Автор |
Съобщение |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Предложения за структурни промени по форума Публикувано на: 02 Ное 2015 23:09
Някой забеляза ли, че 2 от разделите са резнати и сега форумът изглежда странно малък лол
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Ное 2015 23:18
hyper` написа: Някой забеляза ли, че 2 от разделите са резнати и сега форумът изглежда странно малък лол или по-скоро - познато малък *nostalgia*
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 00:20
Благородно ви завиждам, мочмета, аз го виждам със 17 раздела... 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 10:46
Аз виждам 9(10) раздела и пак ми изглежда много. Явно тия дни са махнали разделите с гласуването за игри по години.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 13:03
9 са и при мене, може и по-малко, примерно творческия и книгите да се обединят, а тва за препоръките и споровете направо да се махне.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 13:10
Till.Lindemann написа: 9 са и при мене, може и по-малко, примерно творческия и книгите да се обединят, а тва за препоръките и споровете направо да се махне. и аз така викам + гейминг, конзоли и технически могат да се обединят също, щото и без това вървят адски бавно и да се върнем като едно време само на 4 форума 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 13:21
Значи аз си мислех за следната визия: Общ форум - Подфорум "Форумни войни" - Подфорум "Кино" - Подфорум "Книги" Специализиран форум - Подфорум "Купувам - продавам" - Подфорум "Конзолни игри" - Подфорум "Програми, интернет, хардуер" Творчески форумФорум за препоръкиИ така ще се върнем към класическата четворка. Ако го направя ще е малко терсене в началото, ама ще се свикне. Ако сте съгласни де. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 13:32
Пусни една тема с анкета за гласуване REFEREMDOM аз си казах мнението, че съм твърдо против хиляда подфоруми тоя форум вече е прекалено малък откъм активни потребители, че да трябва да се разчеква още и още според мен тия 9 дето са в момента трябва да се съкратят наполовина (:D) - ОбщТоя си върви най-бързо и е ок така. - Игри и технически въпроси (или нещо от сорта) - обединява пц игри, конзолни игри и програми/хардуер Тука конзолите и техническия вървят адски бавно, така че ако се обединят с пц игрите (които и те имат по 2-3 активни теми дневно в най-добрия случай), няма да натоварват първата страница с прекалено много ново инфо, което да не може да се навакса - Творчество - тука дето вика Монката книгите и творческия (по същата причина като горния) - Кино и други аудиовизуални телевизионни продукции - тоя е сигурно втория най-активен след общия, тъй че тр да си остане сам - Препоръки.... въпреки че WHO CARES за препоръките вече Виж че и ти питаш в общия форум  Може ей тъй от политическа коректност да бъде оставен. Форумните войни направо да се трият/скриват.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 13:51
На мен на Дидо идеята ми допада повече.
Колкото по-фрагментиран е форумът с подфоруми, толкова по-малка ще е активността навсякъде.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 14:13
- Общ форум - остава си мястото, където да се сипят глупости - Игри - включва PC и Конзолите. Може годишните гласувания (когато ги пускат) привидно да са друг раздел, но всъщност да е линк към стикита в тоя раздел. - Програми, интернет, технически проблеми, хардуер... - Кино, книги, литература и лично творчество - Форум за препоръки, правила и въпроси към PCM (щото трябва да има такова нещо) Пет за щастие Това с форумните войни е безсмислено, защото това донякъде е и функцията на общия форум.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 14:19
Ще се направи някакво допитване, довечера ще го мисля. Лично обаче аз съм твърдо против сливането на киното, книгите и личното творчество в един раздел.  Бтв тоя месец по някое време може да спре форума за малко, ще се ъпдейтва версията на phpbb. После може да се аднат некви козметични дреболии ( още BBcodes опцийки и рейтинг система в границите на форума)
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 14:26
Serious Sam написа: рейтинг система в границите на форума ХАХАХАХААХАХ Аз съм твърдо "ЗА"  Ще станем един редит и ще настъпи война Само че по-нататък май и специално за това нововъведение може да се пусне допитване, щото не знам дали ще допадне на всички :Д
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 15:38
Айде и аз да се включа с предложенията.
Раздел 1: Общ форум (с важни теми "Предложения за сайта" и "СПАМ тема за лафче", "Новини и политика", "Бисерите от форума" и т.н.) Раздел 2: Игри, Софтуер, Хардуер, Мобилни приложения Раздел 3: Филми, книги и музика Раздел 4: Архив (където да се помещават култовите теми, също така и темите, достигнали максимален обем (над 50 страници например), както повечето ценни неща от Творческия форум, който на практика днес е загинал)
Това разделение ми се струва достатънчо на базата активни потребители и нови теми. Даже не виждам ползата от подраздели.
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 16:10
Ако кажете може и с раздели да го направим.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 16:39
Айде само без рейтинг система, всеки става смел идиот с капаци като влезе в нета, ей го уж "свестния" hardwareBG - онзи ден влизам и някъв беше написал "Не тряаше да си взимам АТИ карта" в тема, която отгоре му казват, че масово игрите вървят по-добре на nVidia, и 9 thumbs down, нито е обидил някого, даже напротив, съгласява се с другите едва ли не и кой чел-недочел хейтва като катил. Редит е същата лайнарщина, youtube и ФБ са най-добре, че можеш да покажеш съгласие, ако не, продължаваш нататък.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 16:43
Е не съм казвал каква ще е системата... 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2015 22:54
носталгия тайм
изрових си старите пцмании и днес отново изпитах сензацията в това да сера и да чета пцмания отворих на рандом един брой с котор 2
и кво да видя в писмата едното на Актив другото на Зубро :Д
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Ное 2015 00:11
Предлагам старите потребители(над 5 години регистрация примерно, не брой постове, щото ще стане мармалад), никовете да са със златни букви или нещо такова.
Иначе: Общ форум Игри(конзолни и компютърни) Хардуер/софтуер Кино Книги и лично творчество И може накрая нещо като архив за най-епичните теми и тн. Примерно, преди години издвахме вестник ПС мания, ако помните, на пейнт беше. Търсих го наскоро, ама... не че е важно де
Тва да ъплоудваш картинки директно от компа сложно ли е да се направи? Щото няма да е лошо
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Ное 2015 01:16
Преди да правите каквито и да е промени по форума, махнете рекламата на концерта на Agalloch от 22 август  (на който ме е яд, че не ходих бтв  ).
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Ное 2015 12:02
Аз съм с adblock, не ща да го спирам, дори за секунда. Тая реклама къде стои - по форума или сайта?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|