Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 18 Яну 2017 17:51
Finally, The Americans ни е default сериалът за гледане вечер.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 13 Мар 2017 23:57
нелегален написа: Цецо, какво стана? Докъде стигнахте, как го намирате? Снощи изгледахме финала на трети сезон. Много е як
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 07 Апр 2017 20:11
Стрелата скоро свършва май, The Expanse ми беше някакъв скучен, та се чудя дали да не го подкарам този ? Хоумленд ми хареса, така че и този би трябвало или ?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 10 Апр 2017 13:41
Забрави за последното - аз ненавиждам СССР и пак харесвам сериала. Не спестява нищо на нито една от двете страни.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 21 Юни 2017 22:52
Тази вечер го изгледахме. Не съм съгласен, че е муден и безсъбитиен, всъщност разпадането на илюзията го разгръщат цял сезон и е изключително убедително и въздействащо. Много тежка меланхолия внушава у зрителя, сезонът си беше върхът според мен. И да, копеле, имаше сцени на такава нелепа човешка трагедия, че няма как да не ти стане много тежко - най-вече защото знаеш, че такива неща наистина са се случвали. Пламена до мен на няколко пъти си порева, докато аз от известно време се улавям как псувам комунистите - къде гласно, къде на ум Единственото, което ме разочарова е това, че в последната сцена от финалния епизод стана ясно, че
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 22 Юни 2017 12:52
Моментът с Дятково беше мястото, където при мен нещата се счупиха и наратива, че това са ти главните герои и трябва да руутваш за тях, се разпадна. Жертвите, които оставяха в името на идеологията и родината бяха едно, това сега беше нещо съвсем различно. И докато за Филип да умъртви човешкото у себе си очевидно е невероятна борба, Елизабет се подпечата под това, че е просто ботче, което има нужда от идеология и някой, който да му нарежда какво да прави, за да функционира в живота - нещо, което явно е предала на Пейдж. Всъщност хората, които показаха, че сами могат да формират воля, да се борят в името на някакво всеобщо добро и да отстояват принципите си са Стан и Олег. Евала на това дуо
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 23 Юни 2017 09:50
Аз вярвам на преценката на Филип.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 23 Юни 2017 12:54
Именно.
word count
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 02 Фев 2018 00:07
Нямам търпение! Изгледох епизодите на един дъх!!!!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 30 Мар 2018 11:54
нелегален Цитат: и колко тъжно ти става като знаеш колко трагично непопулярен е и колко много по-гледан трябва да е всъщност! То цялата идея е грозна дришня базирана на най-дебилните холивудски клишета и неразбирания по темата, а още е пример за нагла анти-руска пропаганда. Да, съвременната малоумна публика с промит мозък трябваше да е във възторг...фактът, че не е може би вдъхва известна надежда за човечеството?
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 30 Мар 2018 19:50
От гледната точка на човек, който се наслаждава на грозна дришня базирана на най-дебилните холивудски клишета и неразбирания по темата, а и още пример за нагла анти-руска пропаганда, няма да изглеждам нормален.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 31 Мар 2018 12:14
Не съм го гледал...дъъъ. Трябва да си идиот да гледаш американци, които се правят на руснаци...както и руснаци, които се правят на американци (англичани и пр.).
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 31 Мар 2018 15:20
Ма да ти еба путкaта майна бе, лешпер полудевствен. Като не си го гледал, измитай се от тука и се засилвай към темата с педофилските рисувани дришни, за да не ти обяснявам наново що точно пък ти да отваряш дума за вкусове и да даваш оценки за каквото и да било е някаква междугалактическа наглост. Тъпако прост. Чупката
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 31 Мар 2018 23:49
Маце Борко Цитат: Ма да ти еба путкaта майна бе, лешпер полудевствен. Като не си го гледал, измитай се от тука и се засилвай към темата с педофилските рисувани дришни, за да не ти обяснявам наново що точно пък ти да отваряш дума за вкусове и да даваш оценки за каквото и да било е някаква междугалактическа наглост. Възпитан както винаги. Цитат: Тъпако прост. Чупката Убедителен както винаги. Са сигурно ще кажеш и че Уестуърд е невероятно дълбока и философска творба на тема постхуманизъм. Най-смешното е, че наистина си вярвате на кухите сериалчета и дори ги смятате за признак на особено изтънчен вкус. Нааах, и вие сте шит ийтъри като мен, но още не сте го осъзнали. Просто минавате по моя път.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 01 Апр 2018 00:02
Чупката казах.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 01 Апр 2018 14:35
Маце Борко Цитат: Чупката казах. Ще те послушам, защото си много убедителен и сериозно аргументиран. нелегален Цитат: значи си признаваш? Абсолютно - гледам пълни боклуци...защото и без това няма нищо смислено, но човек има нужда от разтуха. Цитат: То просто е ФАКТОЛОГИЧЕСКИ НЕВЯРНО. Мен конкретните сюжетни линии в сериала не ме интересуват - може да са дадени от произволна позиция и гледна точка. За тях на споря (защото не ги знам). Въпросът е принципен - холувудските конвенции приложени към реални политически и социални въпроси биха родили само пълна глупост. Може да се гледат само от позицията на пълно подигравка. Цитат: Все едно казваш "тревата е червена" - това не е мнение Не, по-точна аналогия е ти да кажеш "Тревата е зелена.", а аз "Не може да е зелена, защото там се предполага да е покрито с асфалт.". Още тревата може да е червена, ако някой я е боядисал, не е невъзможно.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 01 Апр 2018 17:54
Wow и теб ли те върнаха от по-стар dump, като форума?
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 01 Апр 2018 21:51
Момчета, с риск да остана неразбран и макар да знам, че когато двама спорят друг не бива да се намесва, ще се намеся тъй като станахте трима и искам да оформя четворицата за белот Аз съм на мнението на Алшу, но не смятам, че този сериал е толкова лош, само че не е и добър. Да се твърди, че е най-великият сериал създаван някога е неосведоменост в най-чистата си форма. Дори не би могло да се каже, че е най-добрия сериал в своя жанр, понеже има къде-къде по стойностни политически драми създадени през годините. Нещо ми подсказва, че Волтажа не е гледал руски сериали по темата, защото дори техният "Мъртъв на 99%" показва по достоверно как действа разузнаването им и техните агенти. Ако гледа руски качествени продукции на подобна тематика не само ще мастурбира, ще се радва и ще реве, ами може и от кеф да се насере Та, така - не ви казвам, че не трябва да го гледате или сте тъпи, защото правите това, но изказвания от типа на "леле майкоУ колко е велик тоя сериал" ; "Изпразвам се докато го гледам" ; "Хайде коментирайте величието му", повтаряни почти всеки божи ден са не само неуместни, инфантилни, ненужни и отвратително досадни, ама и също така неверни, понеже са отправени по адрес на холивудска политическа сатира, която сама не се взима на сериозно и се базира на утопична хипотеза, измислена от група сценаристи с цел тя да бъде интересна за масите.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 02 Апр 2018 07:52
нелегален Цитат: izlez Ми бихме ви валат (а аз дори нямах карти). След валат се почива.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Americans Публикувано на: 02 Апр 2018 10:48
Аз му съчувствам в известна степен и разбирам защо ходи да сере по теми за неща, които дори не е гледал, след като темата за анименцата му е такава пустиня и буквално си води там някакъв публичен дневник, който никой не чете. >когато дори по форумите си самотник и си мислиш, че биеш някакви хора валат
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|