Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 11 Окт 2015 12:58
Освен корупцията, перуката и домуса, ДЮШ-а е зле, не се инвестира в млади таланти, ако някой с нещо изпъкне, веднага го прибират скаутите на някой турски отбор от лига 2 и тва е. Не се развиваш, няма да станеш голям футболист, ама си имаш квартирка и 2000$ на месец и ваще са доволни. Тва го казвам, защото познавам такива хора. Като ти мине договора, се пробваш на запад, ама толкова си захабен от седене по пейките, че едва я докарваш до втория отбор на Майнц.
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 11 Окт 2015 14:30
Не видях нито подмладяване, нито да се пуска някой, който в крайна сметка да играе. Попето, единственият титуляр, е играч на кръга в Русия, но за националите играе като второкласник в час по физическо. Браво. Единственият друг, който става за нещо, е вратарят, който просто няма късмет, че играе в толкова спънат отбор. Иначе е едва ли не от световна класа, нямам никакви оплаквания от него. Подушвам уволняване на Петев, което значи поне пет мача, докато новият треньор нагласи някаква схема и да се "сработят". На футболния фронт - нищо ново.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 11 Окт 2015 16:17
Все тая кой ще сложат
Те вчера дори по канал 1 в студиото, колкото и да се опитваха да избегнат темата, загатнаха, че "май" проблемите идват от ръководството и че "май" някой друг реди отбора :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 11 Окт 2015 20:29
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 12 Окт 2015 00:17
И така.. направиха европейското 16->24 отбора и беше почти ясно и напълно очаквано да се класираме. То ясно кво стана
Но в крайна сметка Албания, Исландия, Северна Ирландия и Уелс са някои от отборите, които никога (или от много време) не са се класирали и успяха. Това ме ядосва още повече..
АЛБАНИЯ, ПО ДЯВОЛИТЕ
АЛБАНИЯ
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 12 Окт 2015 03:33
Аве стига ве, Албания, кво, да не е малка страна? А ИСЛАНДИЯ. 300 ХИЛЯДИ ИМА В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. ГЕЙЗЕРИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ХОРАТА, ФФС. Обаче пичовете си действат и си развиват спорта. Преди известно време четох един подробен очерк за тех, мисля че беше във FourFourTwo. Та кво направили - покрили си стадионите (балон, дето се вика), за да може да се играе целогодишно. А не само през 6 месеца от годината. И нещата са си тръгнали полека-лека. И си имат играчи из цяла Европа. Не по един Гудьонсен на поколение. А ние какво да очакваме? Лудогорец, дето най-много настояваше за дубъли, си пуска в тях национулите + чужденците, дето не попадат в групата на първия отбор. Е, къв е смисълът, батки? И някои от национулите, дето играха с Хърватия, паднаха от Ботев Гълъбово. В Разград. А тея Гълъбово са най-домакинският отбор, който съществува в България. Ботев. Гълъбово. Левски дълго време не си даваше шанс на юношките, хубаво е, че сега погледнаха към тях. И дано излезе някой свестен, нищо, че съм от ЦСКА, ама поне глътка свеж въздух да влезе в тоя национален. Литекс те нещо по титлата се увлякоха и забравиха младите, тъй че оттам едва ли нещо ще изскочи. А ЦСКА е пълна трагедия. Не можеш да тренираш на 3 изкуствени терена и то по-малки от задължителните размери. Нема как да излезе свестен играч от тая школа. Та, гледайте си Премиършип или Ла Лига, по възможност на стриймче, че да не храните Домуса, и си правете кефа. П.С. Ей я статията за Исландия, ако някой е любопитен - да чете, че е дългичък материалът. http://www.fourfourtwo.com/features/wel ... d-daylight
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 12 Окт 2015 07:29
Ми да, Исландците поне имат някой-друг по-известен играч.
Албанците, убий ме, ама това тяхното е някаква магия. Просто е невъзможно. Ако не друго, това сигурно е най-корумпираната страна в цяла Европа..
Иначе по същата логика с исландците, и белгийците които до преди 10-15 години бяха мистър абсолютно nobody, в момента са сила в Европа. Добър план за развитие на инфраструктурата и по-важно - на поколението.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 12 Окт 2015 13:54
нелегален написа: поздравления на Албания - време е да се комплексираме. Ти чакай да видиш днес/утре. Кипър и Израел имат еднакво високи шансове единия от двата тима да се класира. Тогава вече ще сме на фулл комплексарщина мод
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 12 Окт 2015 14:33
Няма за какво да се комплексираме. В групите има много по-добри отбори от България, които спечелиха по-малко точки от нашите некадърници. Сърбия, ФИРОМ и Гърция от съседите са с по-малко точки от нас. И трите отбора - по-добри. От всички съседи, които са се класирали, яд ме е само за Румъния, защото футболът им е копие на българския, дори има коментари, че бил по-лош (това казват румънци).
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 13 Окт 2015 21:24
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 14 Окт 2015 00:15
ПУУУТКООО ЦЯЛ ЖИВОТ ТАКА ДА ТИ СЕ СЛУЧВА https://streamable.com/z2ns
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 14 Окт 2015 13:57
Празен стадион или не, бихме Азербайджан като тъпани и с едни солидни 11 точки аз бих казал, че измихме срама от тия квалификации.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 14 Окт 2015 21:49
Офтопик: Евала на волейболистите засега!
Ма ако пак тръгнат да ми губят финала да го духат
Така или иначе около 10 човека се интересуват от волейбол в цял свят И само у нас цялата нация
Щото футбола ни е изпражнение
Ма евала на волейболистите, искрено го казвам!!!!
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 14 Окт 2015 21:58
denik написа: Така или иначе около 10 човека се интересуват от волейбол в цял свят И само у нас цялата нация
Е тука не си прав. Вярно че е е един от най-недооценените спортове но в Полша, Италия и Русия има доста повече фенове от колкото има в България. БТВ франките ще ни надупят Чудо трябва да стане за да ги победим... И бтв билетите свършиха още по средата на мача за малкия финал все още има A поляците как се насраха днеска... Толкова ги беше срам, че по полската се мъчеха да замазват положението с головете на Левандовски от последните дни
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 16 Окт 2015 11:21
Ето за Волтажния https://www.youtube.com/watch?v=00GOJeYn5HQНякъв бил на екскурзия в Северна Корея и снимал мача с/у Филипините
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 17 Окт 2015 20:59
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 17 Окт 2015 22:31
или пък не
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 17 Окт 2015 22:44
беше ясно, че ще ни бият ако го бяха направили с 3:1 или 3:0 на никой нямаше да му мигне окото просто някакси стигнахме толкова близко до победата, че сега е тежко и доста разочароващо а италианците, говедата на тях колко съм им набрал вместо да ни пратят отбор като Словения и да вземем медал най-накрая, а те да идат да вкарат няколко тупаника на французите, решиха да подарят златото на Франция и да цъфнат на нашата врата и гледай утре как ще метат Арена Армеец с нас
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 17 Окт 2015 22:54
ем тъй става с българския спорт обикновено
шанс
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отново на футболна тематика, защото ми е скучно Публикувано на: 17 Окт 2015 23:21
Играхме достойно! Владо нямаше ден + ужасяващ сервис са основните причини които ни докараха до тук. Никога не бих предположих, че ще водим на този отбор на Франция с 2:0 и то толкова категорично. Определено Пламен успя да неутрализира Нгапет, а публиката просто ги беше вкарала във филм. Играхме като равен с равен ако така играем и утре италианците падат с 3:0... За съжаление обаче си мисля че вече рухнахме тотално психически.
Утре ще викаме и за Словенците!!!
ps. Ако Матей , Соколов, Жеков, Скримов играеха в отбора можеше и резултатът да е друг.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|