Което е и най-голямото му обаяние разбира се.
[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
- VALEN7INVS
- Цар
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Безнадеждно е и мисля че е крайно време да си дадем сметка колко остарял носител е това форумът и колко нишово е всъщност това, с което се занимаваме тук.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Аз наскоро направих 14 години. Това ако не е нишово хоби, не знам кое е ...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Завиждам ви на тези с регистрации 2001/2002, аз другия месец правя първото десетилетие тука 
тежки нокаути
- Till.Lindemann
Луд ли си бе.
Форума ще е жив.
И имаш пари, значи нещо съвсем не се връзва.
Форума ще е жив.
И имаш пари, значи нещо съвсем не се връзва.
Цялата улица, на която живея в София е в ремонт и преди малко така се разтресе сградата, че го взех за земетресение, а те цял ден минават с някаква голяма машина напред-назад.
октомври и при мен е финансово добър
взех си първия истински, самостоятелен уеб дивелъпмънт проект, ако са доволни и още един ще ми възложат май.
тежки нокаути
До офиса строят кауфланд и заради тоя малоумен валяк по цял ден вибрира офиса и имам чувството, че колежките свършват по 140 пъти на ден. А тия малоумници, валират, след това разкопават за някоя тръба, пак валират, пак разкопават... не знаех, че така вибрират тия валяци...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
А какво е решението според тебе, не мисля че грубия капитализъм има нещо общо, просто улицата е тясна и реално няма друго решение. Те започнаха още към края на юли месец да я разкопават, изкъртиха всичко, смениха тръбите, тротоарите вече са направени изцяло наново, което е добре защото предишните бяха криви, изпотрошени и гадни. Гледам, че и около 70% от улицата е асфалтирана вече, остана една не много голяма отсечка дето минава и през моя блок, надявам се да го довършат до месец, месец и нещо.нелегален написа:Точно това се случи и на строежа до нас - пуснаха някаква машина и се тресяхме като луди. Няма ХЕИ, няма МЕИ - има див, груб капитализъм, който смачква животите и вътрешния мир на хората.The Arrow написа:Цялата улица, на която живея в София е в ремонт и преди малко така се разтресе сградата, че го взех за земетресение, а те цял ден минават с някаква голяма машина напред-назад.
тежки нокаути
- Мастър Люх
- В момента играе: ❚█══█❚
Не, по централноМастър Люх написа:В Лозенец ли си, бе, градски
тежки нокаути
Тук съм изцяло съгласен, винаги съм се чудил каква е квалификацията на бачкаторите по пътищата ни.нелегален написа:Решението е елементарно - вместо възложителят и изпълнителят да се циганят с финансовите ресурси като се опитат да спестят и откраднат максимално, да се наеме качествена работна ръка и по-модерна техника. (т.е. не работници които ще псуват със 150 децибела и валяци, които ще ти разтрисват ченетоThe Arrow написа: А какво е решението според тебе, не мисля че грубия капитализъм има нещо общо.)
Икономията винаги избива някъде - в случая е в здравето на хората.
като цяло е странно, че изобщо трябва да ги обяснявам тия неща.
тежки нокаути
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
ДСК най-педарастката и олигофренска банка ... за нищо не света не ползвайте услугите на тва жалко подобие на финансова институция...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Не съм имал опит с ДСК, но преди известно време четох, че са дали необезпечен кредит на някакъв дето в миналото са му давали кредит от 50 милиона, за да прави банка и тя фалирала 
тежки нокаути
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Абсолютно, но преди 3 години имах неблагоразумието да си изкарам кредитна карта към тях... въпреки че използвам услугите на друга банка.... просто условията ми се сториха най-добри. Огромна грешка... но колкото и странно да ви се стори проблема не е свързан пряко с кредита.нелегален написа:
то там не са ли само пенсионери?
Всъщност едвали някой ще има нервите да изчете тоя ферман... затова ще го сложа в спойлер
Spoiler for :

- VALEN7INVS
- Цар
В интерес на истината УниКредит освен че е най-стабилната банка в България и една от водещите в Европа е и първата, с която толкова лесно и удобно мога да си потвърдя картата в PayPal без разходки до филиали само посредством мобилното приложение. За останлото всички са еднакво зле в общи линии. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Аз съм доволен от Fibank там също потвърждаването към PayPal ставаше през електронното банкиране.:lol: :lol: :lol: написа:Дайте позитивен feedback за която и да е българска банка
Spoiler for :

нелегален написа:днес имах честта да общувам с двама севернокорейци, които се нуждаеха от упътване
Пък аз вчера упътих един англичанин или американец, по-скоро американец беше, към близкия хранителен магазин. Интересно ми е колко пъти преди да стигне до мен е пробвал да получи информация за посоките и какви отговори е получил
тежки нокаути
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Ko ko?
И къде ги намери тия севернокорейци? Не знаех, че могат да излизат от квартала ми
И къде ги намери тия севернокорейци? Не знаех, че могат да излизат от квартала ми
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Проблемът ти придобива чудовищни размери, честнонелегален написа:без отговор досега... е-е-ех... завист...Публикувано на: 24 Окт 2016 18:29
яко ли ви е да сте жалки?![]()
Гипчо ( ◕ Y ◕ )