Автор |
Съобщение |
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 01 Сеп 2017 23:47
Крайно време беше. Последната седмица нямам достъп до форума в 90% от времето.... Да се надяваме, че активността ще се покачи.
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 10 Сеп 2017 13:21
Братлета, тоя път вече бях почти убеден, че това беше краят..... Дано се оправят нещата.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 12 Сеп 2017 10:33
Дори и да заработи форума - сигурно половината от статиите не работят - някой изобщо прави ли нещо?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 12 Сеп 2017 10:44
Едва ли, ние сме някакви последни оцелели хлебарки. Още след провала с платеното виртуално списание, стана ясно, че нещата приключват. Само дето очаквах директно в един момент да дръпнат шаутера, а не да оставят нещата така.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 13 Сеп 2017 07:57
Откакто се помня, обичам да чета само себе си и събеседващите с мен.
В този смисъл, моля ви, помогнете мен несведущия, има ли програма, с която да мога да направя огледално копие на форума? Което копие да мога да си отварям офлайн.
Много ми е важно, този форум ми е мн скъп, а май си отива, пази Боже (((((
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 13 Сеп 2017 15:27
нелегален написа: Gipo написа: Още след провала с платеното виртуално списание, стана ясно, че нещата приключват... Доооооста съм несъгласен. Това че Общия форум се е превърнал в своего рода пенсионерски клуб не пречи на това сайтът да привличаше и да продължава да привлича несекващ интерес и внимание към останалите си раздели (били ти в основния сайт, или във форума). Аз пък съм съгласен. Преди години новините бликаха с коментари от някакво отделно комюнити, което нямаше нищо общо с тоя форум.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 16 Сеп 2017 22:26
С виртуалното списание какво се случи? Първи брой го погледнах, но отдавна не се интересувам от игри и не съм следял как се разви (надолу).
Навремето пуснаха сайта преждевременно според мен. Имаха си още поне година - две спокойно да си издават печата и в момента нямаше да е в това състояние сайта.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 18 Сеп 2017 13:51
И според мен малко избързаха с идеята за “бъдещето“ - все още има огромен брой списания на пазара, геймърско липсва. Нишата щеше да предизвиква интерес, парите щяха да падат. Онлайн изданията все още нямат силата на хартиените, дори и да става въпрос за два шибани лева. От там - пари за поддръжка, реклама и тн.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 18 Сеп 2017 15:39
pdf-а нали беше два лева, бавняр
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 18 Сеп 2017 19:07
нелегален написа: къв пдф, кви пет лева? Тука наистина не знам за какво става дума. Till.Lindemann написа: бавняр
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 19 Сеп 2017 08:16
Няма бе
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 20 Сеп 2017 09:55
Eлектронното издание бе, нали разпространяваха някакви pdf-и по 2 лв за много кратък период от време... Впрочем, допреди даваше грешка от порядъка на "достигнат е максималният брой едновременно свързани хора към сайта: 20", а от скоро вече е 10. Какво става, момчета? Дърпат ни чергата изпод краката..
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 20 Сеп 2017 11:03
Каквото и да се случва, не е мъжка постъпка от страна на екипа да не драснат 3 реда и да обяснят какво и защо са така нещата. Кой знае къде е качен сайта, за да сведат разходите до минимум.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 20 Сеп 2017 14:11
ае да ги столкнем бобито и другия вълчо ли беше какъв, да ги намерим, да им намерим телефонните номера и адресите и.... да отидем да им дадем пари да оправят форума/да ни го прехвърлят дейба
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 20 Сеп 2017 22:40
сиг са си го качили на настолния комп и като гасят форома пада
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 21 Сеп 2017 10:44
От последния пост на волтажа в темата за мацките, аз поне не мога да отворя въпросната тема Волтажа бъгва форума с присъствието си, казвам ви
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 25 Сеп 2017 23:07
От време на време някои теми или дори само страници от теми са недостъпни за мен. Затова влизам в профила на някой от по-активните потребители и от историята на постовете му се добирам до страницата - изненадващо, но така работи
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 11 Окт 2017 19:48
Аре тия от екипа да кажат нещо най-накрая, дори да е нещо от сорта, че не им се занимава повече.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 11 Окт 2017 19:55
Последната седмица има напредък според мен 90% от грешките, които получавам се оправят след малко чакане и рефрешване на страницата xD
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Официалната тема на тема "Защо падна сайта/форума пак?" Публикувано на: 15 Окт 2017 20:30
нелегален написа: Е това вече беше съвсем ново... Преди около час-два, за малко сайтът направо беше unreachable. Демек, няма 403, няма database грешка, сайтът просто не съществуваше. И при мен се е случвало един-два пъти, всеки път като ставаше така си мислех, че това е КРАЯ
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|