Ний бяхме точно пред Кинг-а,един метър вляво от тонколоната щото много пукаше ушите.
Още с първите рифове на РЕпентлес почнаха да ни блъскат,прибрахме две-три по-нисички момичета пред нас да не ги премажат и вече към 2-3-тата песен почнаха здраво да блъскат.
В началото мислех да седя встрани,щото около мен се бяха събрали бетонни блокове,даже някои бяха четвъртити и с моите 70 кила щяха да ме развяват като парцал.
Помня,че до момента в който някой почна да ръси бира и ми влезна в очите като временно ослепях,вече не ме ебеше за нищо.Точно в тоя момент охраната почнаха да ни пръскат с вода от ШИШЕТА и тук-таме раздаваха чаши,щото пак се бяха осрали с температурата.
Не знам за теб,ама до момента,в който не започнах да се блъскам в погото около мен беше станало толкова тясно,че не можех да си извадя ръцете,щото беше станало толкова тясно,че изядох косата на поне 3 метъла(потни)и след тва с бирата му теглих майната.
Муушпита беше айляк,пак пред КЕрито около 30-40 човека.И на други места имаше,ама бяха по-слаби(в средата и от другата страна на сцената).Имаше две мацки,които разнясяха като прани гащи,ама въпреки тва се кефеха сигурно повече от мен.Видях поне двама човека дето паднаха на земята и по едно време като се засилвах с гръб и гъз,някой ме изръга с лакът в бъбрека,след което отидох малко по-назад до пулта да реанимирам и не можах да си хвана перце
Възможно е да преувеличавам нещата,щото тогава адреналина ми беше в повече и като цяло се размазах от кеф,ама все пак питче си имаше на всяка песен,въпроса е,че първите три реда си пазеха местата и не се включваха,поради което само ги блъскаха в огражденията. Пък и все пак първи концерт на Slayer...
А пък Megadeth къде ги забрави??Ако можех и там щях да ида,но изпити...Мама им

БТВ,Скорпионите кога ще свирят???