здравейте взех си джойстик но не мога да го подкарам.
Нито скайрим нито драгон ейдж инквизицията моля за помощ.
logitech f310
Re: logitech f310
Принципно generic pad-овете не се поддържат от много игри, които ползват XInput библиотеката на Microsoft, която е за Xbox 360 контролери. За да накараш твоя контролер да работи с тези игри ти трябва това емулаторче - x360ce, което прехвърля от единия input method към другия. Общо взето сваляш, пускаш програмката, с която да си настроиш мапването от твоя контролер към xbox контролера, запазваш настройките и копираш файловете от папката на емулатора, в папката на игрите, които искаш да играеш с контролер.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Глупости. Моя е F510 и работи перфектно без никакви допълнителни програми.
Just plug and play
Just plug and play
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
Честно си признавам не го бях проверил дали поддържа xinput и просто написах как стоят нещата при повечето generic. belucio, в случая на твоя gamepad на гърба му трябва да има копченце, което превключва между xinput и direct input.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?