Нито съм се припознал нито съм се засегнал, моето момче
Като не може да се каже нищо умно, означава ли това, че ти трябва да кажеш нещо свръх тъпо, само и само да дразниш останалите, които явно все пак правят някаква дискусия. Като цяло, не се издразних само за това, което написа в тази тема. Просто ти системно го пишеш това нещо в не една и две теми. Разбирам, че си пораснал, бачкаш си имаш някъв сошъл лайф и писането на фермани във форум ти се струва тъпо и губене на време, но можеш да си спестиш мнението когато няма какво да кажеш.
И това, което го написа изобщо няма нищо общо с темата, а е някакво генерализиране и опростяване на нещата. Има огромна разлика за каква точно бг действителност става въпрос - музика, политика, култура, кариерно развитие и т.н.
Аз не претендирам, че пиша умнотии. Всеки, който смята, че пиша глупости е добре дошъл да ме обори. Щом не ти се занимава, просто не пиши нищо. Наиграл се бил на такива словесни размятания. Ми то по тая логика по почти всяка тема се е писало в даден момент, за кво да пишем тогава? Като някво детенце си. Открива форума, интересно му е, пише сериозно, после пораства, решава, че му е тъпо тук и дай всички да спрем да пишем, щото ти си решил, че е тъпо и детско вече. Аре бегай да сторваш пачка и да ебеш жени пък ние загубеняците да си чешем езиците.