[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Да, за съжаление простотията е доста вървежна.
Чакайте сега, някаква е изневерила на някакъв си и той е тръгнал да реве по фейсбук, това ли е? 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ами точно, защото е сравнително известен тоя, написа цяла любовна драма у фейсбука и всичко гръмна от спам и меметаGipo написа:Чакайте сега, някаква е изневерила на някакъв си и той е тръгнал да реве по фейсбук, това ли е?
тежки нокаути
Какво стана с истинските мъже, които просто преглъщат и преживяват истината
Да я беше набил щеше да е по-мъжко, отколкото путкенски истории по фейсбук
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Това е Даниел Петканов ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Ами да де, путкенска история, ама поне прави сеир и весело на няколко хиляди човекаGipo написа:Какво стана с истинските мъже, които просто преглъщат и преживяват истината![]()
тежки нокаути
"Биг брадър" сеирите не са за мен и не ги разбирам, гледайте си ги вие 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Кур за комунистите и комунизма!нелегален написа:Gipo написа:"Биг брадър" сеирите не са за мен и не ги разбирам, гледайте си ги вие![]()
Е тва е. Склонността на българския народ към пошлата драматичност е много тревожен показател за състоянието на духа на нацията. Лишете се от нея, ебаси. Станете по-хора.
иначе, честит празник:
https://www.youtube.com/watch?v=ktqfy1m7b5M
тежки нокаути
Абсолютно съм съгласен, но ще го допълня така, че изцяло да изразява моето мнение - кур и за ония другите, дето единствено могат да се мерят с комунистите по лицемериеIC1101 написа: Кур за комунистите и комунизма!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Мочмета, завъртя ми се в главата следния казус, но понеже не ми се рови из бездънните законови кодекси, реших да питам тук.
Да си представим следната ситуация. Аз имам парцел, нива, неохраняем. Реколтата ми я обират цигани, след което аз решавам да взема нещата в свои ръце и обграждам имота с трап с колове, които покривам, за да не се виждат /замаскирам ги/, а от външния край на трапа издигам висока ограда, с предупредителни табели с надпис пример.о "Частен имот, забранено влизането". И бай мангал решава през нощта да прескочи оградата, че да краде, но пада в трапа и става на шишкебап.
Аз виновен ли съм?
Да си представим следната ситуация. Аз имам парцел, нива, неохраняем. Реколтата ми я обират цигани, след което аз решавам да взема нещата в свои ръце и обграждам имота с трап с колове, които покривам, за да не се виждат /замаскирам ги/, а от външния край на трапа издигам висока ограда, с предупредителни табели с надпис пример.о "Частен имот, забранено влизането". И бай мангал решава през нощта да прескочи оградата, че да краде, но пада в трапа и става на шишкебап.
Аз виновен ли съм?
¯\_(ツ)_/ ¯
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Фермани могат да се пишат, но най-просто казано - да, виновен си.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Затова щом ще си си играл с трапове, колове и тн... направо се погрижи да не може да излезе от там жив и после направо го закопай някъде. Пък нека да ходят и да доказват нещо мангусите после
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Или трупа - в бидон с киселина, да си по-генгста.
джумерки
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Не разбирам много от кафета, но на работа обикновено имаме мляно кафе Давидов и го приготвяме в гореща вода с преса.
Това, което знам е, че, за да е качествено кафето трябва да е 100% арабика, без робуста (която е вредна) и скъпите марки са така (Давидов включително).
Това, което знам е, че, за да е качествено кафето трябва да е 100% арабика, без робуста (която е вредна) и скъпите марки са така (Давидов включително).
Най-често Лаваца, обикновено пия по три нормални на ден. НАпоследък се дразня, че нещо не мога да си уцеля правилния размер на кафето щото кафе машините вкъщи имат три настройки и размера е в зависимост от бутона, а когато съм навън нещо не мога да нацеля правилния термин за размера, който искам и ми дават най-различни 
тежки нокаути
горкичкият, ама ти направо си се изтормозил бе, сладурче!The Arrow написа:Напоследък се дразня, че нещо не мога да си уцеля правилния размер на кафето щото кафе машините вкъщи имат три настройки и размера е в зависимост от бутона, а когато съм навън нещо не мога да нацеля правилния термин за размера, който искам и ми дават най-различни
олеле майко жив да те ожали човек, как може такова нещо да не ти уцелят точната дозичка кафенце, която съвсем самичък точно си самодозираш в твойта си къщичка? ужас, какво ще ги правим тези, дето ти "дават" кафето? ми на дръвника и да поглъщат брадвата барабар със сапа освен, какво да се прави
както казва Аз
ko staa noktiНокти написа:горкичкият, ама ти направо си се изтормозил бе, сладурче!The Arrow написа:Напоследък се дразня, че нещо не мога да си уцеля правилния размер на кафето щото кафе машините вкъщи имат три настройки и размера е в зависимост от бутона, а когато съм навън нещо не мога да нацеля правилния термин за размера, който искам и ми дават най-различни
олеле майко жив да те ожали човек, как може такова нещо да не ти уцелят точната дозичка кафенце, която съвсем самичък точно си самодозираш в твойта си къщичка? ужас, какво ще ги правим тези, дето ти "дават" кафето? ми на дръвника и да поглъщат брадвата барабар със сапа освен, какво да се прави
както казва Аз
тежки нокаути