Автор |
Съобщение |
Sigvardr
|
 |
|
|
Заглавие: Sword Coast Legends Публикувано на: 18 Сеп 2015 19:04
Има ли зарибени?
___________________________________ "Не спори с глупака – първо ще те свали на нивото си, а после ще те бие с опит!"
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 18 Сеп 2015 21:46
Izglejda mi po-zle ot pillarsa. Ma to e normalno mai da e po-zle poneje bilo neshto kato dungeon master generirano bah li go
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Sigvardr
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 19 Сеп 2015 14:19
Това, за което говориш, е т.нар. DM mode, чиято идея е да се доближава максимално до настолните игри. Играе се от 1-4 играча и един Дънджън мастър. Иначе играта си има основна кампания, която може да се играе кооперативно, за която още нищо не се знае. Надявам се да си струва, пък и разработчиците са правили DA:O все пак.
___________________________________ "Не спори с глупака – първо ще те свали на нивото си, а после ще те бие с опит!"
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 19 Сеп 2015 20:42
O znachi za tova izglejda taka zle. Chesno kazano ddragons age za men beshe goliamo razocharovanie. Ochakvah edva li ne nov baldurs ot nego. Edva tazi godina se rodi nov baldurs v liceto na pillars. Inache 15 setina godini susha do sega.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Sigvardr
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 19 Сеп 2015 22:39
PoE наистина е страхотна игра, но аз не бих отписал SCL така бързо. Наистина има доста неща за оправяне, но ако се разровиш из форума на играта ще видиш колко отзивчиви са разработчиците и колко много неща са вкарали в нея по искане на играчите. Честно казано нямам търпение да излезе официално, защото в момента има early access, и версията, която са пуснали има доста неща за оправяне. Но то беше известно, че няма да пуснат най-новата версия. Както и да е, ако има някой зарибен и иска да поразцъкаме - да ми пише тук или в играта, юзерът ми е същият.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 21 Сеп 2015 13:19
Много fun е играта, особено в multi с DM. Има множество build-ове на героите, разнообразен loot, не лошо AI. За история - няма как да коментирам, защото просто я няма все още, но като мешаники играта е добра и като за бета няма кой знае колко бъгове.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 21 Сеп 2015 22:30
Ама неква платена или безплатна бета ли има кво е че не съм се интересувал. Принципно бети не игря, ама ако е безплатна бих и дал шанс да я пробваме в мп.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 21 Сеп 2015 23:00
Платена е играта, имаше сега 3 дена нещо като публична бета за хора с pre-order-и и преса.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 22 Сеп 2015 12:44
Колко и е бюджета на тази игрица? И доста ли е грозна графиката или само така изглежда по клипчетата?
|
|
|
|
 |
Sigvardr
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 22 Сеп 2015 17:00
За бюджетът не мога да ти кажа, защото нямам представа честно казано. Иначе графиката е прилична, не е нещо особено, но не мисля, че и е толкова важно това за такъв тип игри. Съпоставима е с Divinity: Original Sin. Както Sentry каза, имаше два Early Acess event-а, на които тези, които са предплатили, имаха право да пробват по ранен build на играта. Общите впечатления са, че играта е на прав път, но също така има доста неща, които трябва да се вкарат. Например възможността за branching диалог при създаване на кампании или създаване на картата tile-by-tile. Аз лично успях да поиграя няколко часа при последния event и игричката е доста добра. В мулти можеш да играеш с до 4-ма души в кампания, управлявана от DM, или такава, която е с предварително зададен сюжет. Наистина засега DM toolset-ът е с някои ограничени възможности, но и версията беше орязана за да е spoiler-free. Искрено се надявам официалната кампанията да е на добро ниво, за да можем да говорим за сравнение с BG1/2 и тн., още повече, че тази игра е насочена към coop игра, което, според мен, ще е доста забавно. Лошо впечатление ми направи като цяло лоша оптимизация. Въпреки, че машината ми е прилична, играта просто не вървеше добре, но това беше обявено предварително. Надявам се окончателната версия да е по-добре в това отношение.
edit: Сега видях на официалния сайт, че са отложили играта за 20-ти октомври. Мисля, че това е добър знак, защото имаше доста неща, които потребителите искат да бъдат въведени и просто това нямаше как да се случи за едната седмица, оставаща до 29-ти. Предвид този факт, предполагам, че от N-Space ще пуснат поне още 2-3 early access weekend-а.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 22 Сеп 2015 18:03
Значи Ориджин е с по-добра графика и с много нисък бюджет. Именно за това попитах понеже тази игра изглежда по-зле а мисля че не с толкоз малко пари правена. Няма да може да се сравнява нито с балдурс гейн, нито с пиларс оф етърнети понеже е мп ориентирана. Пилларса няма мп за това кампанията и може да предложи истинско изживяване. Тази игрица Легендс оф суордкост ми изглежда забавна идеята като дънджънмастер и точно защото ще има такива екстри и кооп с 4 играча смятам че кампаничта и сторито ще е по скоро за пълнеж, което не е лошо ако играта предлага наистина качествен дънджън краулинг. Ако яки дънджъни за мп и идеята с дънджънмастера е реялизирана добре мисля че това е достатачно да е яка играта. Лично аз мися че няма нуда да правят кампания която да се опитва да конкурира балдурс или пилларс понеже няма да успеят. Тази игра трябва да предложи друго. И поне малко ефектите да оправят и смъртните анимации че са зле.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 22 Окт 2015 05:43
Някой разцъка ли я ? Изглежда забавна, въпреки негативните ревюта, на които попаднах. Още съм 3-4 лвл, но за сега ме кефи 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 22 Окт 2015 10:28
За мен играта е много fun. Още съм съвсем в началото на историята, така че не мога да кажа дали е линейна или не, но за сега изглежда интересна. Героите ми са 6ти level ranger на dual wield от random party-та и dungeon-и, 3ти level cleric с лък пак от такива и 2ри level wizard, който мисля да го правя на buff-ове и crowd control, забутан в кампанията.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 22 Окт 2015 15:59
Чух че уизърда бил много слаб. Иначе вероятно твърде на рандъм съм си пръснал точките и уменията като си правих героя за кампанията ( уориър ), но умира ужасно лесно и ме дразни. Всяка битка е на земята. Другите в партито са сто пъти по-издръжливи, нещо тотално ми бяга как работи системата тука. 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 22 Окт 2015 18:12
Не че съм я играл, ама ти днд не знаеш ли кво е? Винаги уизардите са най-кекавия клас като хп. Идеята с тях е другите от партито да ги пазят докато узирадите кастват супер мощните си магии. Иначе тази игра чух че не е била днд или се лъжа? Става сума суорд кост си е от форготън реалмс от днд ама нещо не била днд?
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 22 Окт 2015 19:52
Само дето съм написал, че става въпрос за уориър, не уизард. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Sword Coast Legends Публикувано на: 16 Дек 2015 14:40
Този weekend Sword Coast Legends ще може да се играе безплатно в steam и цената и ще е наполовина.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|