Хора помагайте търся една стара анимация/ аниме, но не се сещам почти нищо
Ще се опитам да напиша всичко, за което си спомням.
Гледал съм я преди 2001-2, сигурно е от 90-те. Не знам дали е аниме или американска анимация, но беше доста брутално.
Беше на касети и ги взимах от видеотеката Александра Видео Клуб
Като казвам касети имам предвид, че бяха няколко анимирани филми, а не само 1.
Главният герой беше някакво момче/ мъж с може би 1 или 2 меча, които бяха г/д нормални по дизайн. Нямаше нищо със самураи/ нинджи и т.н. изглеждаше нормално.
Помня, че на единият cover беше точно той, името на анимацията беше изписано с някакви златни/ жълти букви, а background-a беше тъмен.
Героя се биеше срещу някакви чудовища/ животински хуманоиди или нещо подобно.
В един от филмите имаше бойна сцена на големи скални стълбове.
Имаше доста убийства/ gore или поне така си мисля
В друг от филмите помня, че по едно време главният персонаж беше съпътстван от някаква жена и двамата отидоха да говорят с някакво AI, което май твърдеше, че е било използвано някакво супер оръжие и всички на Земята (или където се развиваше действието) са били унищожени, но главните персонажи знаеха, че ги лъже, защото преди това бяха нападнати от някакви лошковци.
Не знам каква е била тази анимация, защото както казах беше доста брутална с много убийства и ми беше неприятно да я гледам
Недейте да приемате всичко, което казах със 100% сигурност, напълно възможно е паметта ми да е изкривила тези далечни и почти изгубени спомени
Ако може да помогнете да я намерим ще съм адски благодарен, защото от няколко дни се чудя и не мога да се сетя, а вече прекарах няколко часа в google seach-ове