А бе само мен ли ме притеснява, че това би трябвало да излезе след 4-5 месеца, а все още не сме видели никакъв смислен gameplay от него?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-Stormrаge-
Заглавие: Re: Mass Effect: Andromeda
Публикувано на: 11 Ное 2016 13:33
Едвали ще с нещо много по-различен от стария... лично аз не искам да ме спойлват с каквото и да било феновете знаят какво да очакват от франчайза. Ще ъпгрейдвам щайгата най-вероятно заради тая краста все още се чудя с какво... 1050ti е с невъобразимо висока цена за качествата си... та клоня повече към 1060 3gb или rx 470
Иначе в нета пълзи датата 21 март ...
mass effect написа:
We'll premiere gameplay footage during the Video Game Awards 2016.
25 Ное 2003 14:16 Мнения: 1985
Публикувано на: 02 Дек 2016 17:44
Публикувано на: 02 Дек 2016 23:14
Всичко е супер яко с изключение на женския Райдер.Тази е жива подигравка със култовия Шепард.Иначе играта се очертава да е страхотна.
-Stormrаge-
Публикувано на: 03 Дек 2016 09:30
Ами на мен са ми приемливи и двата персонажа защото си ги представям повече като учени изследователи не толкова като войни... Тва което ме дразни обаче са дървените лицеви анимации ... мисля, че с бюджета на заглавието и ерата в която се създава не бива да се подхожда толкова небрежно към този макар и дребен аспект от играта. Та има игри от преди 10 години които изглеждат по-добре в тва отношение. Райдърката сякаш е на ботокс
Публикувано на: 03 Дек 2016 13:11
Е,то със генератора всеки ще си направи герой,какъвто на него му харесва.Аз ще си барна един hard talking no shit taking герой,подходящ за тази епика,а не като тази кифла от клипчето
-Stormrаge-
Публикувано на: 11 Дек 2016 22:53
25 Ное 2003 14:16 Мнения: 1985
Публикувано на: 26 Яну 2017 19:50
Вече официално
И новият трейлър
И новият брифинг
Публикувано на: 28 Яну 2017 22:11
Играта изглежда страхотно-спейс експлорейшън,сай-фай,визуално,комбат.Обаче героите са някаква пълна педерастия.съвсем явно е,че се таргетира подрастващото поколение.Това близнаците,тая русата пача,негрото,лилавата асарка....ебахти лигочите честно.Играе ми се с психопати като Заеед или мастър тролове като Джавик.Дано поне Крогана да е някой корав и да има поне още един "по-суров" герой....
Jotaro97
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Публикувано на: 29 Яну 2017 15:35
moroel написа:
Играта изглежда страхотно-спейс експлорейшън,сай-фай,визуално,комбат.Обаче героите са някаква пълна педерастия.съвсем явно е,че се таргетира подрастващото поколение.
Героите от двойката са банда изпечени убийци,не знам как ги сравняваш с тези емо-та от андромедата?
-Stormrаge-
Публикувано на: 29 Яну 2017 23:47
moroel написа:
Героите от двойката са банда изпечени убийци...
Е точно де, тук не говорим за войни, а по-скоро за изследователи... дори в трейлъра това се намеква.
Аз лично искам нов Mass Effect не копие на стария...Колкото по-различно е всичко толкова по-добре. Да не би да искате клишета тип моделка + стероидно копеле за екипа... Стига с тея пенсионерски истории тип "Едно време кви ... имаше... а сега?"
В една изследователска мисия целяща да колонизира нови светове много ясно, че ще се изпратят предимно младежи в разцвета на силите си.
Идният месец трябва да има и 15 минутен Gameplay btw само аз ли съм с preorder вече?
Публикувано на: 30 Яну 2017 09:10
Аз откакто навремето ЕА ме прецакаха с преордер-а на swtor,техни игри повече не преордервам.Или day one или на разпродажба. Колкото до темата за героите,ок ясна ми е гледната точка за изследователската мисия и колонизирането,приемам ги.Нека наистина да е по-различно всичко.Само да не стане някаква лигава история,защото все пак от видяното до тука,тези свежи пионери на новата ера,ще колонизират и изследват само със бам-бам и дашове.....
-Stormrаge-
Публикувано на: 30 Яну 2017 17:42
Как са те прецакали? Твърде много съм хайпнат... и твърде много обичам франчайза и може би мнението ми не супер обективно Но се надявам играта да е поне прилична... надявам се EA и BIO да са си взели поуки
Публикувано на: 30 Яну 2017 18:21
Еми когато swtor я пуснаха за преордер,направиха лаунча на играта поетапен и България не беше в числото на първите държави с достъп до играта.Обаче по едно време уж пуснаха някакъв преордер за нас,който после пак беше спрян а аз вече бях дал парите.И на дей уан,ми дръпнаха 120 лева от картата,защото имах преордер,обаче не ми пратиха ключ за играта,защото не влизах в държавите с достъп до играта.Писах на съпорта и какво ли още не но получавах само автоматични отговори.Та така си изгорях с едни 120 лева.Иначе и аз обожавам МЕ франчайза и съм сигурен,че андромеда ще има повече плюсове отколкото минуси.
Jotaro97
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения