Ташаците ми лепнат, бебешката пудра верно ли помага?
- 
				Маце Борко
 - В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Re: Ташаците ми лепнат, бебешката пудра верно ли помага?
Впрочем, в цяла Северозападна България в момента няма нито една денонощна аптека.

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Till.Lindemann

А, да, моя грешка, някъде има кръчми, както и Еврофутбол, някои от които работят до към 12.Gipo написа: Единственото денонощно нещо, което съм виждал в малък град/село е някакво кафене, в което пиянките спят по масите след 22:00 часа. Аптека и хранителен магазин - никога.
Аз му обяснявам, че на повечето мяста няма денонощна бензиностанция, дето е кажи речи нещо като стандарт, той вика явленията денонощен магазин и аптека в БГ са повсеместни, дори и в селата ги има
а Елин Пелин и Костинброд са много кофти пример, това са типични малки градове, в които да живееш, докато работиш в големия град. нормално е да има някои неща от големия град.
говоря например за Дулово, който няма нищо, пък е близо до Силистра. да не говорим, че сигурно и в Силистра няма денонощна аптека, пък е що-годе голям град. Във велико Търново май положението е същото.
То на Витошка вече май няма денонощна аптека, нищо че откриха две нови последните месеци. В Хасково си имаме почти от всичко, но както се спомена вече, няма какво да се прави много-много ако си там повече от 10 дена, нищо че има почти всичко.

тежки нокаути

Може би вместо "големия град", трябваше да кажа направо София, щото точно това е нещого което ми бърка в нервите. Бил съм в Русе, Бургас и Варна - там е направо рай в сравнение със столицата, а не мисля че минават към графата малки градове.
И под хубав град имам предвид място където мога да се разхождам на спокойствие и с кеф, а не място където мога всяка вечер да се напивам в различна кръчма.
Нямах предвид най-малките - тези които приличат на села, макар че и сред тях има доста приятни. Бих живял в такова селище, но там просто няма какво интересно нещо да се работи (да, в този смисъл няма нищо за правене). И причините за това не са защото градът е малък, ами защото целия бизнес, поради неизвестни за мен причини (lвероятно политически ?), се е изнесъл натам и съответно хората които не искат да са бармани, пазачи и продавачи напускат родните си места.

И под хубав град имам предвид място където мога да се разхождам на спокойствие и с кеф, а не място където мога всяка вечер да се напивам в различна кръчма.
Нямах предвид най-малките - тези които приличат на села, макар че и сред тях има доста приятни. Бих живял в такова селище, но там просто няма какво интересно нещо да се работи (да, в този смисъл няма нищо за правене). И причините за това не са защото градът е малък, ами защото целия бизнес, поради неизвестни за мен причини (lвероятно политически ?), се е изнесъл натам и съответно хората които не искат да са бармани, пазачи и продавачи напускат родните си места.
новобогаташите на демокрацията подлъгаха (и продължават да подлъгват) жените далеч от там с дрънкулки, скъпи коли и обещания за успех в "бляскавия голям град".Мъжете в малките градове не могат да продължат живота и поминъка си
Малкият град умира.
Това са глупости
Ами много често панировката е дебела един пръст, вместо да е колкото да покрие продукта. Прекалено е, яко мазньоч. Да не говорим, че панират неща като крилцанелегален написа:в сми?Gipo написа: - ползват обилно панировката;
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Хммм... не е ли проблемът в това, че при пърженето просто изливат бутилката с олио ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)

Нещо остроумно

Sturm написа: къв ханс бе...
Не само това. Когато има прекалено дебела панировка, олиото, с което се пържи има къде да попие. Така вместо да е като спомагателно средство да не изгори продукта, то се превръща в основна съставка 

Гипчо ( ◕ Y ◕ )