[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
И Drake ще пуска нов албумhyper' написа:Април е някъв мн фентъзи месец, ГоТ и новия dark souls...
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Хващай http://www.filedropper.com/135Dr. Gonzo написа:Някой може ли да ми каже, от къде да сваля брой 135?
Изтървал съм го и сега линковете за сваляне са невалидни. А след него издавани ли са други?
Аз ще правя Serious Sam април.Der Meister написа:От трите предложения за сега, като че ли риъл пикс най ми се нрави. Но като цяло ми се щеше да е нещо актуално за конкретния месец и сравнително хайпнато за всички, както примерно декември стар уорса, но май нищо такова няма сега. Като почне еврото може аватари с футболисти
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Аз започвам с по-стабилния хайп за Warcraft, затова в близките 3 месеца, и може би малко след това, ще бъда с Warcraft-based аватари 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
едно време много се комплексирах, че не я владеех като останалите про-та. спомням си, че имаше един от моя клас и още един от съседния клас мега добри и често ги гледах в клуба до гимназията 
тежки нокаути
Ами за Хасково говоря, всъщност. И не мисля, че има начин да им помня никовете след толко години 
edit: леле, тя играта още е подддържана: http://www.polygon.com/2016/3/12/112120 ... istory-127
чудя се дали да не си я взема пак, е така от носталгията. но то вероятно няма да е същото.
edit: леле, тя играта още е подддържана: http://www.polygon.com/2016/3/12/112120 ... istory-127
чудя се дали да не си я взема пак, е така от носталгията. но то вероятно няма да е същото.
тежки нокаути
И аз никога не съм бил много добър на War 3. В смисъл, цъках доста и доста часове насъбрах, но не мога да кажа, че съм бил кой знае какво. Но беше голяма, голяма мания... :Д
Не, през няколко дни форумът пада
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Макар да не съм никакъв фен на варцрафт джойнвам към месеца с аватариdenik написа:И аз никога не съм бил много добър на War 3. В смисъл, цъках доста и доста часове насъбрах, но не мога да кажа, че съм бил кой знае какво. Но беше голяма, голяма мания... :Д
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
какво има днеска 
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Аутизъм, брат
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Има доза истина. СВ обаче го вкараха съвсем скоро, така че е много далече дори от 10% капацитет според мен. А от друга страна, почти не съм виждал кола със С. Предполагам, че повечето таралясници от времето, когато смениха регистрациите, вече са по моргите и съответно тези номера не съществуват. Ще обърна внимание идната седмица дали ще забележа, и колко, коли със С.
Като цяло, един милион коли ми се струва много. А населението най-вероятно по документи е 1.1 - 1.3, но реално сигурно наистина скача към 1.7-1.9.
Side note - или си въобразявам или това е заблуда, но напоследък виждам адски много коли с монтански и шуменски регистрации :Д (по принцип имаше една схема, че ако почнеш да си мислиш за нещо, ще го забелязваш все по-често в градска среда и като цяло около себе си)
Като цяло, един милион коли ми се струва много. А населението най-вероятно по документи е 1.1 - 1.3, но реално сигурно наистина скача към 1.7-1.9.
Side note - или си въобразявам или това е заблуда, но напоследък виждам адски много коли с монтански и шуменски регистрации :Д (по принцип имаше една схема, че ако почнеш да си мислиш за нещо, ще го забелязваш все по-често в градска среда и като цяло около себе си)
Ако бяхме нормални и използвахме всички букви от латиницата, а не само тези, които приличат на кирилицата, нямаше да имаме С/СА/СВ. Голяма тъпотия.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )