Windows 10 in a nutshell
- 
				Маце Борко
 - В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Re: Windows 10 in a nutshell
Спелчекът би трябвало да е windows wide и се променя през  
Settings > Devices > Typing

Settings > Devices > Typing
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
- 
				Маце Борко

Edge е още в ранна бета според мен. С Treshhold 2 до края на есента се надявам да го направят ползваем, защото в момента просто не е такъв. При мен е на моменти - има такива, в които лети като нищо друго, има и такива, в които елементарни неща не мога да свърша. 
+ това трябва да го балансират и не могат да го наблъскат до козирката с настройки, щото това е и дифолт touch браузъра и интерфейсът трябва да е чист.
Ако трябва да бъда честен, не искам да ми заменят Chrome-a, а просто искам Майкрософт да имат читав браузър, който става за ползване най-накрая и out of the box хората да могат да си браузват с него не по-зле от тези с Mozilla и Chrome, а не първото нещо като преинсталирам компютъра на майка ми да е да свалям нови браузъри. Щото ми е писнало на гъза от тая процедура вече.
Това с картинките в горния ляв ъгъл е дифолта и на Chrome, не знам за какво говориш

http://i.imgur.com/7mMF6ky.png

+ това трябва да го балансират и не могат да го наблъскат до козирката с настройки, щото това е и дифолт touch браузъра и интерфейсът трябва да е чист.
Ако трябва да бъда честен, не искам да ми заменят Chrome-a, а просто искам Майкрософт да имат читав браузър, който става за ползване най-накрая и out of the box хората да могат да си браузват с него не по-зле от тези с Mozilla и Chrome, а не първото нещо като преинсталирам компютъра на майка ми да е да свалям нови браузъри. Щото ми е писнало на гъза от тая процедура вече.
Това с картинките в горния ляв ъгъл е дифолта и на Chrome, не знам за какво говориш
http://i.imgur.com/7mMF6ky.png
- Алминатора
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
Прав си, но позволи ми да добавя, че OS също играе важен фактор.нелегален написа:Всъщност най-големият фактор, който оказва влияние върху това дали ще хванеш вирус или не е грамотността на юзъра.
Последната отврат, която съсипа съдържанието на целия хард (Win XP) беше някакъв червей, който дублираше .exe-тата. Windows 98 пък беше някакъв истински кошмар, дискът с wina беше винаги стоеше на видно място, готов за преинсталация.
За сметка на това 7-цата е желязна, от повече от 4 години не съм имал или поне не са ми известни никакви нашествия. Поддържам още 5 компютъра на 7-ца и въпреки, че потребителите му са много basic и качват какви ли не щуротии, също са безпроблемни.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Повечето софтуеър работи без проблеми, и в офиса минахме на 10. 
Не че има някаква причина да се прави, но понеже причините да не се прави са малко, и понеже е хубаво да се използва този безплатен ъпдейт на легалните кийове.
Вкъщи също ъпдейтнах за да ползвам еднакви неща навсякъде, нямам проблеми с игрички. Драйверите на нВидиа се усраха отначало, но лесно се оправи.
Новия им браузър не ми харесва, и понеже нямам смарт телефон не съм свикнал и не ползвам разните колекциики апове и подобни центрове за сваляне на безполезен софт.
Кортана не съм я даже пробвал, ей сега се сетих за това докато пиша поста. Сигурно заради нея ми се автоматично слагат апострови и главни букви в Скайпа.
Общо взето доволен старт по Майкрософт стандартите, обикновенно в началото е по-зле и не си струва да се ползва до първия сървис пак. Тестването се е отплатило.

Не че има някаква причина да се прави, но понеже причините да не се прави са малко, и понеже е хубаво да се използва този безплатен ъпдейт на легалните кийове.
Вкъщи също ъпдейтнах за да ползвам еднакви неща навсякъде, нямам проблеми с игрички. Драйверите на нВидиа се усраха отначало, но лесно се оправи.
Новия им браузър не ми харесва, и понеже нямам смарт телефон не съм свикнал и не ползвам разните колекциики апове и подобни центрове за сваляне на безполезен софт.
Кортана не съм я даже пробвал, ей сега се сетих за това докато пиша поста. Сигурно заради нея ми се автоматично слагат апострови и главни букви в Скайпа.
Общо взето доволен старт по Майкрософт стандартите, обикновенно в началото е по-зле и не си струва да се ползва до първия сървис пак. Тестването се е отплатило.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.

indeedhewasshady.
- Omega-x
 - Супер Марио или Смърт

Не е ли по-логично да е от браузъра? 
Ако беше от OS-а не трябва ли да е и в Windows Explorer същото?

Ако беше от OS-а не трябва ли да е и в Windows Explorer същото?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.

Taytay.
- австриискиа дънер
 - В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват

Аз съм със 7-ца, обаче от седмица някъде и на мен ми прави таканелегален написа:и-и-и, айде честито, ето го и първият сериозен проблем, а именно че страниците, които браузвам почнаха неволно да скролират нагоре-надолу самички. Няма нищо общо с мишката, защото и да я махна, пак става така. Тоест нещо в ОС-а е.
Умолявам хората във форума да ми намерят решение за този проблем, защото не мога да чета нищо заради постоянното скролиране.. В момента пиша този пост на сляпо.
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс

Мишката ти е станала гълъб и като клюма с глава мести страницата  

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				Маце Борко

ахахахахахаGipo написа:Мишката ти е станала гълъб и като клюма с глава мести страницата
как го измисли това
- Алминатора
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
- Kirilicata
 - В момента играе: MoneyCrafta

Е вземи се някаква за 3 лева, пък и да имаш резервна.

нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- 
				Маце Борко

http://www.emag.bg/bezzhichna-mishka-as ... DDJYMYBBM/
купувай
имам Asus WT425 и е една от най-хубвите ежедневни мишни, които съм имал; за 20 лева никога не съм предполагал, че ще попадна на такова нещо
имам мишка и за тройно по-висока цена (не асус), която като build quality и ергономия оставя по-лошо впечатление от асуса
бутоните с какъв прекрасен звук кликат да знаеш

купувай
имам Asus WT425 и е една от най-хубвите ежедневни мишни, които съм имал; за 20 лева никога не съм предполагал, че ще попадна на такова нещо
имам мишка и за тройно по-висока цена (не асус), която като build quality и ергономия оставя по-лошо впечатление от асуса
бутоните с какъв прекрасен звук кликат да знаеш
- Алминатора
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
- 
				Маце Борко

ако си прекарваш времето на настолен компютър, няма и много смисъл от безжична мишка, но аз съм с лаптоп и кабеляците само пречат 
не знам тук дали правиш разлика между bluetooth мишок и такъв с usb двъчка, дето я забиваш в някой порт
първите са скъпи, хабят батерията скорострелно и твърде често имат проблем със свързването - бавно е, прекъсва, някой път мишката изобщо не може да се открие от компютъра, всякакви простотии
тия с wireless USB интерфейса даже нямат нужда от драйвъри и освен, че на няколко месеца все пак трябва да сменяш батерии, за друг недостатък спрямо мишоците с кабел не мога да се сетя
иначе мишките razer са като слушалките beats - нямат нищо общо с качествените продукти на пазара, но цената им е сходна на тях, защото 2/3 от парите за изработката на бройка отиват за маркетинг и опаковка, съответно стават безкрайно популярни и купувани... боклуци

не знам тук дали правиш разлика между bluetooth мишок и такъв с usb двъчка, дето я забиваш в някой порт
първите са скъпи, хабят батерията скорострелно и твърде често имат проблем със свързването - бавно е, прекъсва, някой път мишката изобщо не може да се открие от компютъра, всякакви простотии
тия с wireless USB интерфейса даже нямат нужда от драйвъри и освен, че на няколко месеца все пак трябва да сменяш батерии, за друг недостатък спрямо мишоците с кабел не мога да се сетя
иначе мишките razer са като слушалките beats - нямат нищо общо с качествените продукти на пазара, но цената им е сходна на тях, защото 2/3 от парите за изработката на бройка отиват за маркетинг и опаковка, съответно стават безкрайно популярни и купувани... боклуци
- Алминатора
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
Аз имам рейзър нага още от първите, тоест от супер много години. Не е мръднала, работи безотказно. За това време смених няколко клавиатури.
Единственото тъпо е, че драйвърите се ъпдейтват почти всяка седмица и слес това иска рестарт
. Баси, щом драйвърите на видео картите вече не искат рестарт, то за мишката ли да е толкова необходимо... 

Единственото тъпо е, че драйвърите се ъпдейтват почти всяка седмица и слес това иска рестарт
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				Маце Борко

взех си нага специално за WoW, умря в началото на втората годинаGipo написа:Аз имам рейзър нага още от първите, тоест от супер много години. Не е мръднала, работи безотказно. За това време смених няколко клавиатури.
Единственото тъпо е, че драйвърите се ъпдейтват почти всяка седмица и слес това иска рестарт. Баси, щом драйвърите на видео картите вече не искат рестарт, то за мишката ли да е толкова необходимо...
по това време баща ми си взе roccat pyra
абсолютен чук
- Алминатора
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
хмм много странно. Моята е от края на 2009та. Възможно е да са ми я подарили с много любов и затова досега да е толкова здрава 
 Нямам идея какви са подобренията на по-новите наги и какво може да е предизвикало скапването на твоята  

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				Маце Борко

не, и двете бяха взети от чужбина
казвал съм го и преди - при технологичните компании скоковете в качеството на марките - както нагоре, така и надолу - се извършват в рамките на няколко години
образно казано, ако оня ден каталогът на Dell е бил пълен с лайна, а вчера са затегнали quality control-a, то това не пречи днес отново да е пълно бунище
за бога, дори Acer може би имат някой качествен модел
някъде, евентуално
ше открадна сравнението от друг човек от друг форум, ма в момента razer мишоците са като играчки от зрънчо

това е преувеличение, естествено, окей са, но по никакъв начин не отговарят на цената си - 1 към 1 с beats
напишете razer quality в гугъл и гледайте какво става

казвал съм го и преди - при технологичните компании скоковете в качеството на марките - както нагоре, така и надолу - се извършват в рамките на няколко години
образно казано, ако оня ден каталогът на Dell е бил пълен с лайна, а вчера са затегнали quality control-a, то това не пречи днес отново да е пълно бунище
за бога, дори Acer може би имат някой качествен модел
някъде, евентуално
ше открадна сравнението от друг човек от друг форум, ма в момента razer мишоците са като играчки от зрънчо
това е преувеличение, естествено, окей са, но по никакъв начин не отговарят на цената си - 1 към 1 с beats
напишете razer quality в гугъл и гледайте какво става
- Алминатора
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
Е значи наистина съм имал голям късмет с моята 
Винаги съм мислел, че мишките им са прекалено скъпи, но качествени. А то какво се оказва... Явно и те са възприели съвременните методи на - името е всичко, качеството няма значение.

Винаги съм мислел, че мишките им са прекалено скъпи, но качествени. А то какво се оказва... Явно и те са възприели съвременните методи на - името е всичко, качеството няма значение.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- Мастър Люх
 - В момента играе: ❚█══█❚

i za ko mu e na bashta ti takoa beМаце Борко написа:взех си нага специално за WoW, умря в началото на втората годинаGipo написа:Аз имам рейзър нага още от първите, тоест от супер много години. Не е мръднала, работи безотказно. За това време смених няколко клавиатури.
Единственото тъпо е, че драйвърите се ъпдейтват почти всяка седмица и слес това иска рестарт. Баси, щом драйвърите на видео картите вече не искат рестарт, то за мишката ли да е толкова необходимо...
по това време баща ми си взе roccat pyra
абсолютен чук
TAPAKO PROST...

- 
				Маце Борко

Щот на негов познат немец синът му му купил такава и той бил много доволен и от своя страна пуснал препоръката към баща ми.  Още си я ползва и не го е еня,  че е геймърска.

- Алминатора
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

Много странно - на мен чак сега уиндолсът (7) ми предлага ъпгрейд към десетка. Много се чудя дали да приема оферата 

- Мастър Люх
 - В момента играе: ❚█══█❚

btw ne znam zashto
seki pat
pishesh windoLs
smsl nekva ebwvka li e

seki pat
pishesh windoLs
smsl nekva ebwvka li e
TAPAKO PROST...