Автор |
Съобщение |
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 06 Яну 2016 09:02
Литекс няма да ги изгонят. Нали там са им всичките детски школи.
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 06 Яну 2016 15:49
Продължение на офтопика за Гришо: Цитат: Когато падне Гришо - излага само себе си. Когато чука някоя старлетка - чука за цял народ
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 16 Яну 2016 00:14
Ае Декстъра влизаш ли още тука нали беше спортен журналист Кво стана с Божидар Краев ве, нали преди 1 месец "след 10 дни" щяха да обявят в кой отбор от "Топ 3 на Острова" ще премине Някво инфо нещо?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 17 Яну 2016 13:11
Цитат: "33 - Leicester City will now be top of the PL for 33 days in 2015-16, the same number that Spurs have been top in total since 1992. Serious." Whaddya think of Tottenham?! SHIT! Whaddya think of Shit? TOTTENHAM! That’s alright! We hate Tottenham and we hate Tottenham! We are the Tottenham haters!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 17 Яну 2016 17:30
denik написа: Ае Декстъра влизаш ли още тука нали беше спортен журналист Кво стана с Божидар Краев ве, нали преди 1 месец "след 10 дни" щяха да обявят в кой отбор от "Топ 3 на Острова" ще премине Някво инфо нещо? Надявам се, че не си сериозен, като го пишеш това. На момчето му е рано за голям чуждестранен отбор засега. Аз лично смятам, че на този етап е по-добре да се обиграе в Левски и когато узрее да го трансферират, не искаме да върви по стъпките на Тошко Неделев.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 18 Яну 2016 13:26
denik написа: Ае Декстъра влизаш ли още тука нали беше спортен журналист Кво стана с Божидар Краев ве, нали преди 1 месец "след 10 дни" щяха да обявят в кой отбор от "Топ 3 на Острова" ще премине Някво инфо нещо? Влизам, още съм там За Краев го каза една мениджърка, на която може да се вярва, колкото на Сашо Томов. Тъй че не беше много сериозно инфо. Друго ново засега не се чува, сигурно ще си разцъква през пролетта пак на "Герена". А и, по това, което съм говорил с разни специалисти, Цоневите са по-добри от Краев, нз.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 24 Яну 2016 22:06
denik написа: Цитат: "33 - Leicester City will now be top of the PL for 33 days in 2015-16, the same number that Spurs have been top in total since 1992. Serious." Whaddya think of Tottenham?! SHIT! Whaddya think of Shit? TOTTENHAM! That’s alright! We hate Tottenham and we hate Tottenham! We are the Tottenham haters! May the 4th be with you, ArseAnal fans!
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 25 Яну 2016 16:42
"Ако направят Ван Гаал треньор на ислямска държава.. и те ще спрат да атакуват..."
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 14 Фев 2016 16:25
БЕЗ ГЛАС СЪМ ПРЕСИПНАХ РЕВАХ И КРЕЩЯХ :S :S :S
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 14 Фев 2016 16:40
То пък оставаше да не биете. Всъщност очаквах да им нахендрите поне един веднага след изравнителния гол, но малшанс (е, да, и Санчез беше съборен триста пъти на крилото). Голът за победата беше наистина толкова драматичен, че дори английските коментатори си загубиха гласовете от викане. Браво на Арсенал и малшанс за Лестър, главно заради червения картон.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 14 Фев 2016 17:11
Не съм много активен във футболните среди, но преди време, в един определен период подкрепях Арсенал, а от както се запознах с Домусчиев съм от Лудогорец.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 14 Фев 2016 17:14
Съдията беше доста шит спрямо двата отбора. Особено първото полувреме не свири една дузина наши фалове. На Лестър пък им даде мек втори жълт. Ситуацията точно преди дузпата си беше фал за нас... и т.н. Санчез си беше дупка днеска. Имаше проблясъци, но като цяло още не може да навлезе във форма след контузията. И Озил също се беше поизгубил. Важното е, че психически успяхме да надделеем. Това е толкова критично за увереността и самочувствието ни и е чудесно, че влизаме в пролетния полусезон с много висок морал btw днеска Дунав играха контрола с Ц(*КА и паднаха с 6:0 Нищо де, случайност. Все още сме си претенденти за шампионата
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 15 Фев 2016 11:47
denik написа: Съдията беше доста шит спрямо двата отбора. Особено първото полувреме не свири една дузина наши фалове. На Лестър пък им даде мек втори жълт. Ситуацията точно преди дузпата си беше фал за нас... и т.н. Санчез си беше дупка днеска. Имаше проблясъци, но като цяло още не може да навлезе във форма след контузията. И Озил също се беше поизгубил. Важното е, че психически успяхме да надделеем. Това е толкова критично за увереността и самочувствието ни и е чудесно, че влизаме в пролетния полусезон с много висок морал btw днеска Дунав играха контрола с Ц(*КА и паднаха с 6:0 Нищо де, случайност. Все още сме си претенденти за шампионата Сега трябва много, много да се внимава, защото Арсенал има може би най-трудната програма от отборите в топ 4. Ако не се допускат детински грешки в защита и се реализират положенията, титлата е ваша. Стига вече чакане и умерен Венгер при отбелязване на гол... Лестър са симпатичен отбор, там играе любимецът ми Кристиян Фукс, но с извинение до вчера бяха анонимници, а Варди, макар машина в момента, не е първа младост и това ще му пречи. Доказахте, че можете да биете всеки от големите отбори, сега е времето да им напълните кошниците и да триумфирате. Арсен няма да е в клуба вечно .
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Фев 2016 19:16
Пичове, коя е най-добрата онлайн платформа където мога да гледам Лудогорец-Левски утре?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Фев 2016 21:28
напоследък бг телевизиите (и особено тия новите диеми) почти нямат добри стрийминги
ти беше в чужбина, нали?
следи livetv.ru и streamhub.hk ако излезе някакъв линк там
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Фев 2016 22:02
denik написа: напоследък бг телевизиите (и особено тия новите диеми) почти нямат добри стрийминги
ти беше в чужбина, нали?
следи livetv.ru и streamhub.hk ако излезе някакъв линк там Доскоро имаше една доста добра онлайн платформа за ТВ стриймване, имаше основните канали, както и доста други + диемите, но от известно време стана платена. Ще ги следя двата сайта и ще видя, мерси.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Фев 2016 22:59
в краен случай можеш да си пуснеш някакво бг прокси, да влезеш в play.gong.bg и да си платиш там 2-3 лв. и да гледаш мача легално оттам
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 20 Фев 2016 23:44
Защо от прокси? Иначе е вариант Гонг, да.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 26 Фев 2016 01:11
Може ли тлдр на драмата около Лудогорец и общината в Разград, че не съм много наясно за какво става дума ?
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 28 Фев 2016 20:00
IC1101 написа: Може ли тлдр на драмата около Лудогорец и общината в Разград, че не съм много наясно за какво става дума ? Накратко, за да продължи концесията на стадиона, община Разград иска клубът да й дава част от печалбата си от реклами и др. капиталови потоци, вливащи се в отбора. Срамно е и съвсем логично Лудогорец не ще да преклони глава. Единственото жалко нещо ще е ако напуснат Разград, да градиш толкова време, с толкова средства, само за да пустее накрая... Какво да кажа, българска работа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|