Tu-tu-ruu~ написа:нелегален написа:Всички се съгласяваме, че онази е била пълен боклук и че напълно си е заслужила позицията в момента, нали?
Е, например, в 6-ти клас в часовете по рисуване седях до едно момиче, което нямаше никакво желание да рисува и само ми лазеше по нервите - бодеше ме с един кабър и аз като и казвах да спре тя ми отговаряше: "Няма, аз съм садистка". Да, и после такъв шамар и нацепих, че я отнесох от стола. Година по късно същтата тая шафрантия пак ме беше изнервила и я закачих на една от металните закачалки за дрехи, при което връхната и дреха се разкъса и ситуацията и беше доста унизителна за нея. Но виж, благодарение на мен, тя стана по-скромна и по-сдържана и спря да бъде такъв разглезен боклук, и така до ден днешен. Последното което чух за нея е, че е станала успашна народна певица.
Братленце, какъв мухъл трябва да си и какъв авторитет в класа си имал изобщо, след като дори момиченцата са те тормозили даже в шести клас? Не ми се мисли на какво са те подлагали момчетата, щом си станал такъв педеруга

Даже се хвалиш, че си унижавал жени от малък и го имаш за голямо постижение. Тъжна работа, пък и жалка същевременно.
Я разяснете малко какво значи жена да те травмира, малтретира или тормози? Все си мисля, че най-много човек би се ядосал ако не му пусне, а има влечение към нея, иначе му е през курягата и не и обръща грам внимание. Може да измисля някакви истории за теб, ама като ти дреме на характеристиката няма какво да постигне.
Аз редовно виждам някои съученички в гепи ме примерно, пък и в разни целенасочени агенции и изпитвам единствено съжаление и леко отвращение, но не омраза или кеф. Дори им помагам на жениците като ги линквам в прословутата тема в датата за компаньонки и индиректно им помагам да припечелят нещо..