Въпрос
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Re: Нестандартни имена и фамилии
1. Това е фамилия от босненски произход. Може би някаква смесица от бившата Юголсавия. Хърватия , Сърбия но е най-разпространена именно в Босна. От тази гледна точка не я намирам за странна фамилия.
2. Братовчедка ти е грозна на гъз.
3. Супер селско е да пишеш подобни неща за града в който си роден, бил той и Брусарци. Просто издава че си комплексиран топуз.
4. Ти си супер просто парче и вероятно грозен на гъз като братовчедка ти.
5. Някой ако троли с тази тема ще се чувствам супер глупаво че се вързвам на това ...
2. Братовчедка ти е грозна на гъз.
3. Супер селско е да пишеш подобни неща за града в който си роден, бил той и Брусарци. Просто издава че си комплексиран топуз.
4. Ти си супер просто парче и вероятно грозен на гъз като братовчедка ти.
5. Някой ако троли с тази тема ще се чувствам супер глупаво че се вързвам на това ...
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
-
kamengtaiv
- n00b playa
Eдин от учителите ми се казва Талят ЕБАзвел

Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
- Till.Lindemann
И мене не ме кефят тия поостарелите имена -
Стамат, Станой, Развигор, Никодим, имаме едни колежки Кера, Димитричка и Димитринка, съответно Диди1, Диди2 и Керанка. Странно, ама на галено така предпочитала да й викат. Имаме чужденци - Трон, Тайфун...не са от наще, сиг значат нещо на техните си езици, ама не ме кефят. Иначе Маринка, Йорданка, Калинка също са гаднички.
Стамат, Станой, Развигор, Никодим, имаме едни колежки Кера, Димитричка и Димитринка, съответно Диди1, Диди2 и Керанка. Странно, ама на галено така предпочитала да й викат. Имаме чужденци - Трон, Тайфун...не са от наще, сиг значат нещо на техните си езици, ама не ме кефят. Иначе Маринка, Йорданка, Калинка също са гаднички.
Като цяло баш дет вика Волтажния тия дет звучат сякаш им говориш на галено. (-ка)
Според мен сме прекалено промити от западната култура що се отнася до имена и затова просто няма как да ни харесат подобни имена.
Според мен сме прекалено промити от западната култура що се отнася до имена и затова просто няма как да ни харесат подобни имена.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Сори, ма Димитричка по стандартите на българския език от това хилядолетие е нелепо име и тоя факт няма нищо общо със западната култура.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето