Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu
Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu
Това си е някакво твое едностранно решение, аз не смятам да доживея момента, в който ще почнат да ми харесват този вид заглавия.нали се разбрахме нещо за Kimi no Na wa
Не може ако го кажа аз, обаче може ако го кажеш ти...ми убууу.Нито един от тези проблеми, които си изброил в Monster, не може да бъде дори някакси замазан, без да се наложат сериозни промени върху оригиналния сценарий и замисъл на произведението. Промени, каквито авторът не би одобрил, да не говорим за публиката от пъпчасали тийнове.
А заглавието има потенциал да бъде добър трилър....
Дааа, ама там има психо отклонения, главният герой е латентен гей и накрая се проваля нарочно, за да прецака колегите си - а на света майната му (това си го измислям по впечатления от филма, който гледах навремето по RTL 2 или беше VOX, с немски титри с отвратителен тайминг)...ето такъв герой харесват, а всеки отчаяно опитващ се да изпълни човешкия си дълг или защити идеалите си човечец е Гари Стю и следователно тъпак.Що бе, Neon Genesis Evangelion
Кой, The Fugitive?Ако този филм има reboot
Пък той нямаше ли 100 reboot-а? Първо е дъртият QM сериал от хората зад The Inavders, The Streets of San Francisco и други вехтории, после филмът с Харисън Форд и Томи Лий Джонс, после продълженията с последния, после имаше нов ТВ сериал...и не знам, този лимон е изстискан на 400%, което подобно на Бен Хур го слава в списъка със задължителните reboot-и...само дето не съм чувал нищо за такъв.
Не съм запознат с този шедьовър, но съм чел, че в 7-мата серия Лиъм Нийсън спасява отвлечената си прабаба за трети път и тя реагира "Защо не ми донесе плетената жилетка бе, проклетнико?".Taken
Знаех само за два, но връзката между тях и мангата е солидна, като тази между новата Великолепна седморка и Седемте самурая.Има три японски live-action филма по 20th Century Boys.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Naaah, някои неща просто не са писани.За всичко си има първи път.
Щом съм хванал есенцията от такъв слаб източник, значи миризмата е била доста силна.Гледай го пак
Миии, не ми изглежда много умен...а всеки тъпак знае, че е по-важно как изглеждаш пред останалите и за какъв те възприемат...Все едно да кажеш, че Saitama е тъпак.
Именно де, щом човекът не ги е и помирисвал тези неща (а е от 1995), значи е техен човек.>2016 година
>човешки дълг
>идеали
"Look, a jerk like us!"
Ако става дума за съвремието, не искат да "хвалят" Европа, биха предпочели забавните простотии да се случват при тях.с действието в Европа с повече убийства и повече секс май още не са го правили
Ако става дума за миналото - Рим, Медичите, Спартак (от друга телевизия), Демоните на Леонардо (на трета телевизия) и още много неща, от които да го побият тръпки всеки историк (ако не друго би могъл да им изрови още по-изчанчени и брутални неща, при това исторически коректни)...и тях ги плюя само по епизод, ама като гледам как им се радва народа...
По правило не трябва ли да е жена?Отвлеченият си правнук
Възможно ли е филмът да е толкова прогресивен, че правнукът му да е transgender?
Long waifu is long.
Щом казваш...
В UQ Holder се завърна друго любимо уайфу от MSN - http://mangaseeonline.net/read-online/U ... ge-40.html

Предишното обаче ми е най-любимо от този свят

В рамките на UQ Holder основното уайфу обаче е естествено

В UQ Holder се завърна друго любимо уайфу от MSN - http://mangaseeonline.net/read-online/U ... ge-40.html

Предишното обаче ми е най-любимо от този свят

В рамките на UQ Holder основното уайфу обаче е естествено

Да приемем, че Шинобу заслужава интерес почти толкова, колкото космите под лявата мишница на Ева-чан...обаче е част от абсолютно безинтересен за мен френчайз (стана такъв, като изместиха фокуса встрани от Сенджогахара), та губи и това сравнение.
Вече не гледам нито едно от тези анимета, та вярно беше очаквано да са най-популярни.Sasuga
Що да е лошо, нали това е субективната ми гледна точка?
Та аз не признавам очевидни шедьоври, като SnK и Code Geass.
Просто съм някакъв игнорентен старомоден тип.
Та аз не признавам очевидни шедьоври, като SnK и Code Geass.
Просто съм някакъв игнорентен старомоден тип.
Ма аз не елитарствам.не можеш
Deadman Wonderland - не го харесах на ниво плакат, едва ли някой (който си заслужава) го помни.
Guilty Crown - е кич, но това не го твърдя от добър вкус...а и вече не е модно да си фен на Production I.G.
Sword Art Online - и това е дърто.
Пропускът им не означава, че не ги мразя, а че ме мързи да изброявам - което доказва липса на амбиция за елитизъм.