модрич беше заслужено отличен като мастърмайнд на световното. Инерцията, която бяха насъбрали французите на предното Европейско (когато виках за тях и с това си изпълнение на финала срещу CR7 си казах, че повече няма да им се връзвам) тази година достигна критична скорост. И нищо чудно:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P55XYp2KD2Y[/youtube]

С една от най-болните мрежи за набиране на таланти в света, ако всички други не се поучат от тях определено ще им е трудно да им се противопоставят. :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Мастър Люх
В момента играе: ❚█══█❚

Мнение от Мастър Люх »

Силни бяха французите и не са били незаслужено, но на Гризман прекият си беше театър. Радвам се за Модрич.

Мбапе скоро ще играе в Англия според мен, както стана с Марсиал. На Жиру просто не му върви, а Погба показва отново формата, която имаше в Юве.
TAPAKO PROST...
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Не гледах много от мача, повече следях резултатите, че бях в движение, но жалко за хърватите.

Дано нашето БФС си вземе поука.
тежки нокаути
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аз никога не съм бил от Левски, въпреки че и дядо ми, и баща ми, но най-вече дядо ми, са огромни фенове на о(т)бора. :D
тежки нокаути
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Много ми е забавно как в продължение на дълго време се подиграваха на ЦСКА, правеха шествия, паради, транспаранти и т.н, а сега те са по-зле и от тях. Направо да се преименуват на ФК Говеда или Динамо-Подуене и да се приключва. :lol:
тежки нокаути
Публикувай отговор