Кажете какво обичате да си готвите? Нещо по-интересно? Че нещо съм зациклил на едни и същи пет неща, а сайтовете с рецепти нещо не могат да ме спечелят.
Тия дни ще пробвам това и ще пиша мнения

Sturm написа: къв ханс бе...
нелегален написа:потъси за "пълнени путки" - това беше най-култовата рецепта в старата тема.
http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php? ... 9#p1049099shub niggurat написа:Ето я рецептата на баце ви Рийд за ПЪЛНЕНИ ПУТКИ :
За да започнете ви требе едно кило свежи путки. И то не какви да е, а женски путки, оти Цензурата си е Цензура коги мое да я напълним. Мое ли да напълним Цензурата на козътъ, ели на кокошката ? Епа у неко села тука наблизо и тава могат, ама ниа не сме като тех да го еба.
Та тея убавите путки съга ги умиваме с ладна вода, оти да не миришат на хуй ели на риба и почваме да ги пълним. Ниа мъжете млогу добре си знааме как се пълни Цензура, ама за жините е по-друго и я лично препоръчвам на сека жена, къде сака пълнена Цензура, да си викне неко мъж, барем напълни и нейната. Докато а пълниме, тя че пуска сос и тоо сос е млогу арен между другото ама не е за секой вкус.
Та коги ги напълниме теа убавите путки, пак ги умиваме и ги тураме на неко топло и сухо место да си пущат соса. След тава туряме кебапчета, туршия и рикия на масата и почваме да са галиме по шкембето и да го дръвим докат' дават Преслава ели Камилия по тиливизура. Тава беше от мене за сеги, а за следващио път че ви покажем СПАГЕТИ КАРБОНАРА - ФАНИ МА ЗА ФАРА. Приятно пълнене на путки!
Sturm написа: къв ханс бе...
Демек си ял пържено тесто? Като мекички ли? Не разбрах как ставаАз написа:Преди около две седмици си направих глутеново месо (сайтан), от пълнозърнесто брашно, след което го овкусих със кимион и соев сос и го спържих в тиганБеше яко
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.