Мнението ви за българските сериали

Какво да гледаме
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Мнението ви за българските сериали

Мнение от denik »

В момента тече един бг сериал "Връзки", който трябва да се води някакво подобие на "Сексът и градът". Комедия, насочена към лековерни и не много интелигентни жени.

Обачеееееееее, пред него продуктовото позициониране в Под Прикритие и Стъклен Дом направо бледнее. Този "Връзки" е буквално РЕКЛАМА. Сигурно се показва по един нов бранд на всяка минута... (закономерно де, предвид аудиторията)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

newcomer написа:"Кантора Митрани"
Това беше единственият бг сериал, който следях с интерес. Твърде тъжно, че го канселираха едва след един сезон. Беше адвокатска драмичка и като цяло звучеше по-малко "сапунено" от останалите. Главният герой беше написан и развит много добре...

Обаче, явно, ако не е мутренски сеир тип "Под прикритие" или 100%-ва сапунка или комедия с евтини шеги за простолюдието, българският зрител въобще няма да му обърне внимание
Аватар
Buttersa
В момента играе: не казвам

Мнение от Buttersa »

Под прикритие е доста сносен, заследах се в последния сезон и повечето седят сравнително адекватно (за БГ сериал, разбира се). А пък Връзките гаджето ме кара да го гледам, иначе никога не бих седнал да се занимавам с него. Става, въпреки, че е бая "forced" на моменти и е с жалко продуктово позициониране. А тоя новия за лекарите е толкоз по нашенски жалък драматургично и пълен със смешно натфизко театралничене, че няма накъде просто.
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Buttersa написа: А тоя новия за лекарите е толкоз по нашенски жалък драматургично и пълен със смешно натфизко театралничене, че няма накъде просто.
В тоя забелязвал ли си продуктово позициониране, че нямам нерви да го гледам и него....
The Arrow

Мнение от The Arrow »

По това от което съм мяркал от тоя сериал по ТВто докато вечерям не съм видял да има продуктово позициониране, но някак си ми е прекалено таргетиран към лекарската аудитория, че да ми грабне вниманието.
тежки нокаути
Аватар
Buttersa
В момента играе: не казвам

Мнение от Buttersa »

denik написа:
Buttersa написа: А тоя новия за лекарите е толкоз по нашенски жалък драматургично и пълен със смешно натфизко театралничене, че няма накъде просто.
В тоя забелязвал ли си продуктово позициониране, че нямам нерви да го гледам и него....
Хич си нямам и на идея, гледах с едното око докато вършех разни задължения из нас и ми беше прекалено достатъчно да видя що за родна претенциозна дрисня е.
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Публикувай отговор