Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online
Публикувано на: 21 Яну 2016 08:45

По-яко ммо в момента на пазара няма, според мен :) Толкова е добра, че до голяма степен компенсира дори смотаните им програмисти :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2016 16:48

Gipo написа:
По-яко ммо в момента на пазара няма, според мен :) Толкова е добра, че до голяма степен компенсира дори смотаните им програмисти :lol:

аз още съм ѝ супер надъхан, само защото е Elder Scrolls заглавие, ма като чувам негативните отзиви за нея... :?

офтопик, игра ли Blade and Soul и ако не си - мислиш ли ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2016 21:36

Негативите спрямо ЕСО са свързани с кофти началото преди 2 години, което е изчистено. Сега идват от това, че като пуснат пач, после следващия пач трябва да поправят пуснатото в предишния... :lol: Както казах, смотани програмисти. Иначе играта е супер.
B&S не съм я играл, но това на практика е Tera, а нея съм я играл. Гледам стриймъри как играят B&S и очите ми кървят от нивото на азиатщината, повръща ми се направо. Отделно е и крачка назад в бойната система и динамиката спрямо ЕСО.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2016 21:36

Форума умре але але

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 23 Яну 2016 03:01

Гипка, имаше ли шанс да пробваш гилд уарс 2 след като стана фрий. Тебе нещо не те кефеше като излезе, но играта като цяло е различна сега.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2016 10:26

Хммм не помня да не ме е кефела като излезе, ама кой знае. Аз я играх някъде половин година, после още нови 3 месеца. Харесваше ми играта, но заради изключително неоптимизираното WvWvW при големи битки (където живеех кажи речи :lol: ), ме натовари играта и реших да пробвам ESO. От тогава не съм се връщал назад и даже сега от теб научавам, че вече не е B2P.

Профил

Публикувано на: 23 Яну 2016 12:52

Аз като човек,който е критикувал играта,сега е момента да кажа,че в момента ЕСО наистина е едно много добро ммо и си заслужава отвсякъде.Гипо е казал много верни неща а зенимакс наистина са направили много неща от старта на играта до сега.И определено развитието на героя е едно от най-добрите,които съм виждал.Иначе за протокола ще отбележа,че гу2 също е много добра игра.За съжеление нямам почти никакво време за да им обърна подобаващо внимание и на двете игри.

@Sigvardr
Има българска гилдия от страна на АД,казва се Infinity,като естествено в нея има членове и на трите фракции,обаче вече почти никой не играе.Все пак нещата може и да се променят,защото скоро ще излезе пач,където пве-то вече ще може да се играе заедно от играчите на трите фракции.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Яну 2016 01:23

много лошо ме зарибявате вие и разни колеги от работата и като ми свърши месеца в WoW ще взема да пробвам, какъвто съм си Skyrim fangay ще си я и купя най-вероятно. :?

Има ли трайъл т'ва чудо?

Профил

Публикувано на: 24 Яну 2016 17:56

За съжаление няма трайъл,което за ммо според мен е задължително.Предполагам няма трайъл,заради голд селърите,които спамят и разни подобни такива.Иначе ако идваш от уоу,да знаеш,че играта е доста по различна и може да ти е трудно.При мен магията се получи от третия път.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2016 11:42

Преди някакво време бяха пуснали безплатни 3-4дни, ама като цяло няма трайъл :(
Обикновено в ммотата забраняват писането на лично/в глобал чата/пращане на мейл на трайълите и реално не са проблем със спаменето. Не знам защо в ЕСО няма.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Яну 2016 11:53

Ако ще я взимате в момента е намалена на 60% в humble store-а.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2016 09:28

Някой разцъква ли го сега ? Очаквате ли промените на 05.10 ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2016 14:03

Аз спрях да я играя, защото компа ми изнемогваше. Живот и здраве, ако взема нов комп ще я играя пак.

Профил

Публикувано на: 24 Сеп 2016 17:00

Ами аз от година някъде я играя редовно,даже последните няколко месеца съм със събскрибшън.Ако търсиш Българско къмюнити,аз знам за 2 гилдии,като в едната не влиза почти никой,а в другата играят няколко човека,сравнително редовно.Аз самия и се наслаждавам много,обаче в края на този месец ще си спирам абонамента,защото едни приятели ме викат да играя с тях невъруинтер онлайн и уархамър онлайн.Иначе играта си заслужава тотално и има тонове съдържание,супер богат и разнообразен характер девелъпмент.За мен лично има най-доброто съотношение цена/развлечение.

@Gipo Аз съм я играл играта на комп със атлон 640 и радеон р7 250 и играта вървеше отлично,рядко добре оптимизирана игра(изключая нет кода за масовките в сиродил :) ).

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Сеп 2016 10:47

Тага ми е @r3fl3kT0r , вече попаднах в някаква БГ гилдия, въпреки че съм леко скептичен към бг организацията (лафи има така че е спр), но фън да пада затовя я купих след работа да разтоварвам. Играта си заслужава затова което съм изиграл. Аз си взех Голд едишъна (без последното ДЛЦ, но мсиля да събскрайбна за 1 месец и да го купя с коронките които ще ми дадата след това).
Играта нз колко е оптимизирана катоя подкарах беше на 13 кадъра в началото и ми беше доста тъпо, че на лаптопа няма да я подкарам, но видях че не използва добре компа и затова попрочетох из нета бая и за 2 часа я подкарах на 30-50 кадъра, което е добре и не е на минимални.

Отделно сега ще е доста фреш, когато пуснат новия патч на 05.10 - променят итимиззацията, левел на зоните и доста други неща.
В доста аспекти ми прилича на GW2 (което е спр) и същевременно се различава изключително много. Скоро не бях играл ММО-та и много и се наслаждавам. Чакам да вдигна максимално ниво и да започва фъна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2016 08:17

moroel написа:
(изключая нет кода за масовките в сиродил :) ).

Именно, аз почти не напускам пвп зоните :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2016 08:54

Gipo написа:
Аз спрях да я играя, защото компа ми изнемогваше. Живот и здраве, ако взема нов комп ще я играя пак.

И така. Въпреки, че неочаквано за мен легион ми хареса доста и го играех с кеф(дори и с престъплението спрямо хънтърите), ми подариха нов комп :oops: :shock: :psycho: и се върнах в ЕСО. Играта е още по-яка и от преди, независимо от прок сетовете, които развалят малко кефа от пвпто. Меджика нб ми допада супер много. Пуснах си есо плюс, за да подпомагам бъдещето на играта хаха и защото безкрайната крафт чанта е велико нещо :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2016 11:35

Играта очевидно е направена да се играе с безкрайна крафт чанта. Това, че ти искат ESO Plus за нея си е подигравка с клиентите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2016 11:42

Ами виж, не съм съвсем съгласен.
Преди успявах съвсем адекватно да се справя с инвентара си, при положение, че бях в 2 трейд гилдии и продавах активно(все пак това е част от целта на играта). Сега просто е по-лесно и не ми се налага да се връщам в града през няколко часа, за да разтоваря. А това, че е част от есо плюс е изцяло по желание на играчите. Те искаха някакво по-осезаемо предимство, в случай, че плащат абонамент и им го дадоха. Не мисля, че някой се сърди, защото е единствено и само за удобство.
Отделно от всичко това, за мен абонамента е задължителен, защото дава по-голям шанс за добро бъдеще на играта и по-малък шанс за p2w кеш шоп. Помня колко бях разочарован, когато обявиха, че ще я променят от b2p+p2p към b2p с кеш шоп. Радващото е, че не направиха p2w крачката и затова я играя.

Профил

Публикувано на: 12 Дек 2016 11:50

Сентри,и аз не съм съгласен с тебе.В крайна сметка събскрайбърите трябва да имат някакви полази от това,че са такива,още повече,че крафтинг баг-а е изцяло convenient итем.И без него играч се справя идеално,със отворени на макс инвентар и банка.Иначе ЕСО наистина успя да си извоюва място на този супер пренаситен от ммо-та пазар и да се развива страхотно.Задаващият се БЕЗПЛАТЕН ъпдейт със хаусинга изглежда много обещаващо.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com