Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно
Много интересно интервю на г-н Дерменджиев: http://www.sportal.bg/news.php?news=620301
Коментарът му за българската злоба е много показателен...
Коментарът му за българската злоба е много показателен...
тежки нокаути
Моето наблюдение е, че никой не мразеше лудогорец. На повечето им бяха напълно безразлични(вкл и на мен) и си знаеха, че проблемите идват от управлението на Левски и ЦСКА, а не от новозавъдилия се клуб. С изказванията си за патриотизма и тем подобми малоумия обаче домовчиев успя да спечели неприязъм към клуба си.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Съгласен съм , че Домусчиев имаше няколко не много добре премерени изказвания, но като смятам, че е пич и ме кефи доста и изобщо не вярвам на обвиненията на критиците му. Даже още се радвам, че успях да си поприказвам с него в самолета преди време, супер приветливо се държеше.Gipo написа:Моето наблюдение е, че никой не мразеше лудогорец. На повечето им бяха напълно безразлични(вкл и на мен) и си знаеха, че проблемите идват от управлението на Левски и ЦСКА, а не от новозавъдилия се клуб. С изказванията си за патриотизма и тем подобми малоумия обаче домовчиев успя да спечели неприязъм към клуба си.
тежки нокаути
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
И на мен ми допада Кирил Домусчиев, макар да съм нямал възможността да комуникирам с него лично. Действията му са много премерени и затвърждава позициите си като уважаван и интелигентен бизнесмен. Просто в България успелите хора не са на почит и винаги ще има селяци, които ще твърдят, че живее на гърба на държавата или пък ще се чудят защо влага пари за скъпи футболисти вместо да играе с юношките и да спонсорира болните и бедните със собствените си пари...
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Да бъдем честни - Лудогорец бяха подпомогнати от съдията доста - отменен редовен гол, несъществуваща засада... Но си струваше изглеждането заради гола на Кешеру. Златна резерва.
Ебаси якия мач копелета, точно такива ме кефят, макар и да не гледам много футбол. Тоя Киро Гела не спря да ги купува тия мачове значи
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
тежки нокаути
Да бе, имаше някои странни неща, но това е. Иначе:
"Няма шанс Кафу да бъде продаден за 6-6.5 млн.евро, както се говори. Само може да се снимат с него за тези пари. Към Кафу има интерес от доста грандове, но не е редно да се коментират такива неща. Ние сме казали, че Кафу под десетина милиона няма да го продадем", разкри Домусчиев.
Давай Лудогорец, давай Киро!
"Няма шанс Кафу да бъде продаден за 6-6.5 млн.евро, както се говори. Само може да се снимат с него за тези пари. Към Кафу има интерес от доста грандове, но не е редно да се коментират такива неща. Ние сме казали, че Кафу под десетина милиона няма да го продадем", разкри Домусчиев.
Давай Лудогорец, давай Киро!
тежки нокаути
Домусчиев каквито и мизерии да си прави покрай бизнесите и държавата, определено не можем да отречем, че Лудогорец е един перфектно управляван клуб и достоен за чест и почитания. Такова нещо не сме виждали, а след тяхното неизбежно падение някога, няма и да видим скоро.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
На мен ми се стори, че говори за падението на Левски и "Литекс-Етрополе"(ЛиСКА)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Нищо конкретно. Просто всяко нещо си има възход и падение. Например Римската Империя... 
Шегата на страна, сега се замислих нещо... през 2020 УЕФА искат да променят правилата на ШЛ, така че още повече да облагодетелстват богатите първенства. Е тогава ще ядем дървото. Не ми се влиза в детайли, потърсете в интернет...
Шегата на страна, сега се замислих нещо... през 2020 УЕФА искат да променят правилата на ШЛ, така че още повече да облагодетелстват богатите първенства. Е тогава ще ядем дървото. Не ми се влиза в детайли, потърсете в интернет...
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Това което Дидо искаше да каже, е че всеки Хегемон пада някога. Дори Барселона, които са най-успешния отбор последните години изпитват/ха трудности. Това че Лудо имат 30 милиона в повече за харчене не означава, че няма да пропаднат до 3-4 място в А Група и да не видят Европа Х време. Може и на Киро да му писне, и тн и тн.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- newcomer
http://www.sportal.bg/news.php?news=620943
Дали ще се впише ако го вземат? Аз лично не съм го следял.
тежки нокаути
- newcomer
Коментарите са златниIC1101 написа:http://egoist.bg/#!/articles/kupi-li-si-grisha-kupa
Поредната, хленчеща, анти-Лудогорец статия.
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Абе интересно футболните фенове четете ли нещо друго от "статиите" освен първите два реда?IC1101 написа:http://egoist.bg/#!/articles/kupi-li-si-grisha-kupa
Поредната, хленчеща, анти-Лудогорец статия.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Мале, линкнал съм грешната статия
Нищо, ето я тази, която исках първоначално да постна: http://egoist.bg/#!/articles/zashto-fut ... ludogoretz
Иначе, да, прочетох я цялата, че и с коментарите
Иначе, да, прочетох я цялата, че и с коментарите
тежки нокаути
Провалил се в Украйна и Гърция с добър половин сезон в Депортиво.newcomer написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=620943
Искам да се гръмна.
- newcomer
Aвторът изглежда иска да се изкара истински футболен фен, но имам какво да му отговоря:
I. Кирил Домусчиев щял да използва 15-те млн., за да си купува титлата в Първа професионална лига "за поне още десет години напред". Пълен абсурд, затова ли отборът е финансово стабилен и се купуват, бих казал, стойностни играчи? Може би не всичките пари ще отидат за отбора, но те са спечелени от него и Киро няма как да не се съобрази с това.
II. "Патриотичен коментар" - пак Домусчиев е сочен с пръст, едва ли не той принудил коментаторите да обсъждат с еди-какъв-си тон. Коментаторите няма как да коментират вяло и неутрално, защото
1) всеки мач на разградчани в Европа спира дъха; и
2) факт е, че този отбор реди постижение след постижение във време, когато футболът ни е едва ли не умрял.
Положенията не ги коментирам, защото е така. Но драскачът наистина не е гледал футбол, ако ще ми се заяжда за това, че Лудогорец бавели играта. Това е напълно позволено! Имаше грозни отигравания, да, но и домакините не бяха най-големите спортсмени.
За това, че неутралните и феновете на други отбори подкрепят "зелените": отново виждам злоба - едва ли не това бил отбор, който днес го има, утре не ("хи-хи, подкрепят ви утайки, които утре ще плюят по вас").
III. Тъпакът се прави на умен, като сравнява успешен отбор с националния ни отбор по футбол. Уважаеми льольо - превръщането на футбола в бизнес не е нещо ново и така големите клубове стават колосите, които са. Освен това:
1) Владислав Стоянов всъщност играе много добре за България, спомни си мача с Португалия; и
2) Естествено, че ще играят с повече хъс за клубния си отбор! С националния отбор се състезават за класиране в някаква измислена класация, където тимът на първо място рядко има качествата да е там. Плюс това представителният ни отбор е без стратегия за дългосрочно развитие, така че и да картотекираме половината чужденци от Лудогорец, пак ще бием на късмет, защото за да може един отбор да е силен, той трябва да е сработен!
IV. Лудогорец нямали конкурент в първенството. Не си гледал нищо! По родните терени Лудогорец е бил надиграван не веднъж и два пъти. Рокадите в състава (Кешеру е титуляр у нас) означават, че Лудогорец допуска повече грешки и в предни позиции, и дефанзивно. А срещу общо взето най-силния им състав Левски ги смачка с положения.
V. Финалният абзац е най-странен. "Странно е" да подкрепяш Лудогорец, ако си фен на друг отбор. И ми дава пример с английски тимове. Смешко, общо взето всеки английски отбор има претенции и качества да е сред изненадите в ШЛ, затова там всичко е на индивидуален принцип - казва се конкуренция? У нас положението е такова, че Левски и ЦСКА изхвърчат първи и на обикновения фен не му остава нищо друго, освен да гледа другите, които могат да се пробват...
Аман от професори.
I. Кирил Домусчиев щял да използва 15-те млн., за да си купува титлата в Първа професионална лига "за поне още десет години напред". Пълен абсурд, затова ли отборът е финансово стабилен и се купуват, бих казал, стойностни играчи? Може би не всичките пари ще отидат за отбора, но те са спечелени от него и Киро няма как да не се съобрази с това.
II. "Патриотичен коментар" - пак Домусчиев е сочен с пръст, едва ли не той принудил коментаторите да обсъждат с еди-какъв-си тон. Коментаторите няма как да коментират вяло и неутрално, защото
1) всеки мач на разградчани в Европа спира дъха; и
2) факт е, че този отбор реди постижение след постижение във време, когато футболът ни е едва ли не умрял.
Положенията не ги коментирам, защото е така. Но драскачът наистина не е гледал футбол, ако ще ми се заяжда за това, че Лудогорец бавели играта. Това е напълно позволено! Имаше грозни отигравания, да, но и домакините не бяха най-големите спортсмени.
За това, че неутралните и феновете на други отбори подкрепят "зелените": отново виждам злоба - едва ли не това бил отбор, който днес го има, утре не ("хи-хи, подкрепят ви утайки, които утре ще плюят по вас").
III. Тъпакът се прави на умен, като сравнява успешен отбор с националния ни отбор по футбол. Уважаеми льольо - превръщането на футбола в бизнес не е нещо ново и така големите клубове стават колосите, които са. Освен това:
1) Владислав Стоянов всъщност играе много добре за България, спомни си мача с Португалия; и
2) Естествено, че ще играят с повече хъс за клубния си отбор! С националния отбор се състезават за класиране в някаква измислена класация, където тимът на първо място рядко има качествата да е там. Плюс това представителният ни отбор е без стратегия за дългосрочно развитие, така че и да картотекираме половината чужденци от Лудогорец, пак ще бием на късмет, защото за да може един отбор да е силен, той трябва да е сработен!
IV. Лудогорец нямали конкурент в първенството. Не си гледал нищо! По родните терени Лудогорец е бил надиграван не веднъж и два пъти. Рокадите в състава (Кешеру е титуляр у нас) означават, че Лудогорец допуска повече грешки и в предни позиции, и дефанзивно. А срещу общо взето най-силния им състав Левски ги смачка с положения.
V. Финалният абзац е най-странен. "Странно е" да подкрепяш Лудогорец, ако си фен на друг отбор. И ми дава пример с английски тимове. Смешко, общо взето всеки английски отбор има претенции и качества да е сред изненадите в ШЛ, затова там всичко е на индивидуален принцип - казва се конкуренция? У нас положението е такова, че Левски и ЦСКА изхвърчат първи и на обикновения фен не му остава нищо друго, освен да гледа другите, които могат да се пробват...
Аман от професори.
Май ще играем с ПСЖ, Базел и Арсенал. Присъствах на мача с Базел на стадиона дето беше октомври или ноември 2014 (даже още си пазя билета), беше доста скучен мач, въпреки че ги бихме с 1:0 в добавено време. Също така, ще ми е готино да гледам Лудогорец срещу Арсенал понеже преди ги следях редовно и ще ми е интересно да видя английски фаворит срещу български фаворит. За ПСЖ нищо не знам. 
И поста на един познат във Фейсбук, смятам че е напълно прав по абсолютно всяка една точка. Предупреждавам, че е дълго и слагам в спойлер:"Лудогорец" ще гостува на швейцарския първенец "Базел" в първия си двубой от груповата фаза на Шампионската лига.
Мачът ще бъде на 13 септември от 21,45 часа на стадион "Санкт Якоб".
Първото домакинство на разградчани ще бъде срещу големия фаворит в групата "Пари сен жермен". Сблъсъкът с парижани на националния стадион "Васил Левски" ще се състои на 28 септември.
В третия и четвъртия кръг "Лудогорец" ще премери сили с английския вицешампион "Арсенал". В първата среща на 19 октомври българския отбор ще гостува на "Емиратс", а двубоят в София ще е на 1 ноември.
На 23 ноември тимът на Георги Дерменджиев ще посрещне "Базел", а участието на "Лудогорец" в груповата фаза приключва с гостуване в Париж на 6 декември.
"Имаме възможности да печелим точки. Надявам се на толкова, че да ни дадат третото място в групата", коментира Дерменджиев веднага след жребия.
Spoiler for :
тежки нокаути