Честно казано, не съм много запознат с разните политически движения и понятията свързани с тях. Нито се стремя да се отъждествявам с някое. Просто подкрепям тези идеи които ми звучат разумно и практично.
В случая имах предвид тия тъпи стероитипи - щом си мъж задължително трябва да си някакъв здраеняк изкарващ яките кинти, а като си жена трябва да развъждаш деца, да готвиш и да правиш квот мъжа нареди. Какво му пречи на мъж да плете на една кука ако иска, а жена примерно да кара танк ? Как половите различия могат да играят някаква роля в тези дейности? Редно е всеки да действа според интересите си, това е разумно и практично
А нали културния марксизъм са тия феминистки/ феминази, педалски и всякакви движения, чиито активисти все се смятат за подтиснати и пропагандират за някаква борба или там нещо подобно? Мноу ясно че това са булшитове. Аз съм за това всеки да си съществува както намери за добре, стига да не пречи на околните и да не ти навира в носа неговия лайфстайл като единственото праведно нещо в вселената.