Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Mass Effect: Andromeda
Публикувано на: 18 Мар 2017 16:53

the_presator написа:

gg...

Значи ти имаш нужда някакъв абсолютно рандъм ютубър(на който между другото инфото му е пълно със линкове за донейт,пейпал,мърчандайз магазин :clap:) да ти каже дали играта струва или не?Отделно тоя даже не е играл и трилогията.Всмисъл,пича просто е яханал вълната и гледа да откъсне гледания и лайкове.Вместо да се гледат такива анонимници,които преследват лични облаги,по-добре да се дадат 4 евра за ориджин ърли акесс-а и човек сам да си прецени.
Отделно,освен тъпите физиономии на Скот и Сара,за които,спор няма,Байо нямат никакви оправдания,аз не виждам нещо друго да се коментира за играта.Там комбат,експлорейшън,мулти,скилл дървета,те нямат значение.Все едно да почнем да вадим линкове само със изцепките на Роуч в уичъра и да слагаме клеймото.Тъпо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2017 00:03

moroel написа:
the_presator написа:

gg...

Значи ти имаш нужда някакъв абсолютно рандъм ютубър(на който между другото инфото му е пълно със линкове за донейт,пейпал,мърчандайз магазин :clap:) да ти каже дали играта струва или не?Отделно тоя даже не е играл и трилогията.Всмисъл,пича просто е яханал вълната и гледа да откъсне гледания и лайкове.Вместо да се гледат такива анонимници,които преследват лични облаги,по-добре да се дадат 4 евра за ориджин ърли акесс-а и човек сам да си прецени.
Отделно,освен тъпите физиономии на Скот и Сара,за които,спор няма,Байо нямат никакви оправдания,аз не виждам нещо друго да се коментира за играта.Там комбат,експлорейшън,мулти,скилл дървета,те нямат значение.Все едно да почнем да вадим линкове само със изцепките на Роуч в уичъра и да слагаме клеймото.Тъпо.

Ти изгледа ли видеото преди да постнеш или ей така си пишеш?

Профил

Публикувано на: 19 Мар 2017 15:07

Сентри,ти швгуваш ли се с мене бе човек?Гледах,да.15 минути мозъчна смърт.Влиза тоя папагал със факта,че не е играл трилогията и има 7 часа в играта и от там нататък само shit,shit,shit.Нали си е направил канала за да предпази хората от некачествените продукти на алчните корпорации?Тогава защо не каза в началото,че всеки може да пробва първите 10 часа в играта и неограничено мулти със ориджин ърли акес,само срещу 4 евра?Което е абсолютно честна сделка и наистина всеки може да прецени сам за себе си.От там нататък-героите били шит,историята била шит.Това без да знае какво е масс ефект вайб,без да спомене как е атмосферата в играта,само 7 часа ей така,играни на ташак,нали.Комбата-и той шит,само се прикриваш и стреляш.Нито дума за джет пак-а,за биотик скиловете,за другите скилове с които преодоляваш дистанци и влизаш в меле.Дърветата със скиловеъе споменати със половин уста за около 10 секунди.Какво е това,че можеш да си адепт,експлорър,инженер,сентинел.Важното е да има фак дис,фак дат и тълпата да реве във възторг,тоя как ги храни.Експлорейшън?О,да,той покарал мако-то на първата планета за 15 минути и нямало нищюо интересно.Пак фак.За мултито естествено нито дума.И накрая нали,приказките,как всички щели да дават 10/10 и готи,обаче видиш ли,той е над тези неща и всичко е фак ит.Значи за 7 часа прецени и история,и герои,и крафтинг,и експлорейшън,и всичко...евала.И понеже съм мазохист,от любопитство изгледах клипчетата му за хоризон зеро даун и уичъра.Хоризон-а го сравнява със скайрим,а за уичъра,който е абсолютно аудио-визуално пиршество със страхотна история е дал,червен палец и каза,че не си струва 50-те паунда.Всичкото това от човек,които иска пари в партеон-а си :clap2:

Та да се върнем на началната идея.Не може ли,човек,дори и да не може да си позволи трайъла,да изгледа някое чисто летс плей и да си прецени сам?Разбирам,да кажеш,че не ти допада сетинга или комбата не е твоята бира,разбираемо е.Ама не и мунчо от горно нанадолнище,да се изсере в някакво клипче и да го пляснеш-ГГ,не е сериозно.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 19 Мар 2017 18:23

плаче ми се от факта до къде е стигнал света.. съсипаха поредния дар от бога....
мамка му как ще се отървем от тумора наречен либерализъм... няма изход
има само СМЪЪЪРРРТТТ

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2017 18:44

moroel, според мен е spot on за трите игри, които споменаваш и за още някои, за които гледах клипчета за да разбера за какво става дума. Като цяло човека се концентрира върху негативите с цел хумор и ако тези негативи не те притесняват, или могат да се възприемат като въпрос на вкус, тогава най-вероятно играта ще ти хареса. Специално за early access-а - не мисля, че има нужда да се споменава, тъй като той си казва, че е играл trial-а. Всеки с малко акъл в главата може да провери за какво става дума.

От всичко, което съм видял, не мисля, че анимациите са единствения проблем в играта - въпреки jetpack-a и уменията, битките изглеждат meh, autocover-а е малоумен, скенирането на неща, и в орбита и на крак, изглежда като ненужен busywork. Ако си фен на вселената и поредицата това едва ли ще те притеснява, но като човек, който така и не успя да се насили да изиграе оригиналната трилогия, тази игра не изглежда като нещо, на което бих обърнал внимание.

Профил

Публикувано на: 19 Мар 2017 19:50

Така,както си написал втория абзац съм абсолютно съгласен със тебе.Някои харесват играта,други-не.Някои са фенове,други са неутрални и трудно се впечатляват.А както се спомена,играта си има кусурите,спор няма.
Иначе ърли акеса и трайъла са едно и също нещо,не знам къде се разминаваме.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2017 20:01

Няма разминавме, просто използвам директно думите, използвани във видеото.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2017 13:23

След като минах 10-те часа Trial, всъщност се оказва, че нямам търпение да продължа. Доста по-скептично настроен бях след Trial-а на Inquisition. ME:Andromeda си има достатъчно проблеми, които са неизвиними за 5-годишна разработка - беден Character creator, безизразни лица на NPC, лошо синхронизиране на диалога с движенията на устните, стъклени очи и т.н. Интерфейсът можеше и да е по-добре. Сканирането на планети е тегаво. Щом ми правят впечатление дори на мен, значи си е зле.

Обаче останалата част от играта засега напълно компенсира недостатъците. Диалозите са много критикувани, но всъщност не видях да са по-зле от стандарта на Bioware. Има много добри моменти, има и по-зле, т.е. нищо по-слабо от предишните три игри в поредицата. Много критикуват и актьорите за Voice acting, но според мен това е абсурдно, тъй като са си свършили много добре работата поне в 90 % от това, което чух. Даже се изненадах, но след като Scott Ryder звучеше напълно адекватно и качествено, установих, че Sarah Ryder е дори по-добра. Може би актрисата я бива повече. NPC-тата също звучат отлично, има емоции и подходящ за ситуациите тембър. Стъпка напред в сравнение с Inquisition. Затова в тази част силно не съм съгласен с критиките. Разбира се, това са само първите часове в играта, след това може да е станало по-лошо :)

Планети и кораби си изглеждат отлично, графиката е на високо ниво и поне при мен върви без никакви засечки. Битките са много добри, заслужават наистина висока оценка. В тази връзка мултиплейърът също е страшно зарибяващ, а аз дори не се интересувах от тази част на играта. Возилото е добре направено, управлява се лесно дори с клавиатура и не знам защо хората мрънкат колко било трудно. Аз се забавлявах да прегазвам местната фауна. Изследването на първата планета ми беше интересно, като дори историята на играта дава напълно приемлива причина да си вреш гагата във всеки ъгъл на картата и да вършиш омразните на всички fetch quests. Нямаше я и досадата, която изпитвах в Hinterlands на DAI. Затова се надявам тази атмосфера на изследване и колонизиране да продължи и по-нататък в играта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2017 18:00

Маце Борко написа:

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2017 18:25

Доколкото се разбра е била част от mocap екипа и като нищо да е работила по лицевите анимации, но като цяло това няма никакво значение. Анимациите такива, каквито са, са представени на публиката, което значи че са минали през lead аниматора и QA екипа без на тях това да им направят впечатление. Ясно си е, че не само един човек е отговорен за тях.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 20 Мар 2017 22:31

Тъй като един от много малкото ми постове в тая тема е по оня въпрос горе, разбирам, че изглежда сякаш съм на хейт влака с целия геймъргейт срещу някаква набедена дама, но по-скоро търся обяснение за напълно неизвинимото ниво на продукция в ААА РПГ Bioware, които уж за толкова години трябваше да са си взели поуки и натрупали опит от определени неща. От 15 години правят една и съща игра със сменени сетинг и графики, ше ги еба в леймърите - от KOTOR та до Andromeda ядрото на игрите им е все едно и тая спирала надолу, в която влязоха с Dragon Age 2, ми е тотално непонятно как и защо се получи.

CD Project за три игри стигнаха от посредствено RPG с привлекателен славянски сетинг до претендент за топ 5 of all time на тоя жанр и еталон за всичко, което ще излиза оттук нататък в него.

Bioware през това време броят от колко точно лесбийки, чернокожи, елфи азиатци, демони педераси и покемон трансдженъри има нужда играта им, за да могат да не си дават зор в други направления и да получат безплатни похвали от американската видеогейм журналистика, която в последните години измерва качеството на заглавията по бройката черни пишки, появяващи се за единица време на екрана. Тва последното ми се ще да беше преувеличение, ма не е. С други думи - не ме дразнят дори толкова недоклатената им като за тоя бюджет и име на студиото продукция, колкото очевадно заебаното развитие на интересни герои и интеракции. Колелото за диалозите вече не е никакво колело, а де факто ОС - ляво и дясно, тва е, майка. За мен тия неща имат първостепенно значение, а не ъпгрейдабилитито на еди-кво-си, стрелянето и как се движело макото - като ми се стреля, ще играя шутър, като ми се карат луноходи, ше си изтегля някой симулатор.

Mass Effect трилогията ми е в топ 2 на нещата, дето съм играл през живота си и дори се изкефих на третата част, което явно ме праща към групата на по-непретенциозните фенове. Едновременно с това имах доста ниски очаквания по отношение на тая игра. Еми кур за Bioware, че успяха да ме разочароват при това положение.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2017 00:01

Най-логичното обяснение е - хората, които са правили Mass Effect са напуснали поради mandated края на Mass Effect 3, при което екипа, който се е занимавал с multiplayer-а е тръгнал да се учи как се прави single player rpg.

Профил

Публикувано на: 21 Мар 2017 00:38

Маце Борко написа:
Тъй като един от много малкото ми постове в тая тема е по оня въпрос горе, разбирам, че изглежда сякаш съм на хейт влака с целия геймъргейт срещу някаква набедена дама, но по-скоро търся обяснение за напълно неизвинимото ниво на продукция в ААА РПГ Bioware, които уж за толкова години трябваше да са си взели поуки и натрупали опит от определени неща. От 15 години правят една и съща игра със сменени сетинг и графики, ше ги еба в леймърите - от KOTOR та до Andromeda ядрото на игрите им е все едно и тая спирала надолу, в която влязоха с Dragon Age 2, ми е тотално непонятно как и защо се получи.

CD Project за три игри стигнаха от посредствено RPG с привлекателен славянски сетинг до претендент за топ 5 of all time на тоя жанр и еталон за всичко, което ще излиза оттук нататък в него.

Bioware през това време броят от колко точно лесбийки, чернокожи, елфи азиатци, демони педераси и покемон трансдженъри има нужда играта им, за да могат да не си дават зор в други направления и да получат безплатни похвали от американската видеогейм журналистика, която в последните години измерва качеството на заглавията по бройката черни пишки, появяващи се за единица време на екрана. Тва последното ми се ще да беше преувеличение, ма не е. С други думи - не ме дразнят дори толкова недоклатената им като за тоя бюджет и име на студиото продукция, колкото очевадно заебаното развитие на интересни герои и интеракции. Колелото за диалозите вече не е никакво колело, а де факто ОС - ляво и дясно, тва е, майка. За мен тия неща имат първостепенно значение, а не ъпгрейдабилитито на еди-кво-си, стрелянето и как се движело макото - като ми се стреля, ще играя шутър, като ми се карат луноходи, ше си изтегля някой симулатор.

Mass Effect трилогията ми е в топ 2 на нещата, дето съм играл през живота си и дори се изкефих на третата част, което явно ме праща към групата на по-непретенциозните фенове. Едновременно с това имах доста ниски очаквания по отношение на тая игра. Еми кур за Bioware, че успяха да ме разочароват при това положение.

Сега,за което си прав-прав си.И на мен ми е отврат от педалски истории,политическа коректност и т.н.Даже романсите в игрите им са ми супер досадни.Дори и този тийн фийл който се усеща в андромедата също не ми е по вкуса,особено в сравнение с трилогията.

Другите неща обаче....кое е неизвинимото ниво на продукция?Скапаните лицеви анимации на хората ли?Ебааааааааси драмата,честно.Признавам,че е голям гаф и е недопустимо за студио от ранга им,ама пък ебати колко се прекспонира това.И въобще,яко си противоричиш.Трилогията,една от най-големите и стигми беше,че е коридорен шутър.Е,сега направиха опен уърлд експлорейшън.Трилогията беше с тягостна атмосфера,тука е по-шарено със малко стар трек вайб.Е,как една и съща игра от котор насам?Колкото до героите и интеракцията с тях,ще кажа само-въпрос на вкус.Това,че на теб не ти харесват,не означава,че за всички е така(не говоря за мене).И колкото и героите и куулнеса им и интеракцията да са важни,без геймплей не става-комбат,дървета със скилова,итемизация,крафтинг.В тези неща андромедата е екстра.Не вярвам да са много хората,които да искат 5 героя да си говорят цяла игра в една космическа станция.

Накрая,къде ги намеси поляците,не ми е ясно.Всмисъл,голям фен съм на уичър вселената-игри,книги-всичко.Книгите съм ги купувал от инфодар,преди въобще да се е чувало за играта.И ЦДПР,наистина направиха три фантастични игри.Ама.....нали ти е ясно,че взеха наготово от Сапковски всичко-детайлна вселена,детайлни герои....всичко.Докато при байо,и ДА и МЕ вселение са си тяхно творение,до най-малката подробност.Да споменавам ли,че и в трите уичъра играеш само с един суордсмен,докато във ДА И МЕ имаш по една камара класове със различен стил на игра.Пак да кажа,огромен фен съм на поляците ама все пак,да казваме нещата както са си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2017 16:21

Sentry това за напусналия екип налучка ли го или? :)
Иначе да почти целия екип правил Предните 3 части е напуснал с изключения на тези които са правили мулти часта в МЕ3.И за мене резултата е плачевен като фен изтръпнах още щом ЕА(моля всеки да провери затритите студия от тази компания) купи Bioware след това още след първите трайлерс ми се стори че нещо не е ок с тая игра очаквах да не е на нивото на предните 3 части имах лошо предчуствие както се казва.
И те се оправдаха още в първите ревюта gamespot 6\10, IGN 7.7(дето принципно оценките им на подобни игри колкото и да са зле са ужасно надути.
Приятел предложи да е пробвам през shareplay на ps4(той е в USA там е излезла) да се уверя лично за какво става на въпрос.Поиграх 4 часа като се насилих да го направя и мога да кажа че играта е зле колкото е описват слаби диалози слаби персонажи нямащи дори грам харизма на Garus,Rex,legion,mordin,Tali,jack историята на играта няма да коментирам смях пълен с тези извънземни смешници.Бойната система вече е въпорос на вкус аз харесвах cover based tactical стила тука е повече action superpowers combo ориентирана.Графиката няма да е коментирам изобщо ниво "малко" по добре от МЕ3.
В крайна сметка ако някой са супер мега върли фенове на играта които смятат че нямат да си развалът кефа от предните 3 части като изиграят това недоразумение нека да вземат играта.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 21 Мар 2017 19:47

:D
Image

Иначе доста интересна ситуация се получава. Същото се случи и с Halo. 343 правеха halo waypoint и dlc карти, и поеха главните игри в серията, след като Bungie си биха шута. Оттогава няма свястно Halo :)

Профил Skype

Публикувано на: 21 Мар 2017 22:21

dx4 написа:
Sentry това за напусналия екип налучка ли го или? :)
Иначе да почти целия екип правил Предните 3 части е напуснал с изключения на тези които са правили мулти часта в МЕ3.И за мене резултата е плачевен като фен изтръпнах още щом ЕА(моля всеки да провери затритите студия от тази компания) купи Bioware след това още след първите трайлерс ми се стори че нещо не е ок с тая игра очаквах да не е на нивото на предните 3 части имах лошо предчуствие както се казва.
И те се оправдаха още в първите ревюта gamespot 6\10, IGN 7.7(дето принципно оценките им на подобни игри колкото и да са зле са ужасно надути.
Приятел предложи да е пробвам през shareplay на ps4(той е в USA там е излезла) да се уверя лично за какво става на въпрос.Поиграх 4 часа като се насилих да го направя и мога да кажа че играта е зле колкото е описват слаби диалози слаби персонажи нямащи дори грам харизма на Garus,Rex,legion,mordin,Tali,jack историята на играта няма да коментирам смях пълен с тези извънземни смешници.Бойната система вече е въпорос на вкус аз харесвах cover based tactical стила тука е повече action superpowers combo ориентирана.Графиката няма да е коментирам изобщо ниво "малко" по добре от МЕ3.
В крайна сметка ако някой са супер мега върли фенове на играта които смятат че нямат да си развалът кефа от предните 3 части като изиграят това недоразумение нека да вземат играта.

Кажи ми,ако гейспот и айджиен,бяха дали 10/10,щеше ли да си промениш мнението и да си купиш играта?М?Или щеше да бъде:играта е тъпа а ЕА са платили за високи оценки?А като говориш за слаби герои и персонажи след невероятните 4 часа игра,що не кажеш нещо за Кайден Аленко и Ашли Уилямс или пък Джейкъб и Миранда и техните диалози?Нещо много удобно си ги пропуснал.Кажи,ако играта беше МЕ4 със Шепърд и ко,какво щеше да бъде?Да ти кажа ли?Същото,като сега-хейт,хейт,хейт.Приказки,как Байо са креативно импотентни,как старата песен на нов глас,как манджата се претопля,как не могат да измислят нищо ново и интересно,а само доят феновете.Как играта е-недоразумение.А най-смешното от всичко е,че като излезе двойката,беше хейт и вой до небесата.След това със тройката даже беше по-зле.И тогава като the_presator сега,постваха картинки и клипчета,как нещата са на умирачка.Сега обаче трилогията вече има култов статус,всички си спомнят със умиление за нея а андромедата не ства.Смешна работа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2017 07:45

dx4, не, бях го чул или прочел някъде, но не мога да цитирам източник.

moroel, добре де преди викаше "всеки може да пробва играта и да прецени сам" и някой го е направил и казва, че не му е харесала, и ти пак си недоволен. Земи се успокой малко преди да спукаш някой кръвоносен съд. Това, че някой има различни вкусове от теб, не значи, че има нещо не-наред с теб.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2017 10:09

moroel опитваш да се изкараш предните 3 части по-лоши или на нивото на Андромеда?
След като всички по известни медии нафраскаха посредствени оценки? Айде не приемай мойто мнение че съм я играл играта.Защо МЕ 1 2 3 не получиха толкова негативни оценки според тебе от същите медии които в момента казват че андромеда е посредствено заглавие?Смяташ че са предубедени точно към тая игра?
Защо студио като Guerrilla Games което правеше посредствени заглавия като killzone i drive club пусна horizon zero dawn което верно не е witcher 3 не skyrim но е ужасно красива и добра игра? И по някаква случайност не беше наплюта от медиите а оценките са само положителни?
За въпроса ти защо не съм включил Аленко и Ашли Уилямс или пък Джейкъб и Миранда не ми се изреждаха всички това избобщо не бяха лоши персонажи особено сравнение с тия от МЕ:А. И смяташ ли че Bioware няма да се присъдени към закртите студия от ЕА след още една няколко години?Забележи че дори не съм казал че играта е пълна с бъгове и грозни лицеви анимации защото за разлика от другите проблеми тези ще се оправят с патчове.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2017 10:18

dx4 написа:
Защо студио като Guerrilla Games което правеше посредствени заглавия като killzone i drive club пусна horizon zero dawn което верно не е witcher 3 не skyrim но е ужасно красива и добра игра? И по някаква случайност не беше наплюта от медиите а оценките са само положителни?

Защото мека динозаврите по някакъв начин променят факта, че играеш Tomb Raider с по-bland платформинг...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Мар 2017 10:59

Sentry малко се изложи тука :) играл ли си играта? Тази игра е open world RPG близко до witcher 3 i skyrim има елементи от последните 2 части на томб райдер но като усещена няма нищо общо за мене. и на непоследно място героинята нито има Голям балкон нито е особено секси :)

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com