___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
Jotaro97
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Заглавие: Re: Tannenberg, да вкараме България в играта
Публикувано на: 30 Апр 2018 12:01
Но нас ни има в игри, като Knights of Honor, Crusader Kings, Hearts of Iron. Една от мисиите в Call of Duty: Advanced Warfare се развива в Странджа планина.
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 30 Апр 2018 18:29
Естествено, че далеч не са всички, този списък е смешен. На прима виста се сещам за SWAT и Rainbow Six, поредиците (не помня точно кои части) имаше мисии в София, също в The Last Express, ориент експреса минава през България, със сигурност има и още доста игри. Някой трябва да се хвани да разшири списъка.
Der Meister
Публикувано на: 01 Май 2018 09:50
Честно казано, не помня абсолютно нищо, но понеже и на мен ми стана интересно, ще се поразтърся за видеа.
Der Meister
Публикувано на: 01 Май 2018 10:05
Така, относно Rainbow Six, става дума за експанжъна на 3-ката, Iron Wrath. Като цяло, цялата история се върти около някакви български учени отвлечени от терористи или нещо от сорта, не ми се дълбае много в сюжета - http://rainbowsix.wikia.com/wiki/Tom_Cl ... Iron_Wrath
Първите 2 мисии от играта са на територията на България:
Като цяло, Софийския няма много общо с действителността, за АЕЦ-а нямам идея Ако не друго, поне си припомних тази яка игра
Der Meister
Публикувано на: 01 Май 2018 10:23
За SWAT, не можах да намеря мисии в България, евентуално може да съм се объркал, че има такива, но съм сигурен, че имаше някакъв български елемент - вероятно български бандити за ликвидиране
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения