Алтернативно са red herring, фалшива следа създадена за да се пречи на разследването.Liberty написа:Освен, че мястото е много близко до това където бяха отровени Скрипал и дъщеря му. Най-вероятно руснаците, които са извършили престъплението са изхвърлили останалите количества от отровата преди да напуснат страната и сега някакви случайни граждани са попаднали на нея. Не е трудно да се досетиш.Ashkenazi написа: ---
Пореден случай на "Новичок"
Този път пострадалите нито са руснаци, нито британските следствени служби могат да установят някаква връзка между миналото им и Русия или каквото и да било друго, което може да предизвика "атака" спрямо тях.
Я да видим сега какъв наратив ще се завърти...
И пак алтернативно, може просто оригиналния човек да е правил някакъв трафик на въпросните химикали и да не му се е получил трансфера.
Агностичен съм относно цялото това нещо, но съм склонен да подкрепяме отбора, ако всички решат че Русия е виновна. Само ми се ще да не водим ние цялото нещо със смели изявления на политиците ни, след като не е решен случая все още. Едно е да застанем зад алианса, друго е да се правят такива обективно грешни (към момента) твърдения. Факта е, че още не се знае.