Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Punisher (Netflix)
Публикувано на: 16 Окт 2017 08:15

Трейлърът определено изглежда добре.
Не съм съвсем сигурен, че ще пуснат сериала скоро, защото отложиха премиерата заради стрелбата в лас вегас.

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 16 Окт 2017 20:54

Тийзърът също цепеше адски здраво, като се прибера ще го добавя към поста си.
Пънишера уж го дискутирахме в общата Марвелска тема, но предполагам ще е достатъчно як и за собствена :D

@Gipo
Само панелът на New York Comic Con беше отменен. Засега все още се предвижда да го пуснат до края на годината, освен ако не решат друго.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2017 18:56

Да, точно това е :D
Не бях на пц вчера и се забавих адски много xD

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2017 19:40

Надявам се по коледа да ни зарадват най-накрая ... най-чаканото заглавие след GoT и Stranger Things лично за мен за тази година...

А за хората които не са го гледали в DareDevil и имат някакви съмнения, че Jon Bernthal не е роден за тази роля:

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 19 Окт 2017 08:30

Хората, на които им е интересен The Punisher, най-вероятно ще се изкефят и на Daredevil, спойлъри за който има в горното видео.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 20 Окт 2017 10:28

Защото origin историята на Франк Касъл е във втория DD, където самия Punisher е важна част от сюжета и нещо като втори главен герой.

Освен това слабо ме вълнува ти на какво се кефиш, както виждаш съм казал "най-вероятно", именно за да елиминирам пръдливи коментари като твоя. :arrow:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2017 13:37

DD е абсолютно задължителен сериал за любителите на супергеройски филми/сериали. Не знам как някой ще гледа The Punisher, без да е гледал DD.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Окт 2017 18:00

Gipo написа:
DD е абсолютно задължителен сериал за любителите на супергеройски филми/сериали. Не знам как някой ще гледа The Punisher, без да е гледал DD.

+1

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2017 15:51

Щях да го поствам, когато се появи, но както винаги забравих :D
След тийзъра и първият трейлър този ми се струва напълно безсмислен, поради което и не съм го гледал (дори и да няма спойлери, което изглежда не е така).

По-важното е, че трейлъра потвърди датата на излизане- 17-ти Ноември.
Сега остава само да чакаме :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2017 03:00

Как да се коментира сериал, осван на комиксов герой, където самият комиксов герой участва в него за общо време от 16 минути и 13 секунди, give or take?

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2017 06:38

Избутаха твърде настрани основната идея на Наказателят в полза на сюжетът и темите, с които сценарият работи.
Хипотетично, ако изстрият цялото присъствие на Франк, пак получаваш донякъде занимателен сериал с циганката и Хакър-ман като главни герои със същите злодей.
Сериалът си ста'а, но лично мнение, щеше да е по-добре ако интрото на първият епизод, където довършва бандите и картелите беше първият сезон, а конспирацията с домашна сигурност беше втори.

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 28 Ное 2017 22:28

Труповоз написа:
Как да се коментира сериал, осван на комиксов герой, където самият комиксов герой участва в него за общо време от 16 минути и 13 секунди, give or take?

Наистина ли за 10 епизода, всеки от които трае по час, главния герой има толкова време на екран сумарно :shock:

Ебаси, все съм си мислел, че дъното при супергеройските сериали вече е изкопано от DC порнажите, ама при целия хайп около този сериал така да се подиграят с феновете... без коментар.

Всъщност за да бъда честен - в досегашните сериали на Нетфликс на супергеройска тематика също имаше подобни изцепки, но те минаваха някак незабелязано от средностатистическия зрител, пък и качеството на продукциите беше високо въпреки това. Става въпрос за екранното време на злодеите - Кингпин, Килгрейв, Пепелянката и Уорд Мичъм, които общо на екран имат я час, я не.

Поне героите в тези сериали бяха добре развити и се акцентираше върху тях, поради тази причина разбирам донякъде сценаристите(явно при Наказателят използват друг подход). И все пак далеч по добре щеше да е да дадат малко повече сцени на Кингпин и Килгрейв, вместо половин сезон да липсват изобщо, като само понякога биваха споменавани, без да бъдат изричани с истинските им имена, все едно, че никой не знае за кого става дума. И Пепелянката можеше да получи повече време за сметка на латиноса, сестра си и другия негър - ама там злодеите бяха твърде много за един сезон, ако добавим и корумпирания полицай и дилърите ще се окаже, че само Люк Кейдж беше от добрите :D Уорд пък в "Железният юмрук" бе тотално низвергнат заради баща му и така и не успяха да покажат цялата му лудост, породена от злоупотребата с наркотиците и да го развият като персонаж.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2017 01:59

Не, сериалът си е фрашкан с Франк Касъл, ама с Франк Касъл Нетфликс версията, не Наказателят. Демек, има го същият процес на "героя си слага костюма и се превръща в героя" в последните епизоди.
Което според мен е абсурдно, имайки в предвид, че този процес вече се случи във вторият сезон на Дердевил и нито за самият Дердивил в сезон 1, нито за Наказателят в сезон 2 това беше проблем.

За протокола, не исках (нито очаквах) сериалът да е масова нон стоп пуцалка, това би било невъзможно най-вече от финансова гледна точка. Искаше ми се да става дума за нещо като по-зряла, нетфликсова версия на Punisher:Warzone, не версия, в която докато Франк сложи костюма, тонът да е толкова установен, че ризницата с черепа да изглежда леко абсурдно на фона на предишните 10-тина епизода.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2017 14:18

Аз изгледах 3ти епизод и съм повече от доволен от сериала. И то не само защото последните два марвелски сериала, които изгледах бяха пълна скръб. Ще видим как ще е в останалите епизоди.

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 30 Ное 2017 00:00

Гледах го до 4 епизод и го дропнах. Ако до 4 епизод сериал не ме е грабнал >> shift del.
Нз натам може да се развива по-адекватно, но освен първи епизод другото е покъртително бавно и тъпо и няма нищо наказателско на екрана.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com