Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 15 Ное 2015 21:21
Liberty написа: левичари, левичари, левичари Имаше ли изобщо изречение, което да не съдържа думата "левичари"? Иначе по темата - ситуацията напомня на 09.11. Атентати организирани от корпокрацията, използващи поредната ислямска групировка, с цел започване на поредната война, от която да печелят пари.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 15 Ное 2015 23:03
Някой гледа ли това с пиратките
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 15 Ное 2015 23:31
https://twitter.com/Conflicts/status/665956225528516610Ето още малко "умерени мохамедани", ама тоя път от "европейската" държава турция.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 16 Ное 2015 10:51
нелегален написа: бтв усетихте ли се че това стана на петък 13ти? Yeah so ? #satan #illuminaticonfirmed Но да, едвали е случайност. Логично е акт провокиран отчасти от религиозен фанатизъм, да има и някакво религиозно проявление. БТУ http://ainvasion.com/omg-paris-attack-r ... -happened/струва ми се фейк, ама все пак...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 16 Ное 2015 12:51
DarkAvenger89 написа: Това е най-тъпия опит за конспиративна теория който съм виждал...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 16 Ное 2015 15:10
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 16 Ное 2015 18:33
Кадиров според вас не може ли да им ебе мамата на ISIS™?
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 16 Ное 2015 19:24
Liberty написа: Ето една доста балансирана и фактологически правилна статия на моя приятел и съмишленик Огнян Дъскарев публикувана на фейсбук профила му. Тя най-точно описва цялостната трагедия на левичарската реакция на събитията в Париж:
Е добре де, не може ли човек да бъде толерантен и без да е левичар? Другия интересен въпрос е кои са българските "десни" партии и медии
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 16 Ное 2015 19:55
Няма такива Всички са либерални и приемствени светски личности!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 16 Ное 2015 20:24
Естествено, че може да е толерантен без да е левичар, но тук не става дума за това. Тук става дума за непрекъснато течащото оправдаване на насилието от страна на терористите и вменяване на вина у жертвите.
Що се отнася до българските десни и друг път съм казвал, че българската политика е в много зародишно ниво за да се говори за истински леви и десни. У нас всичко което не е БСП/ДС/Комунисти/ДПС/Русофили се води за "десни". Действителност обаче тези хора са с изключително смесени политически възгледи и голяма част от тях са си класически леви от европейски тип.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 16 Ное 2015 21:34
На тоя етап в страната не може да има автентично дясна партия, защото ще привлече 5000 избиратели максимум. Не е в българската политика проблемът, а в населението, което още живее с представата за едно време.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 17 Ное 2015 08:45
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 17 Ное 2015 10:18
Маце Борко написа: На тоя етап в страната не може да има автентично дясна партия, защото ще привлече 5000 избиратели максимум. Не е в българската политика проблемът, а в населението, което още живее с представата за едно време. Ми не мисля. Тия дето говориш вече почнаха да измират, гледай че БСП едвам диша вече. Напротив сега, в София поне, е много модерно да си яко десен тип "Liberty" макар че никои не може да ти обясни как това би могло да сработи в България. И мене ми се иска да сме капиталисти като в Америка и да продаваме софтуерни компании на по 1 година за 11-цифрени суми, ама за съжаление не е толкова просто.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 17 Ное 2015 10:46
Пък аз предпочитам да сме като Швейцария, по ред причини
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 17 Ное 2015 12:15
Модерните "десни" за които wannabe говори в повечето случаи са си леви прогресивисти/еколози, почитатели на социалната държава и т.н. Пак казвам те могат да минат за десни, само ако се сравнят с нашите комунисти, но реално не са. Истинските хора с дясно мислене, т.е. с про-пазарна ориентация, които са противници на социалната държава и на твърде големите регулации, както каза Морко са твърде малко. И не само заради "старото мислене", хората които са с "ново мислене" възприемащи идеи от запада просто възприемат погрешните идеи.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 17 Ное 2015 13:02
Защо не отидеш в Америка да обясниш на американците, че нищо не разбират от пазарна икономика?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 17 Ное 2015 16:40
Каква пазарна икономика в България, като нито имаме някъв пазар, нито стабилна икономика.
За истинска пазарна икономика да работи трябва да имаш както казах пазар и приток на инвестиции/достъп до капитал, най-малкото. Ние една фондова борса нямаме, ти пазарни капиталисти искаш.
В следствие на това е и нормално да няма много привърженици на тая идея. На мен лично икономическият план на десния блок в правителството ми харесва, стига да не беше всичко само на хартия и думи, и реално да се извършваха някакви реформи.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 17 Ное 2015 23:12
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 18 Ное 2015 03:26
-Stormrаge- написа: http://www.sportal.bg/news.php?news=576767 Мале малее.. Цитат: Hristo Stoyanov FranKie И какъв е извода.... не може на мач да отидеш , не можеш на концерт да отидеш.... до кога???? еми прав е човека бахти в страх ще живеем а уж сме в развитите държави
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Ей, няма да се научат Публикувано на: 18 Ное 2015 08:54
Аз по-зле човек да тролва в тоя форум тепърва ще видя.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|