Май ще спра да се интересувам и коментирам FPS (не мога повярвам че го казвам след като съм започнал с тях)...
Какво, сега си имаме QuakeWatch?

Тея Blizzard са най великите, просто няма ама абсолютно никъв спор в това!!! Те отново го направиха, как мама му стара успяват??? Ебаси протата човек. С каквото и да се захванат стават номер 1, даже в FPS-те. Не ползват Steam, имат си Battle.net, не ползват лайняни чужди енджини и тн. Не че съм фен на Overwatch, но трябва да се признае тяхното величие. Най големите. Жалко само дето аз минах в отбора на MMO и RPG и не се кефя на FPS вече, явно.
А от другата страна си имаме баба Бетесда със старчета разбойници които си купиха едно легендарно студио и сега се опитват да вървят по стъпките на Blizzard :д
Поне така ми изглежда на мен.
7 милиона играчи имали на ESU-ту :д муахаххахахахаха баси смешниците са тея, тая шитня не трябва даже да я споменават.
И кво направиха с Pray??? Кво ползват и това име да смукат пари, то може да лепнат стикер Pray явно на всяква игра. Предната беше супер як замисъл, просто беше уникално яка идея Блейд Ръннер, bounty hunting в супер як сеттинг. Сега имаме нещо от типа на Half-Life явно....