Разбирам го дантето, аз съм на същото положение в момента и чета с интерес съветите на гипката. При мен само затлъстяването не е на лице, по скоро отслабване, което не мога да контролирам. От година спортувах яко бойни спортове, ходех и на фитнес редовно. Даже хранителни добавки си взимах да си увелича апетита и стигнах до 90 кила на ръст към 185-88. Доста мускулна маса направих. Ядях като разпран, даже съм внимавал по колко пъти ходя до тоалетната, зер да не изгубя някое кило, а тоалетната е най-хубавото място за размишления.
Но дойде лято, почнаха запоите, спрях с фитнеса и добавките, само на крав мага ходя още чат-пат. Почнах да дърпам надолу и да не мога да удържа килцата. Сега съм 75 и се чувствам в убийствено лоша форма. Режима ми е доста зле, тъй като карам нощни смени няма как да го оправя, от това пък и апетитът ми страда, защото нощем не ми се яде, пък вече на сутринта ми се спи и пак не ям. Попийвам си порядъчно и на често и въобще каквото извоювах до сега, го загубих. Иска ми се да почна наново, ама и аз се притеснявам от срив.