Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 20 Юни 2017 15:11
k_peev, питаш за школа. Аз съм учил в Нов лидер. взех 2 нива над ултраначинаещите и сега имам В1. В езикова школа Нов лидер се случи това. Мога да те насоча натам, защото останах доволен от преподаването. Учителката преподаваше сериозно, но и полагаше усилия да не е скучно и наистина не беше. А и като цена курсът ми дойде много добре. Впрочем, на обявите за кол център доста често пишат fluent, без да се уточнява ниво...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 20 Юни 2017 15:36
Между другото, аз пък на доста места в Европа съм попадал на хора, които наистина не знаят една дума на аглийски - обяснявах си го с това, че са горди нации и държат на своето, а ние българчетата, все се опитваме да не бутнем някъде да ни приемат за хора и само ние се мъчим с този английски. Обаче. Преди тренирахме с един ирландец и един швед - шведа, макар и да му идва втори, говореше перфектен английски, бавно и правилно изговаряне на думите, докато великия ирландец нищо не му се разбираше. От тогава изобщо не ми пука как ще звуча, стига да ме разбират. А иначе на холандците английския си им е втори майчин направо, един познат учеше и в последствие заживя там, всяко лято си води приятели, приятелки на гости, абсолютно никакви проблеми с комуникацията, даже по между си говореха на английски, сиг да не се чувствам тъпо
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 20 Юни 2017 20:12
Пич, възможно е и българският да не ти е на най-високото ниво, колкото и за учен да се имаш
|
|
|
|
|
georgfranko
|
|
В момента играе: Battlefield 4 , Assetto Corsa
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 04 Окт 2017 01:15
със няколко месеца закъснение мисля да споделя и моята преценка за тази професия. от 4 месеца работя към Телус International за Europcar Германия със Немски и Aнглийски. Имам ниво C1 по немски и B2 Английски но да си призная и със А2 спокойно можеш да се оправиш.Oбикновено работата като телеагент се състои със обслyжване на определен аспект на фирмата и се използват доста заучени фрази.някой от колегите ми сричат и говорят като роботи, четящи текстoBe защото сами немогат да си формулират изреченията. Проблема е че простоват некултурен и нахален е стериотипа на обичаният клиент обаждащ се по телефона. Много рядко да сполучиш на приятен клиент.Ако имаш нжните нерви и свръхчовешко спокойствие то тогава тези качества ще бъдат тествани.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 21 Окт 2017 22:04
Някой ако си търси работа с английски бърже да праща молби, че не ни стигат хората.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 22 Окт 2017 11:50
Кво значи работа с английски, то вече за почти всяка работа трябва английски. Кажи ква е работата. Не че съм заинтересован де
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 22 Окт 2017 20:31
Наскоро ми се обадиха от един кол център (60K) като в началото звучеше добре, но ме отказаха с това че ще има и работа на смени. Преди десет дена бях на едно друго интервю за фирма за дигитален маркетинг, от което чакам отговор, а във вторник съм на едно друго, и двете са международни фирми. Надявам се и от двете да ме одобрят, че да мога да избирам между оферти
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 22 Окт 2017 22:24
Начи customer support за онлайн комарджии на английски, не е маркетинг.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 23 Окт 2017 07:53
При кандидатстване за работа е в пъти по-добре да имаш алтернативи. Не виждам какво "от два стола - на земята" може да се получи в конкретната ситуация.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 17 Ное 2017 16:26
Английският е задължителен вече. Най-лесно се учи според мен, като се практикува, гледат се филми на английски и т.н.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 18 Ное 2017 00:38
Действително, английският се учи лесно. Аз лично само от видеоигри и youtube/филми/сайтове го научих неусетно за 10-на години, без въоще да си го поставям за цел това.
|
|
|
|
|
ass
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 18 Ное 2017 23:22
комбо от cartoon network и discovery, когато бяха на английски, беше перфектен учител
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 05 Дек 2017 14:46
Даа, това ми беше любимия анимационен канал
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 06 Дек 2017 16:17
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 07 Дек 2017 00:23
Може човека леко да е спекъл на интервюто и да си е глътнал граматиката
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 07 Дек 2017 01:42
Слаба работа. Като бях в англистан хората ме питаха дали съм от америка. Сега като бачкам тук, само мен не ме питат къде е кол центъра.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 07 Дек 2017 11:41
vanmx написа: Може човека леко да е спекъл на интервюто и да си е глътнал граматиката ми не, говорих си леко и нормално единствено се изцепих на въпроса дето ме пита on a scale of 1 to 5 how would you rate еди кво си и аз викам 7, ама щото ми се стори че каза 10 и да уточня допълнително, беше по телефона интервюто
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 30 Яну 2018 00:23
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Английски за работа в кол център - какъв и къде? Публикувано на: 30 Яну 2018 02:57
stylish_i написа: Препоръчайте ми добра фирма, в която да започна Пробвай в чистота
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|