Stranger Things
Re: Stranger Things
Хора, май бъркате за кои "по-странни неща" трябва да се пише в темата. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Е, избрали са едно от най-задръстените и излишно мелодраматични анимета за вдъхновение...но пък май само са взели векторите и нищо друго.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
нелегален
But Frodo is on unrelated and equally strange show called Dirk Gently's Holistic Detective Agency.Фродо най-отгоре в средата.
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Аз пък разпознах повече персонажи от плакатанелегален написа:Фродо най-отгоре в средата.
Аш Кечъм най-долу вляво.
Останалите не ги познавам
Капитан Кърк(Стар Трек), Джони Браво, един от детективите в Готъм, момичето със синята рокля от Биошока, Марти от Завръщане в бъдещето и с не толкова голяма сигурност Кристиано Роналдо като млад и Кери на Стивън Кинг
Clockwork Orange anyone?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Определено последните епизоди на 2ри сезон свалиха нивото. Особено 7ми епизод беше абсолютен wtf и ще се опитам да го изтрия от съзнанието си.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Първият сезон беше една идея по-добър но и този като цяло ставаше..
Това също изглежда обещаващо
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BZ5OCIJVErw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zy0b9e40tK8[/youtube]
Това също изглежда обещаващо
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BZ5OCIJVErw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zy0b9e40tK8[/youtube]

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Още не съм гледала сериала, но от всички невероятни отзиви нямам търпение да го гледам.
Казаха ми, че втори сезон е една идея по-слаб.
Какво е вашето мнение относно това?
Професионален домоуправител софия цени, абсорбатори, Сервиз, Водопроводни тръби
Казаха ми, че втори сезон е една идея по-слаб.
Какво е вашето мнение относно това?
Професионален домоуправител софия цени, абсорбатори, Сервиз, Водопроводни тръби
Някои епизоди са по-добри от сезон 1, други са по-слаби. Един конкретен (предпоследния) е трагичен и фейспалмнах на него. Средно аритметично - малко по-слаб от първи сезон.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
За мен втория сезон е по добър, понеже е по динамичен. В първия заложиха изцяло на това да ни разкажат история, която е пълна с несъответствия и общо взето прекалено глупава. Тогава се опитаха и да ни запознаят по обстойно с предисторията на персонажите, което не беше необходимо - зрителите вече знаеха какво да очакват от сериала след първия епизод.
Във втория сезон развитието в историята тече по гладко, ненужната драма от първия сезон, чиито нюанси натоварваха и към края на сезона открито досаждаха е заменена от редуващи се приятни комедийни сегменти и наивни екшън сцени, които са заснети и изиграни доста добре. Новите герои също се вписаха идеално в обстановката. Имаше изненадващи моменти, даже не смятам, че епизод 7, който не се е харесал на Гипо е слаб, поради 3 причини:
Разбира се, сериалът продължава да страда на много нива, като все още стоящите зад него не са решили какво целят - да подържат илюзорна сериозност или пък осъзнавайки каква фантасмагория е този сериал да залагат на атмосферата, шегите, екшъна и странните нелогични сцени без да се опитват да обяснят необяснимото чрез излишно философстване.
Във втория сезон развитието в историята тече по гладко, ненужната драма от първия сезон, чиито нюанси натоварваха и към края на сезона открито досаждаха е заменена от редуващи се приятни комедийни сегменти и наивни екшън сцени, които са заснети и изиграни доста добре. Новите герои също се вписаха идеално в обстановката. Имаше изненадващи моменти, даже не смятам, че епизод 7, който не се е харесал на Гипо е слаб, поради 3 причини:
Spoiler for :
Лично според мен първият сезон беше много силен, но във втория леко замряха нещата.
Ще видим какво ще измислят в трети.
лак за дърво, нагреватели за кола маска, ремонт на баня, хранителни добавки
Ще видим какво ще измислят в трети.
лак за дърво, нагреватели за кола маска, ремонт на баня, хранителни добавки
Съвсем ясно ми е какво искаха да направят чрез 7ми епизод. Идеята ми е, че го направиха с един просташки слабо нахвърлян епизод, на който му куцаше абсолютно всичко. Изцяло съм го изтрил от съзнанието си, за да не ми помрачава хубавия сериал 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )