Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 23 Май 2016 21:15
-Stormrаge- написа: Отвори на 22-страница... В data.bg форума също съм го поствал. Правен е с Pot Player.
Как? В смисъл, гледал си btv action на живо през Pot Player-a и същевременно си записвал мача ли? (след което си изрязал записа) или самия плейър има опция да пази примерно последните няколко минути?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 23 Май 2016 22:03
Гледах BTV Action през Fusion TV-то на Bulsata като си експортвам стриима към Pot Player. Там си имаш Timeshift buffer както и функция за запис на стриима. Има и опция за директен запис на част от клипа в много различни формати включително и gif и най-якото разбира се Direct Stream Copy ... Тва спестява адски много време и нерви в търсене на конкретна програма с която да отварите конкретния формат за да си си cut-нете няква част от клип. Особено ако ви се е налагало да работите с контейнери от сорта на MKV примерно знаете за кво говоря... В случая просто плеъра трябва да може да възпроизведе дадения файл... а повярвайте ми той възпроизвежда всичко или поне досега не съм открил нещо което да му се опре... Та в общи линии превъртам си до конкретния момент давам старт видео запис след това стоп... адски наивно и елементарно, но повярвайте ми в пъти по-бързо лесно и ефективно от работа с cut-ери декомпресори компресори и т.н. като слагам вметката разбира се за просто елементарно рязане. е тва примерно пак съм го рязал по същия начин https://giant.gfycat.com/DearGraveCooter.webmСъс същия плеър си гледам клипове и плейлисти от Youtube или Twitch стрийм примерно. ps: Колкото до Direct Stream Copy-то много платени софтуери дори не го поддържат приермно Vegas... а тва е единствения начин да си отрежете клип без загуба на качество...
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Май 2016 00:38
Много интересно... ще го разцъкам Само че за мачове няма да мога да го използвам - стандарт в HD безплатните стриймове се превърна Ace Stream, чийто плейър пък е базиран на VLC... така че може би ще трябва да се разровя в неговите опции.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Май 2016 11:56
нелегален написа: Марио не е тъп, той просто е луд. Не съм съгласен. Ицо е луд. Ибра е луд. Суарес е луд... Маро е просто тъп
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Май 2016 15:36
А интересен пример за футболист, тръгнал по пътя на Балотели, но успял да се откъсне от него, е Марко Арнаутович. Като бяха заедно в Интер се лигавеше, общо взето се правеше на дете, което не иска да порасне. Отиде във Вердер и въпреки че играеше добре там, скандалите, най-вече спречквания, бяха прекалено чести. Реши да премине в Стоук и избухна. Спря да се лигави като стана баща. Играе редовно за Австрия и дори го вкараха в тима за Франция. Явно зависи от човека.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Май 2016 15:41
Абе на моменти все още си показва рогата в Стоук, но съм съгласен, че е станал много по-уравновесен
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Май 2016 16:02
denik написа: Много интересно... ще го разцъкам Само че за мачове няма да мога да го използвам - стандарт в HD безплатните стриймове се превърна Ace Stream, чийто плейър пък е базиран на VLC... така че може би ще трябва да се разровя в неговите опции. Теоретично може да се експортне Ace Stream директно към Pot Player но не съм наясно точно как става. Би било супер удобно защото освен за мачове аз го ползвам и за гледане на торенти онлайн примерно (*.torrent десен клик open with Ace Stream) пък VLC-то ми е доста дървено и ми лази по нервите... Обаче може да направиш следното да си запишеш мача през Ace Stream (VLC) >>> Може преди това да се наложи да си set-неш директория за запис Tools -> Preferences -> Input&codecs and Record directory or filename След което с Pot Player-а вече да си кътнеш каквото искаш и както искаш Сетих се още една много полезна и любима функция в Pot Player... както повечето плеъри и той може да тегли автоматично субтитри от нета. Да кажем обаче субтитрите не съвпадат с тайминга на рилиийза (избързват или изостават)... с бутоните < > може да си ги синхронизирате и най-якото с комбинацията Ctrl+Shift+S автоматично ви запаметява вече редактираните субтитри в папката на видео файл и то автоматично преименувани с неговото име. Така си спестявате цялата галимация от ползване на Subtitle Workshop (или алтернатива) отваряне редактиране на субтирите запаметяване и т.н. Всичко става директно в плеъра за 10-тина секунди...
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 29 Май 2016 00:10
Добре, стига толкова скучен футбол! Време е за Копа Америка и Европейското!!!
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 29 Май 2016 12:09
denik написа: Добре, стига толкова скучен футбол! Време е за Копа Америка и Европейското!!! Финалът наистина ли беше скучен. Правих нещо за университета и хванах само продължения и дузпи. Във всеки случай, тъпо става, като се падат два отбора от една държава (особено испански ), защото при тези обстоятелства който и да бие, Испания взима купата... феновете на Атлетико пуснаха две сълзи от тъга, но после със сигурност са спретнали купон с Реалците. Ако има финал на шл между два български отбора, тогава гледай зрелище - стадионът ще бъде порутен за полувреме, а феновете на загубилия отбор ще започнат масово сбиване, което ще продължи и извън стадиона... не че искам да се случват лоши неща, но от малкото, което гледах снощи, емоцията я няма. И се класират все същите отбори. Скука.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 29 Май 2016 15:21
Мачът беше адски тъп и смешен. Иначе всичките ти разсъждения са пълен минус...
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 29 Май 2016 15:59
Ню, егати разсъжденията правиш и до невероятни заключения стигаш, честно Но искам да отбележа завръщането на една легенда - след 20 години Славия се завръща в Европа. Това си заслужава да се види. На домакинския мач ще присъствам, макар да не съм техен фен. Дано поне 1000 човека се съберат, предвид факта, че преди 20 години този отбор е имал фенове колкото Лудогорец и Литекс имат взети заедно, че и повече. Хайпнат съм
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 29 Май 2016 16:20
The Wolf написа: Ню, егати разсъжденията правиш и до невероятни заключения стигаш, честно Но искам да отбележа завръщането на една легенда - след 20 години Славия се завръща в Европа. Това си заслужава да се види. На домакинския мач ще присъствам, макар да не съм техен фен. Дано поне 1000 човека се съберат, предвид факта, че преди 20 години този отбор е имал фенове колкото Лудогорец и Литекс имат взети заедно, че и повече. Хайпнат съм Връща се на прага на Европа и там ще си остане. Както и всички други български отбори
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Юни 2016 17:46
Някой ще се опита да claim-не Железният Трон май-май
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Юни 2016 18:50
newcomer написа: Правих нещо за университета и хванах само продължения и дузпи. Във всеки случай, тъпо става, като се падат два отбора от една държава (особено испански ), защото при тези обстоятелства който и да бие, Испания взима купата... феновете на Атлетико пуснаха две сълзи от тъга, но после със сигурност са спретнали купон с Реалците. Това беше ебаси мега-ултра тъпотията, как можа да го изкендзаш... да беше добавил също, че са били дузпите с квадратна топка.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 01 Юни 2016 20:08
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юни 2016 14:31
denik написа: The Wolf написа: Ню, егати разсъжденията правиш и до невероятни заключения стигаш, честно Но искам да отбележа завръщането на една легенда - след 20 години Славия се завръща в Европа. Това си заслужава да се види. На домакинския мач ще присъствам, макар да не съм техен фен. Дано поне 1000 човека се съберат, предвид факта, че преди 20 години този отбор е имал фенове колкото Лудогорец и Литекс имат взети заедно, че и повече. Хайпнат съм Връща се на прага на Европа и там ще си остане. Както и всички други български отбори Именно! За това подобно нещо е събитие за феновете, някакъв минимален досег до Европа. Както на олимпиадата гледаш всички наши борци и стрелци, макар да ти е пределно ясно, че повечето от тях ще отпаднат още в пресявките... На стадиона ще бъда за мачовете на Славия и Левски, ще стискам палци и на Лудогорец да влязат отново, че да се вдигне малко клубния коефицент на отборите ни. Пък Берое са ми леко безразлични, но ако успеят, ще се радвам и за тях.
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 02 Юни 2016 15:20
Gipo написа: newcomer написа: Правих нещо за университета и хванах само продължения и дузпи. Във всеки случай, тъпо става, като се падат два отбора от една държава (особено испански ), защото при тези обстоятелства който и да бие, Испания взима купата... феновете на Атлетико пуснаха две сълзи от тъга, но после със сигурност са спретнали купон с Реалците. Това беше ебаси мега-ултра тъпотията, как можа да го изкендзаш... да беше добавил също, че са били дузпите с квадратна топка. Кое от казаното не е вярно?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Юни 2016 21:21
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Юни 2016 22:16
Цитат: Можехме да направим равен - Ивайло Петев нимоа Иначе, Джейми Варди е английски футболист, който стана голмайстор на английското първенство този сезон и беше в основата на абсолютно, тотално неочаквания успех на неговия отбор Лестър Сити (за тяхното изключително постижение предполагам си разбрал, доста шум се вдигна навсякъде). Самият Варди има доста интересна история - до преди няколко години е цъкал в долните дивизии на Англия (еквивалента на селските отбори в БГ), на 24-25-годишна възраст (когато се предполага, че щом дотогава не си успял, значи не си успял). Дори половин сезон е играл с нашийник на глезена след сбиване в бар и пробация. Има и други интересни факти около него, в Холивуд вече подготвят скрипт за филм. Като цяло по характер е доста голямо копеле (вкл. и расист... ама мен това не ме бърка), но миналия сезон действително избухна в игрово отношение. В настоящият му договор с Лестър има клауза, според която ако даден отбор предложи определена (или по-висока сума), то Лестър ще са длъжни да допуснат играча да преговаря с другия отбор (и няма да се пазарят). Точно това са направили Арсенал. Треньорът на Арсенал - Арсен Венгер - който е треньор на отбора от 1996-та (и се очаква до 1-2-3 години да се пенсионира) спазва много стриктна философия както за играта на отбора си, така и за начина, по който прави сделки. Според неговите виждания, в 99% от случаите той разчита да купува евтини млади играчи, които да развие до статут на звезди, вместо да купува скъпи, вече блеснали звезди. Разбира се, това си има и минусите и един от тях е, че отборът не е печелил първенството от 2004-та. Не че Варди е голяма звезда, но в случая наистина си изживява петте минути слава. Освен това, футболистът не е първа младост (на 29 години е), като му предстоят може би 1-2 години на най-високо равнище, преди уменията му да почнат да заслабват в резултат от възрастта. Да не говорим, че въпреки че играчът показва умения, в действителност единствено през изминалия (току-що завършил) сезон се е представил изключително. Преди 1 година беше буквално анонимник. Затова го има и риска да не повтори формата си през новия сезон. Другата съществена част е, че Венгер като цяло купува футболисти, които са добри момчета по характер (на терена и извън него). Имали сме лайнари, но доста рядко. Затова и това е нещо нестандартно за Арсенал. Трето - както казах, игровата философия на Венгер е футболистите му, когато са в нападение, да разиграват бавно и методично топката - с много пасове в близост до противниковия вратар и голове от близко. Това изисква много технични футболисти, които разчитат по-малко на скорост и експлозивност и повече на мозък и ... "разцъквания". Варди е точно обратното - той тича много, умее да поема топката на скорост в движение и често стреля от далече. Затова на пръв поглед изглежда малко нетипично за стратегията, която се прилага в Арсенал. Ще е интересно да го видим какво ще направи на Еврото. След този сезон, почти сигурно си гарантира поне няколко мача като титуляр за Англия. --- Подобна е историята с Иън Райт, който влиза в топ 3 на нааай-легендарните футболисти в историята на Арсенал. Пристига през 1991 на 28-29 години (застаряващ), до преди няколко години е играл в много долните дивизии и след като пристига в Арсенал, противно на очакванията вкарва всеки сезон по 25-30 гола (което е суупер добре) .. и така до 35-годишна възраст (което е истинска рядкост).
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 03 Юни 2016 22:33
Аз пък чакам Арсенал да купи Аубамеянг. Достатъчно солиден, за да стане отборът завършен в атака. Само да побързат, защото Барселона гледа (стига купуваха). Ще ми се Венгер да прибере и Бен Арфа, но той направи една силна кампания в Ница и като го знам ще се възгорнее, разпусне и върне към посредствеността (дано не). Впрочем, Рон-Роберт Цилер от Хановер беше добра опция за заместник на Чех, ама ето на, Лестър ви изпревариха. ПС: Футболният въпрос на века - не би ли трябвало да се произнася Лейчестър, както се пише? Или пропускам нещо?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|