Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 19 Окт 2016 22:31
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 19 Окт 2016 23:00
The Arrow написа: Тоз пък... колко пъти го обстрелваха? В крайна сметка не е супермен, не може да спаси всичко.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 19 Окт 2016 23:12
Ludogorets е анаграма на Good Result
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 19 Окт 2016 23:29
Аз хванах последните 20-тина мин от мача само. Лудогорец владееха стабилно топката, но не припарваха до наказателното поле. Сякаш не знаеха какво да правят с нея. Просто си я подаваха напред-назад. После Арсенал отнемат и гол.
Rince & Repeat
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Окт 2016 08:01
The Arrow написа: Владо е добър вратар само по българските стандарти, не знам какво очакваш от него. Нито един от 6те гола не беше негов, само значително по-добър вратар щеше да хване 1-2 от головете(евентуално).
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Окт 2016 16:37
The Arrow написа: Агитката на Левски проби дъното в събота. ЦСКА ли е, Литекс ли е не останаха по назад. А после се сърдят, че БФС уж подпомага Лудогорец. От какво точно не си доволен? Не си спомням някоя агитка да се е изложила. И е време да поспрем с хвалебствията за Лудогорец, че явно ги урочасваме. А колкото до Стоянов той още когато отиде в Шериф беше свършил за футбола. Откакто дойде в Лудогорец на всичко отгоре се и ояде. Стана двоен. Друг играещ фактор е, че е национал и напоследък свикна да го дупчат с минимум три гола на мач, психиката му съвсем се разклати - примирен изглежда и не си дава изобщо зор. Аз ако бях треньор на кой да е български отбор, нямаше да пускам футболистите си в пародийния национален отбор.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Ное 2016 00:51
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Ное 2016 10:02
Ако Лудогорец имаха публиката на Левски или ЦСКА в този момент съм сигурен, че нямаше да загубят този мач.
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Ное 2016 10:38
нелегален написа: и защо да я нямат?
Ама ти сериозно ли?
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Ное 2016 11:53
-Stormrаge- написа: Ако Лудогорец имаха публиката на Левски или ЦСКА в този момент съм сигурен, че нямаше да загубят този мач. +1, липсата на организирани фенове в големи количества е най-големия проблем на отбора, дано с честите изяви в ШЛ това да се промени.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Ное 2016 12:17
Жалко за лудите. Когато поведоха с 2:0 дадох предположение, че най-вероятно ще паднат с 2:3 и познах за мое съжаление Все пак разградчани не бива да съжаляват - резултатът е общо взето "резонен" предвид лошата игра в защита. Има какво да научат и ръководителите не бива да се стискат за качествени играчи, защото с тези финанси резултатите са пропорционални в Европа, даже мисля, че ги надскочиха
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Ное 2016 13:37
Базел вчера също паднаха в последната минута. Лудогорец имат шанс за ЛЕ, с такава игра трябва да ги бият.
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Ное 2016 17:04
Йозил така се е разиграл срещу Лудогорец, че ще му направя оферта, която не може да откаже. Златна топка срещу пенсиониране. Харесвам го, ама не и когато спира български отбори.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 06 Дек 2016 16:53
shte scepim li psj ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 06 Дек 2016 21:18
Не мисла ПСЖ може и да не си дадат много зор в този мач, но няма да допуснат да се изложат пред родна публика Опа, май бъркам
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 06 Дек 2016 23:54
Деба макя му, днес следобед си мислех за възможните резултати и някак си подозирах, че ще е хикс. тряяше да сложа едни 10 лева на точен резултат бтв, вчера в париж били разчистили булеварда от трафика от летището до хотела на нашите. най-накрая някой да се съобрази и с нас @волтаж, замислял ли си се, че докато се кефиш на мача от удобното си кресло пред телевизора, ядейки вкусно-приготвена доставена бърза храна, като междувременно си говориш с познат по мобилния си телефон и си си пуснал някоя музичка от ютуб като фон, укрепен безопасно от четирите стени на дома си и прикрит от външни лица благодарение на майсторски направените ти щори, някой някъде се труди много усърднo, за да може това твое цялостно върховно изживяване да върви гладко?
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 07 Дек 2016 00:07
нелегален написа: The Arrow написа: бтв, вчера в париж били разчистили булеварда от трафика от летището до хотела на нашите. най-накрая някой да се съобрази и с нас не съм сигурен дали това е сарказъм или си сериозен, но Свети Николай е общохристиянски светец. Във Франция също го почитат и и там се взимат специални мерки заради повода. Ех че си ми българин. https://www.sportal.bg/news.php?news=637787 поне тука го изкарват така
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 07 Дек 2016 09:00
Цитираш спортал за сигурна информация?
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 19 Дек 2016 16:30
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 12 Яну 2017 08:48
Малко прилича на футболист, да.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|