Ще кажа това, което казах и на Морко. При положение, че в този форум има хора, които предлагат промяна в националния флаг, така че да заприличаме на руска република и такива които открито защитават комунистическият режим на Тодор Живков, факта че ти тръгваш да се заяждаш тъкмо с мен е достатъчно показателен за политическата ти ориентация (касаеща пряко и въпроса за ебането).Gipo написа:Доста некоректно е да отбегнеш въпросите ми по такъв начин.
А относно ебането, мисля, че е редно да прочетеш предния ми пост в тая тема. Отделно от това, по-очевиден дупедавец от теб, форумът едва ли е виждал
Мнението ти може да бъде изградено на базата на факти. Моите мнения винаги са били подплатени с ясни, лесно доказуеми, исторически факти. При положение, че ти сам признаваш, че мнението ти не се базира на никакви факти, означава, че всъщност ти не можеш да имаш мнение по нито един въпрос и същевременно улесняваш по този начин ебането.Казвам мнение, защото "фактите", които изтъквате сте ги видели от медиите, което автоматично ги прави не-факти.